5. Zahtev studenata - Da upotrebljivac zvucnog topa nad mirnim ljudima zenama, decom i starcima mora podneti ostavku !!!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
30.624
...

Autorski osvrt...

Iako ni dosadasnjih 4 zahteva nisu ispunjena...posle jucerasnjeg dana i izvedenog napada na mirne ljude...
Studenti moraju uvestiti novi = 5. Zahtev

5. Zahtev studenata - Da upotrebljivac zvucnog topa nad mirnim ljudima, zenama, decom i starcima mora podneti ostavku !!!

Sam Ministar MUP-a Dačić nam je sinoc rekao da je to nelegalno i u Srbiji zabranjeno oruzje !!!

Dakle neko...je izveo fakticki teroristicki cin napada na masu obicnog mirnog sveta, zena, dece i staraca sa nekim u Srbiji nedozvoljenim oruzjem...?!

...

...

Autorski osvrt...

Iako ni dosadasnjih 4 zahteva nisu ispunjena...posle jucerasnjeg dana i izvedenog napada na mirne ljude...

5. Zahtev studenata - Da upotrebljivac zvucnog topa nad mirnim ljudima, zenama, decom i starcima mora podneti ostavku !!!

Sam Ministar MUP-a Dačić nam je sinoc rekao da je to nelegalno i u Srbiji zabranjeno oruzje !!!

Dakle neko...je izveo fakticki teroristicki cin napada na masu obicnog mirnog sveta, zena, dece i staraca sa nekim u Srbiji nedozvoljenim oruzjem...?!

...
Vučić je nalogodavac, i on je kupio to oružije.
OSTAVKA VUČIĆA 5. ZAHTEV !!

8ikt.jpg

Zvučni top je sada tema svuda, silni ljudi se juče razišli razočarani juče, a gomila danas po društvenim mrežama i dalje bruji o nekakvom zvučnom topu. Studenti se ne oglašavaju, zar nije bolje da se priča više o sledećem protestu, sledećim akcijama nego da se kuka o nekakvom zvučnom topu.

...

Autorski osvrt...

...

Како на пример припадник навијачке групе “Делије” рецимо може да поднесе оставку?!?

Zašto studenti cute?
Još uvek spavaju?
Iz vucilenda zvučni top .....a oni ....(na Vembliju muk)....
Kad ih neko nazove rulja bune se....a sad ih napadnu...oni cute.....

Oglasili su se studenti Pravnog (oni koji ce mu i suditi !)

Predsednik Ćacilenda AV Mengele, ce odgovarati za ovaj teroristicki napad u Srbiji zabranjenim oruzjem na mirne zene, decu i starce !!!

...

Zvučni top je sada tema svuda, silni ljudi se juče razišli razočarani juče, a gomila danas po društvenim mrežama i dalje bruji o nekakvom zvučnom topu. Studenti se ne oglašavaju, zar nije bolje da se priča više o sledećem protestu, sledećim akcijama nego da se kuka o nekakvom zvučnom topu.
Ti se Botu nisi morao registrovati pre 5 dana da bi trkeljao danas... Trk na Informer !

Studenti su se oglasili !!!

...

Јер ти са "звучним топовима" бараташ савкодневно. То ти је професија.
Malo sam se informirao online, tipičan sound cannon ima totalno drukčiji zvuk.
Imaš na YT dosta videa gdje interventna njime tjera prosvjednike.

Evo najbolja kvaliteta zvuka do sada, meni ovo zvuči kao avion u niskom letu:

Aviona nije bilo dakle zvucni top !!!

A sto se tice niskog naleta aviona tome sam kao dete svedocio na pocetku EX Yu rata...to nije to...Kao klincu na pocetku rata mi je sve bilo zanimljivo...pa i to...
Posle kad omatoris (i prezivis...) shvatis kako zlo se seje, vlada i funkcionise...i zato i dan danas ulazem svu energiju u borbi protiv zla 🙂

...

Znaci Dacic tvrdi da nije dozvoljeno.

Odmah naci osobu koja je uspela protiv zakona da nabavi, uveze i upotrebi ovo nad narodom.

Sinoc je tako rekao dok se nespretno ili branio ili za sebe obezbedjivao alibi svestan zlocina upotreba ovog oruzja od strane nekoga...neke sluzbe rezima...

...

Vučić je nalogodavac, i on je kupio to oružije.
OSTAVKA VUČIĆA 5. ZAHTEV !!

Pogledajte prilog 1698546
Aljek siptar se zahvalio studentima sto su mu pokazali gde gresi.Po meni,mislio je na ipak u dobroj meri ocuvanu nezavisnost fakulteta i sad krece u napad na dekane,neposlusne profesore,sve dok celokupno visoko skolstvo ne bude privatizovano.

Back