Dejan_011
Ističe se
- Poruka
- 2.484
Ne može svako baš da bude moderator.......moraš biti mentalno zdrav za početakсамо, како мене не ставише да будем модератор а овде сам на крсти од 2007 ??? -рекао би више од већине модератора
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može svako baš da bude moderator.......moraš biti mentalno zdrav za početakсамо, како мене не ставише да будем модератор а овде сам на крсти од 2007 ??? -рекао би више од већине модератора
Da li ti znas da mozes da stojis pored mikrotalsne kojoj su vrata otvoreni I koja radi a da tebi ne bude nista?немаш ти паметнија посла.. - НЕ ПОСТОЈИ ДОКУМЕНТ НИТИ ИЈЕДНА СТУДИЈА КОЈА ДОКАЗУЈЕ БЕЗБЕДНОСТ МИКРОТАЛАСА!
ако ја нисам управи ти си слободан да нас просветлиш неким документом на билоком језику (#7)?
мора да знаш занат како се лаже о вирусу, зрачењу, па како да убедиш људе у погрешно - стварно није то лако.moraš biti mentalno zdrav za početak
зато што су сва дрва различита. и свака комуникација торањ-уређај је посебна прича. она је импулсно модулисана што значи да је носећи талас рецимо 1800MHz а онда на тај се намодулише практично асинхрона серијска комуникација (слично као "rs232" само много брже) .. е сад ти импулси могу бити 5 херца а могу бити и 1000000 херца (илити један мегабит) - е то је проблем:Nego reci mi zasto ti mikrotalasi selektivno ubijaju drvece? Zasto ne sva drveca okolo vec 1-2 od 100?
нисам пробао, али мислим да ће ти бити.Da li ti znas da mozes da stojis pored mikrotalsne kojoj su vrata otvoreni I koja radi a da tebi ne bude nista?
Ne moze, mora biti tacno ovakavNe može svako baš da bude moderator.......
Meni se cini da si ti fabricki podesen na ovu frekvenciju9 и 10 изазива збуњеност
штаје модерацио понестало аргумената да браните еугенику?Meni se cini da si ti fabricki podesen na ovu frekvenciju![]()
NEMA DOKAZA DA JE 5G ŠTETAN ZA LJUDE, pokazala nova istraživanja
Nova istraživanja sprovedena u Australiji pokazuju da ne postoje dokazi da je 5G na bilo koji način štetan za ljude
https://smartlife.mondo.rs/e-zivot/e-zdravstvo/a27125/Nema-dokaza-da-je-5G-stetan-za-ljude.htmlBriga o štetnosti 5G mreže je prenaduvana kod većine korisnika i nema nikakvu naučnu osnovu, pokazala su dva velika istraživanja koja su objavili naučnici u Australiji. Zaključak oba istraživanja je da ne postoje jasni dokazi da tip energije radio frekvencije koju koriste 5G mreže na bilo koji način ugrožava ljudsko zdravlje.

Tekst sa retardiranog sajta posvecenog gejmingu i smartlife-u (trebalo bi da stoji: Nolifehttps://smartlife.mondo.rs/e-zivot/e-zdravstvo/a27125/Nema-dokaza-da-je-5G-stetan-za-ljude.html
Eto, kao što vidimo i naučnici se slažu da je cela priča prenaduvana i da 5G mreža nije štetna za ljude.![]()
) jedino su oni jos u stanju da sroce ovakve gluposti, ranije ih je bilo u "Svetu kompjutera".има ту још једна фора у вези снаге коју не говоре а то је:Dakle pogresno su preveli sa engleskog, tvrdnje se sastoje u tome da ukupna kolicina zracenja u 5G mrezi nije veca nego u 4G, zbog tih velikih brzina i downloada, kraceg vremena izlaganja itd.
нисам хтео да коментаришем сајт - који је, благо речено, полупан.. а и шта очекивати од особе која се вакцинисала? да буде паметан?Eto, kao što vidimo i naučnici se slažu

"Kao zaključak, na osnovu pregledanih svih studija, nisu pronađeni nikakvi suštinski dokazi da su radio talasi niskog nivoa, kao oni koje koristi 5G mreža, na bilo koji način štetni za ljudsko zdravlje,"
Sta ces kad covek vise veruje novinaru gejmerskog portala nego rodjenoj premijerkiто је тако могао и пера и сима да напише и стави у наводнике..

