5G tehnologija, zacarenje Antihrista i NSP

немаш ти паметнија посла.. - НЕ ПОСТОЈИ ДОКУМЕНТ НИТИ ИЈЕДНА СТУДИЈА КОЈА ДОКАЗУЈЕ БЕЗБЕДНОСТ МИКРОТАЛАСА!
ако ја нисам управи ти си слободан да нас просветлиш неким документом на билоком језику (#7)?
Da li ti znas da mozes da stojis pored mikrotalsne kojoj su vrata otvoreni I koja radi a da tebi ne bude nista?

Nego reci mi zasto ti mikrotalasi selektivno ubijaju drvece? Zasto ne sva drveca okolo vec 1-2 od 100?

moraš biti mentalno zdrav za početak
мора да знаш занат како се лаже о вирусу, зрачењу, па како да убедиш људе у погрешно - стварно није то лако.
Nego reci mi zasto ti mikrotalasi selektivno ubijaju drvece? Zasto ne sva drveca okolo vec 1-2 od 100?
зато што су сва дрва различита. и свака комуникација торањ-уређај је посебна прича. она је импулсно модулисана што значи да је носећи талас рецимо 1800MHz а онда на тај се намодулише практично асинхрона серијска комуникација (слично као "rs232" само много брже) .. е сад ти импулси могу бити 5 херца а могу бити и 1000000 херца (илити један мегабит) - е то је проблем:

1) јер програмер који програмира софтвер нема контролу шта хардвер ради и како он шаље
2) хардвер праве само амери (можда нешто кинези али иста багра)
3) ако ти импулси потрефе на фреквенције на које је осетљиво поједино дрво (или неки биолошко хемијски процеси у дрвету *4) оно ће се буквално угушити. (као што могу да угуше човека са 60гигахерца - јер то је фреквенција која онемогућава везивање кисеоника за хемоглобим у плућима - што мислим и да су радили)

иста фора је са вајфај.. некоме пише уши, некога боли глава, неко има несаницу, некоме дивља шећер, некоме рикњава тироидна а некоме ништа - јер смо сви различити... (што је и добро - неће нас успети потаманити овим форама).

дакле суштина је у тим импулсима мањих фреквенција од рецимо 3херца до 10000херца. то је и тешко мерљиво, подаци се пренесу свакако тако да прекида и нема.

сумљиво треба да буде што су бирали носећу фреквенцију 2450мегахерца - јер та фреквенција служи само да пренесе те импулсе до воде (које има свуда у живим бићима).. а и друге су тако биране - 800/900/1800/2100...

Da li ti znas da mozes da stojis pored mikrotalsne kojoj su vrata otvoreni I koja radi a da tebi ne bude nista?
нисам пробао, али мислим да ће ти бити.
ако је микроталасна ипсравна у вратима има прекидач тако да магнетрон неће радити са отвореним вратима (нећеш имати зрачења са отвореним вратима),
а да то премостиш мислим да би ти било јер то је снаге 500-1000вати.. почело би те пећи за пар секунди. *5

Poslednja izmena:
*4
та истраживања се масовно радила тј. посматрали су одређене биолошке процесе и тражили су радио фреквенције које их заустављају или појачавају.
и нађено је практично за све - још од "ројала рајфа 1920..." лика који је за сваку бактерију нашао фреквенцију,
чак је и тесла налазио те фреквенције за вирусе,

у новије време мислим да су пронашли фреквенције које одбијају комарце (то је интересантно рецимо),
ево неких које ја знам за човека (у херцима)

25 изазива срчани удар (нешто ми је чудно лазански умро...?)
9 и 10 изазива збуњеност
16.7 изазива аргесивност
6.6 изазива сексуалну агресију
15 узурпира рад аудио органа у мозгу

имам још листу од неких 3000 фреквенција које промовишу разне болести у човеку!

Ne može svako baš da bude moderator.......
Ne moze, mora biti tacno ovakav :lol:
1628964686328.png

NEMA DOKAZA DA JE 5G ŠTETAN ZA LJUDE, pokazala nova istraživanja​

Nova istraživanja sprovedena u Australiji pokazuju da ne postoje dokazi da je 5G na bilo koji način štetan za ljude
Briga o štetnosti 5G mreže je prenaduvana kod većine korisnika i nema nikakvu naučnu osnovu, pokazala su dva velika istraživanja koja su objavili naučnici u Australiji. Zaključak oba istraživanja je da ne postoje jasni dokazi da tip energije radio frekvencije koju koriste 5G mreže na bilo koji način ugrožava ljudsko zdravlje.
https://smartlife.mondo.rs/e-zivot/e-zdravstvo/a27125/Nema-dokaza-da-je-5G-stetan-za-ljude.html
Eto, kao što vidimo i naučnici se slažu da je cela priča prenaduvana i da 5G mreža nije štetna za ljude. :klap:

https://smartlife.mondo.rs/e-zivot/e-zdravstvo/a27125/Nema-dokaza-da-je-5G-stetan-za-ljude.html
Eto, kao što vidimo i naučnici se slažu da je cela priča prenaduvana i da 5G mreža nije štetna za ljude. :klap:
Tekst sa retardiranog sajta posvecenog gejmingu i smartlife-u (trebalo bi da stoji: Nolife :lol:) jedino su oni jos u stanju da sroce ovakve gluposti, ranije ih je bilo u "Svetu kompjutera".

