5. oktobar

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sinko-sve-ste-zajebal.jpg

:rotf:

nisu se zajebali - uglavili su se mnogi lepo ...

Daleko od toga da te vidim tako,samo se ne slažem da mozak desetogodišnjaka može da prihvati ljude i događaje na isti način kako to rade odrasli ljudi.A i kod odraslih ljudi se menja pogled na jedan trenutak u životu zavisno od vremenske distance.

Poenta je da potezati stav da je neko bio klinac od 10 godina u trenutku dogadjaja 15 godina posle samog tog dogadjaja potpuno besmileno, Taj na te dogadjaje sada gleda kao 25-ogodisnjak, a ne kao 10-ogodisnjak.

Kako ti mozes da znas sta se desilo u Prvom spskom ustanku, tako i ja.

Da si pričao kako su te sa 10 godina klali ustaše/četnici/partizani e to bi bilo validirano na Krsti i nagrađeno aplauzom.Jer sve se na kraju svodi na to ovde, ustaše/četnici/partizani.

Ali pošto u priči o odrastanju devedestih nema ni pomena ustaša/četnika/partizana to se onda ništa ne važi.Naročito 05.X koji se u stvari nije ni desio jer naravno nisu učestvovali ustaše/četnici/partizani.

Da si pričao kako su te sa 10 godina klali ustaše/četnici/partizani e to bi bilo validirano na Krsti i nagrađeno aplauzom.Jer sve se na kraju svodi na to ovde, ustaše/četnici/partizani.

Ali pošto u priči o odrastanju devedestih nema ni pomena ustaša/četnika/partizana to se onda ništa ne važi.Naročito 05.X koji se u stvari nije ni desio jer naravno nisu učestvovali ustaše/četnici/partizani.

Za to si apsolutno u pravu.

5. Oktobar želim da zaboravim, a sećam se koliko sam bio ubedjen u pozitivan ishod cele priče itd itd.. Lično mene je strah političara i koliko su oni bolesni i u isto vreme moćni.. Možete li da zamislite taj dan 5 Oktobar 2000. da vam je neko prišao i rekao u 2012 godini Vuk Drašković će da se odrekne Kosova.. Djilas će da uvede zabranu alkohola posle 22h.. a Dačić i Toma posle će to da ukinu :) ! Vuk Jeremic će biti predsednik UN u Njujorku.. a Toma je predsednik Srbije.. :)))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back