Moja premijerka nije sigurnoSta ces kad covek vise veruje novinaru gejmerskog portala nego rodjenoj premijerki![]()
Reče čovek koji čita Kurir i prenosi njihove budalaštineTekst sa retardiranog sajta

иако је одустала, имате 4г и вајфај по свакој кући,Sta ces kad covek vise veruje novinaru gejmerskog portala nego rodjenoj premijerki
Pogledajte prilog 992260
Pogledajte prilog 992263
Znas koliko su zeolita sasuli u Cernobilju da bi se to neutralizovalo?@openbox ne izmisljaj, nije se ni u Cernobilju osusilo drvece, eno ih vukovi jedu voce sa tog drveca i uzivaju. Odakle im apetit da to jedu ako ne valja.
Ovde vidimo kombinaciju visoke radijacije i dalekovoda i opet drvece nije suvo. Ono na sta oba faktora uticu je visina rasta, susenje jedino pri ekstremnim dozama ili ako na primer radar izazove susu pa se osusi celo brdo, sto je drugaciji mehanizam.
Pogledajte prilog 990293
https://twitter.com/DrKieranWood/status/1119700968248049665?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1119700968248049665|twgr^|twcon^s1_&ref_url=https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-48517307
Necu svakako dial up da koristim .иако је одустала, имате 4г и вајфај по свакој кући,
далеко су они да су одустали од зрачења људи: колико чујем у србији се дели интернет са фиксним телефоном и кабловском телевизијом. квака је у томе да фиксни телефон је заправо бежични и погодите на којој фреквенцији ради? - опет на 2.45GHz!!
Moze i na 5 ghzиако је одустала, имате 4г и вајфај по свакој кући,
далеко су они да су одустали од зрачења људи: колико чујем у србији се дели интернет са фиксним телефоном и кабловском телевизијом. квака је у томе да фиксни телефон је заправо бежични и погодите на којој фреквенцији ради? - опет на 2.45GHz!!
и шта се неутрализовало? - мислим ништа.. да "зеолит" ишта неутрализује већ би затрпали фукушиму и чернобилски реактро не би правили бетонски саркофаг у чернобилу.Znas koliko su zeolita sasuli u Cernobilju da bi se to neutralizovalo?
да има и тога, али поента је да циљају једну "дужину антене" јер пуна таласна дужина за 2.45 = пола таласне дужине 5GHz... да не циљају ништа онда би вам/нам дали да бирамо које фреквенције хоћемо рецимоMoze i na 5 ghz![]()
кабловкса конекција "лан" има одличне брзине, мислим данас и до 100мегабајта у секунди.. то вајфан не може.Necu svakako dial up da koristim .
Necu da koristim kablovski net ,dosta mi je kablova.и шта се неутрализовало? - мислим ништа.. да "зеолит" ишта неутрализује већ би затрпали фукушиму и чернобилски реактро не би правили бетонски саркофаг у чернобилу.
да има и тога, али поента је да циљају једну "дужину антене" јер пуна таласна дужина за 2.45 = пола таласне дужине 5GHz... да не циљају ништа онда би вам/нам дали да бирамо које фреквенције хоћемо рецимо
2.45, 3, 4, 5, 6, 7 GHz.. на рутеру.
кабловкса конекција "лан" има одличне брзине, мислим данас и до 100мегабајта у секунди.. то вајфан не може.
и троши 10% струје од онога што троши вајфај...