5G i zvanicno krece u Srbiji... P.S. pratite promene u okruzenju pocev od prirode, vremena, ljudi, zivotinja, insekata, biljaka itd.

Nigde osim u masmedijima engleskog podrucja se ne moze procitati da je to bezbedno. Kod nas je problem upravo sto mnogo stanovnistva govori i cita engleski, potpadajuci pod njihov uticaj
Једно не искључује друго. Званичне вести забораве да кажу да ајфон, због којег неки падају у несвест, не би коштао 1000 него 3000 долара, да се не прави и не склапа на Далеком Истоку.

Ma, da... zapravo su BBC i Bajden u pravu :lol:
И они су слепило, само на другу страну. Добар си само ако си слепи послушник. А дешава се и да им неко просто досади па га смене.

Јадна је Америка ако има два фанатична старца као кандидате. Шта год да буде резултат избора 2024. године... Ако победи један или други... Други или први ће имати свој други мандат од 2028 до 2032. А шта после? Свет ће постојати и после њих.
 
ne postoji 6G jos 5G nije uveden u vecem delu sveta tek kad se to zavrsi i urade optimizaciju tek onda rade upgrade.

Kinezi nemaju dok ne ukradu od Ericssona ,nisu sposobni da projektuju znju da kopiraju i da unaprede ali ne ide da projektuju .
Kakogod do nas jos nije stigao ko svet ni 5G a oni su na pragu 6G-znaci iza smo DEBELO! Kina ne zna da napravi? Hoces da ti nabrajam sta je Kina sve izumela...?
 
...

SRBIJA DOBIJA 5G! Od ponedeljka pravilnik na javnoj raspravi, a onda kreće i nadmetanje za dodelu frekvencija​

https://biznis.kurir.rs/info-biz/4241136/srbija-dobija-5g
...
3606280_shutterstock-1448536100_ls.jpg
Навелико имам 5г рутер већ годину и по али не знам његове здравствене ефекте. Пробаћу да истражим.
 
Само се надај... Кинези су, односно Хуавеј, управо представили нови снажни телефон, са 7 нанометара чипом... домаћим. То је слабије од ТСМЦа, и боље од Интела.
Али сети се да ТСМЦ прво мора да купи машину од холандског АСМЛа, којег снабдева "пола света".

За највише 10 година ће Кинези моћи све што могу Тајванци. Биће довољно само да их опколе и то ће бити крај "независног" Тајвана.
Kinezi kradu ,samo ukradeno uspevaju da razviju i to su uspeli da ukradu nekom, ai bez android platforme su go purac
 
Mogao si bar da izguglas za brzine ovih tehnologija,bas lupetas ko neka baba sa pijace ,pitao sam te elementarno

Kad bi ti rekao ko maksim po diviziji dal bi shvatio, mislim bar si mogao da izguglas

Bole, znas li da je zabranjeno pisati sa vise profila? 😁😁😁

Hajde u centralu stranke.
 
Barut. Papir. Svilu. Većina borilačkih veština su varijacije kineskog Wu Shua ili Kung Fua. Pravili su najkvalitetnije porcelanake stvari ikad. Veliki Kineski zid je jedna od najvećih i najimpozantnijih građevina svih Vremena. Wei Ki je misaona igra ekvivalent šahu ali savršenija i kompleksnija. Lao Ce je mudrac i filozof čije se ideje i danas izučavaju svuda..... Sun Cu i Umeće ratovanja je knjiga poznata i izučavana koliko i Biblija. Hoćeš dalje?
 
Barut. Papir. Svilu. Većina borilačkih veština su varijacije kineskog Wu Shua ili Kung Fua. Pravili su najkvalitetnije porcelanake stvari ikad. Veliki Kineski zid je jedna od najvećih i najimpozantnijih građevina svih Vremena. Wei Ki je misaona igra ekvivalent šahu ali savršenija i kompleksnija. Lao Ce je mudrac i filozof čije se ideje i danas izučavaju svuda..... Sun Cu i Umeće ratovanja je knjiga poznata i izučavana koliko i Biblija. Hoćeš dalje?
Kinezima samo fudbal* ne ide, toliki narod a ne mogu da sastave reprezentaciju. Kosarku ne racunam zbog visine.

*Inace, navodno su ga oni izmislili jos pre 5000 godina, da prosirimo spisak
 
mikrotalasni zraci su usmereni unutar kutije ka hrani i tu ostaju i zrace samo po nekoliko minuta. 5G ce da zraci po celoj drzavi u svim pravcima 24 sata non stop
Pa da, i tako oni ozrače tebi encephalon pa ti se posle priviđaju ukrajinske pobede. Dabome.
 
Pa da, i tako oni ozrače tebi encephalon pa ti se posle priviđaju ukrajinske pobede. Dabome.
Rusija ostala bez planirane 5G mreže zbog sankcija. 5G mrežu su u rusiji trebali da instaliraju zapadne kompanije. Moraće da sačekaju za nova naučna i tehnološka dostignuća
 
OK, povlačim zahtev za izveštaj o umrlim pticama u Bugarskoj, Makedoniji i Italiji i prebacujem na zahtev za izveštaj o stanju pčela u Italiji (za koju tvrde da je pokrivena 100% 5G signalom).
Ako je neko skoro bio u Italiji molim za potvrdu da u toj državi pčele više ne žive.
Izumrle su skroz.

Pticama se inače dešavalo da priđu preblizu dugotalasnim radarima velike snage (po 50 pa do par stotina megavata!) za rano upozoravanje i to ako radar radi u režimu za praćenje bojevih glava na daljini od cca 10 hiljada kilometara - balistička putanja ima teme na oko 3000km, a oni prate satelit koji simulira bojevu glavu na najvećoj daljini na kojoj mogu da započnu radar track. Samo na vrhuncu hladnog rata su korišćene izlazne snage dovoljne za tako nešto. I opet gustina snage opada sa stepenom udaljenosti od predajnika, i to snaga sa četvrtim - svaki WiFi ruter i access point proizvede veći EM fluks kroz nekog ko sedi pored njega nego bilo koji toranj mobilne telefonije. Kom se nešto “desilo” od WiFi-ja?
 
Poslednja izmena od moderatora:
- svaki WiFi ruter i access point proizvede veći EM fluks kroz nekog ko sedi pored njega nego bilo koji toranj mobilne telefonije.
Ne bas, svuda u gradu se moze izmeriti zracenje od desetak mikrovata po cm2 koje potice od baznih stanica i vece je nego od rutera
Bazne stanice su veliki problem
Uzevsi u obzir kompletnu mrezu nigde nije ispod 0,5 mikrovata ni u zatvorenom prostoru, sto je idealan slucaj (da je 0,5)
 
Poslednja izmena:

Back
Top