5600 Ultra

• Začetnik teme Začetnik teme Najob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iako pripada starijoj generaciji,to su i dalje extra brz grafički čip i memorija i koliko vidim sa dosta povoljnom cenom.Kad sam ja hteo da je pazarim koštala je dosta preko 200 evrića!Inače,nBox je najobičnija glupost-velika crna kutija sa jednim malim optičkim mišem,par igrica i sitnim programima.To može da ti se dojmi jedino ako si nVidia freak.I ja sam mišljenja da je RADEON 9600XT u izvedbi bilo kog proizvodjača ipak bolji GPU,i u ovom trenutku bolja kupovina.

hmm. znas kako ... uradi sledece ... naime 6600 je veoma cool i brza i jaka (NARAVNO) i vredi je cekati ako ce da dodje do te cene... Ali ako nemas zivaca da cekas duze onda bi bilo ovako :
ako vise volis nVidia-u onda kupi Fx 5700 (po mogucstvu sa 256 DDR)
ako volish ATi onda nema sumnje odmah kupuj 9600 Pro (HIS ili Shappire) ili pak ako maloskupis jos koji "jevrej" onda ODMAH 9600 XT (ABIT ili ASUS)

Najob:
Cuo sam bi da 6600 trebalo da kosta oko 150e. U cemu je fora i vredi li cekati to?
Kartice serije 6600 su predvidjene isključivo za PCI-EXPRESS standard,tako da ukoliko nemaš nameru da menjaš ploču i procesor bilo koja od već navedenih AGP će ti završiti posao.

Back