Zaboravila sam, časna reč.
То није у реду.
Јел си била некад на антиратним демонстрацијама по Београду?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravila sam, časna reč.
Ja lažem!? Nemoj da me nerviraš.
Морам признати, тешко ту могу да направим паралелу, с обзиром на свеукупни контекст, почев од личности убијених, њиховог понашања током владавине, па све до тог спољнополитичког фактора. Сматрам да је Мајски преврат ипак био само наша унутрашња ствар, и представља уклањање једног краља, који је правио грешке и лоше потезе, ал то није чинио свесно, и из зле намере, већ јер је био таква личност, и ко такав смучио се на крају свима. Ђинђић, пак овде је доведен на власт петооктобарским пучем, и од почетка радио против Србије, да би тек пред крај, кад је већ било прекасно, почео да се сећа да је Србин, па су га због тога газде и уклониле.
Ko pas.
Razlika izmedju onih prije i poslje 5. oktobra,
je jedino u tome, sto su oni prije,
samostalno unistavali srpsku drzavu i narod,
a ovi poslje, to rade pod patronatom zapada!!!
Nemoj da vređaš.
То није у реду.
Sad ćeš ti nekim bezveznim linkom da kažeš da me je neko izveo iz kuće i ubedio da idem na protest...'Ajmo na ulicu sad, ima dovoljno razloga da u kuću ne ulazimo. Mrtve duše.
Idi plati opet.Skupa kuca sunce mu...
Безидејни,
ОВО ти је офуцано и понављаш се!

Па Вашингтон пост је познатији и озбиљнији од многих новина и медија који су позивали на протесте у Србији те 2000. године.
Сад ако си веровала тим другоразредним медијима не верујеш сазнањима Вашингтон поста, заиста чудно?
Да мртве душе од Гогоља, читаш Гогоља велико познаваоца људске душе?
То није у реду.

Jel imas neki kontra argument, il ces samo da fekalises, po domacem obicaju!!!![]()
Nemoj da lazes.
То није у реду.
Ovo ti je drugi put, spamuješ. Nemaš šta da napišeš.
Ne gubi se, ne filozofiraj, sve što je potrebno jeste da izađeš na ulicu i pokažeš svoje nezadovoljstvo. To je savršeno jednostavno. Niko ne mora da te poziva. Pogledaj oko sebe, pa zaspi mirno.
Па Вашингтон пост је познатији и озбиљнији од многих новина и медија који су позивали на протесте у Србији те 2000. године.
Сад ако си веровала тим другоразредним медијима а не верујеш сазнањима Вашингтон поста, заиста чудно?
Да мртве душе од Гогоља, читаш Гогоља велико познаваоца људске душе?
Шта сте то "све" променили? И дал на боље ил на горе?
Imala sam radnu obavezu, nisam imala vremena da idem po mostovima. Bila sam sa vojskom.

Шта филозофирам?
Немој кроз сујету да гледаш на догађаје од 5. октобра већ прати траг капитала.
Ко је и колико зарадио на тој револуцији?
То је поента, а ти желела да признаш то или не била си само средство за манипулисање.
Нема револуције не само код нас већ и у свету која није унапред припремљена.
Како кажу Британци у политици нема случајности.
Koliko para je ulozeno u bilo koji oslobodilacki rat u istoriji? Ti stvarno mislis da je vojska Zivojina Misica od vazduha kupovala hranu, oruzije i ciste gace? Kakve veze ima ko je davao pare ako je cilj dobar, skloniti sa vlasti sljama autokratskog? Hvala zapadu sto su dali pare za tako nesto.
Ko je i koliko zaradio od Prvog Srpskog Ustanka i oslobodjenja Srbije? Obican narod? Hahahaha