Dakle pogresno su preveli sa engleskog, tvrdnje se sastoje u tome da ukupna kolicina zracenja u 5G mrezi nije veca nego u 4G, zbog tih velikih brzina i downloada, kraceg vremena izlaganja itd.
Svakome ko je normalan to je potpuno svejedno, jer treba zabraniti i 3G i 4G podjednako kao i 5G

Dakle pogresno su preveli sa engleskog, tvrdnje se sastoje u tome da ukupna kolicina zracenja u 5G mrezi nije veca nego u 4G, zbog tih velikih brzina i downloada, kraceg vremena izlaganja itd.
има ту још једна фора у вези снаге коју не говоре а то је:
они дефинишу просечну емитовану енергију и тврде да је тај ниво у "дозвољеним границама"
али можеш да имаш пикове који су 10, 100х већи од дозвољеног а после да имаш "тишину" и
у просеку је добро... а уствари и та снага пржи само у кратким интервалима!

Znao sam odmah da će da se trigeruju dva dežurna paranoičara :lol:
No dobro nema veze, sad kad je bez sumnje nedvosmisleno dokazano da 5G mreža nema nikakve štetne efekte, nema razloga da se ne krene sa ubrzanom implementacijom ove napredne mreže širom sveta.

"Kao zaključak, na osnovu pregledanih svih studija, nisu pronađeni nikakvi suštinski dokazi da su radio talasi niskog nivoa, kao oni koje koristi 5G mreža, na bilo koji način štetni za ljudsko zdravlje,"

то је тако могао и пера и сима да напише и стави у наводнике.. зато сам питао јел има неки званичан документ, потписан од неког ко се бави дужи низ година са темом? (#8)

док се ви не снађете .. 2012 је изашло нешто што се зове "Bioinitiative report 2012", коју је потписало 10 000 доктора из европе (по теби параноичних?)- која говори о штетности ем зрачења на биолошке организме!

ево ефеката, доказаним експериментима, ко и када их је извео од 1980тих па на овамо:
https://bioinitiative.org/wp-content/uploads/pdfs/BioInitiativeReport-RF-Color-Charts.pdf

Poslednja izmena:
Sta ces kad covek vise veruje novinaru gejmerskog portala nego rodjenoj premijerki :p
Pogledajte prilog 992260
Pogledajte prilog 992263
иако је одустала, имате 4г и вајфај по свакој кући,
далеко су они да су одустали од зрачења људи: колико чујем у србији се дели интернет са фиксним телефоном и кабловском телевизијом. квака је у томе да фиксни телефон је заправо бежични и погодите на којој фреквенцији ради? - опет на 2.45GHz!!

@openbox ne izmisljaj, nije se ni u Cernobilju osusilo drvece, eno ih vukovi jedu voce sa tog drveca i uzivaju. Odakle im apetit da to jedu ako ne valja.
Ovde vidimo kombinaciju visoke radijacije i dalekovoda i opet drvece nije suvo. Ono na sta oba faktora uticu je visina rasta, susenje jedino pri ekstremnim dozama ili ako na primer radar izazove susu pa se osusi celo brdo, sto je drugaciji mehanizam.
Pogledajte prilog 990293
https://twitter.com/DrKieranWood/status/1119700968248049665?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1119700968248049665|twgr^|twcon^s1_&ref_url=https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-48517307
Znas koliko su zeolita sasuli u Cernobilju da bi se to neutralizovalo?

далеко су они да су одустали од зрачења људи: колико чујем у србији се дели интернет са фиксним телефоном и кабловском телевизијом. квака је у томе да фиксни телефон је заправо бежични и погодите на којој фреквенцији ради? - опет на 2.45GHz!!
Necu svakako dial up da koristim .

Moze i na 5 ghz :D

Znas koliko su zeolita sasuli u Cernobilju da bi se to neutralizovalo?
и шта се неутрализовало? - мислим ништа.. да "зеолит" ишта неутрализује већ би затрпали фукушиму и чернобилски реактро не би правили бетонски саркофаг у чернобилу.

Moze i na 5 ghz :D
да има и тога, али поента је да циљају једну "дужину антене" јер пуна таласна дужина за 2.45 = пола таласне дужине 5GHz... да не циљају ништа онда би вам/нам дали да бирамо које фреквенције хоћемо рецимо
2.45, 3, 4, 5, 6, 7 GHz.. на рутеру.

Necu svakako dial up da koristim .
кабловкса конекција "лан" има одличне брзине, мислим данас и до 100мегабајта у секунди.. то вајфан не може.
и троши 10% струје од онога што троши вајфај...

и шта се неутрализовало? - мислим ништа.. да "зеолит" ишта неутрализује већ би затрпали фукушиму и чернобилски реактро не би правили бетонски саркофаг у чернобилу.

да има и тога, али поента је да циљају једну "дужину антене" јер пуна таласна дужина за 2.45 = пола таласне дужине 5GHz... да не циљају ништа онда би вам/нам дали да бирамо које фреквенције хоћемо рецимо
2.45, 3, 4, 5, 6, 7 GHz.. на рутеру.

кабловкса конекција "лан" има одличне брзине, мислим данас и до 100мегабајта у секунди.. то вајфан не може.
и троши 10% струје од онога што троши вајфај...
Necu da koristim kablovski net ,dosta mi je kablova.
Sta trosi struju napunim bateriju na modemu i to je to nikakva struja se ne trosi.
Wi fi zavisi od provajdera kakva je veza …na mom modemu i do 400 mbps

Poslednja izmena:

Back