Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 30.878
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malo si pozurio ..Požar je izbio u noći između 16. i 17. marta oko 3 ujutro
Jeste,pogresio sam datum.malo si pozurio ..
Uzalud donosenje zakona i propisa i postojanje istih kad se nista ne postuje,njih se neko seti,kad se desi tragedija,ali samo trenutno do naredne tragedije.
Postoji ponovo.Uzalud donosenje zakona i propisa i postojanje istih kad se nista ne postuje,njih se neko seti,kad se desi tragedija,ali samo trenutno do naredne tragedije.
Vateogasac dobrovoljac je obicaj po zapadnoj Evropi,u Srbiji ne znam da li to postoji
Kao što se dalo pretpostaviti i kao što rekoh: paranoja i teorija zavere...
Sve će ispitati njihovi protiv požarni inspektori.Kao što se dalo pretpostaviti i kao što rekoh: paranoja i teorija zavere...
A kada se insistira da se postuju propisi onda od tebe prave majmuna. Prije par godina neki tehnicki prijem objekta, hidranti uopste nisu spojeni na mrezu, kazes ne moze to tako ljudi, otjeraju te, dovedu nekog ko ce potpisati tehnicki prijem i svu dokumentaciju da je sve po pravilu struke. Taj isti narod koji nastrada od diletantskog ponasanja insistira defakto u praksi da se zakoni i pravila struke ne postuju. Nazalost.Ljude ubija nezainteresovanost i nemanje svesti o potrebi da se postuju neki bezbednosni propisi.Nadlezni organi,naravno da ne rade svoj posao,vec se lokalnim kriminalcima omogucava da otvaraju ovakve objekte.
Saucesce braci Makedoncima
Strašno.A kada se insistira da se postuju propisi onda od tebe prave majmuna. Prije par godina neki tehnicki prijem objekta, hidranti uopste nisu spojeni na mrezu, kazes ne moze to tako ljudi, otjeraju te, dovedu nekog ko ce potpisati tehnicki prijem i svu dokumentaciju da je sve po pravilu struke. Taj isti narod koji nastrada od diletantskog ponasanja insistira defakto u praksi da se zakoni i pravila struke ne postuju. Nazalost.
Mislim da si pomijesao metre vodenog stuba i bare, ali nebitno to trenutno, u svakom slucaju je prestrasno. Kada se desi ovakva tragedija svi se cude, a ismijavaju te kada insistiras da se postuju pravilnici. Bahatost je u narodu, a onda jos uzjasu najgori od najgorih. Nema tu sreceStrašno.
Hidrant mora imati 16 bara, a u probnom radu 26 bara.
Da,narod je u fazonu: "Sta si ti,neki nemac pa da postujes propise" ili " i to me zabole"Mislim da si pomijesao metre vodenog stuba i bare, ali nebitno to trenutno, u svakom slucaju je prestrasno. Kada se desi ovakva tragedija svi se cude, a ismijavaju te kada insistiras da se postuju pravilnici. Bahatost je u narodu, a onda jos uzjasu najgori od najgorih. Nema tu srece
Tako je.Mora zatvor za ovoga ko je dozvolio da bude ovo diskoteka
![]()