gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Беко и Мишковић данас живе јако добро.А имамо у сенци Тодорића.Ко га је довео?
Sve su to Miloševićeva deca.Zaboravih ponajboljeg, Đukanovića.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Беко и Мишковић данас живе јако добро.А имамо у сенци Тодорића.Ко га је довео?
to apsolutno nije tačno. mnogi su u to vreme krenuli sa privatnim biznisom i svako ko nije bio lenj je mogao lepo da živiMoja porodica nije. A ni mnoge druge.I Beko, Mišković i ostali su tada počeli da žive dobro.
Нису.Беко и Данко Ђунић су Ђинђићеви кумови.А Данко Ђунић је био један од шефова ЈУЛ-а.Sve su to Miloševićeva deca.Zaboravih ponajboljeg, Đukanovića.
Akcija NATO pakta se nije zvala 'Milosrdni Andjeo', taj naziv je u srpskoj javnosti prosirila ona budaletina Goran Matic, Sluzba i RTS. To je cinjenica. Nije kao da je naziv nesto i bitan, ali samo to sto se kroz srpske medije taj naziv forsirao je dokaz o sizofrenosti ovog drustva.
Ти брате ниси омашила ниједан скуп.![]()
Kami,znamo da ne pises meni vec se nadas da ce se ulogovati neki balavac od 18 godina,ovo procitati i lagati drustvo na klupici kako je on eto otkrio kako nas je lagao Sloba,znas veoma dobro da se agresija na SRJ zvala milosrdni andjeo a znas da to znam i ja.
Ta rugoba iz tvog potpisa je pokusala da progura tu laz,otislo se na sajtove NATOa,nasli su se nemacki,americki itd dnevnici iz tog perioda i za 15 minuta utvrdilo da se zaista zvala Milosrdni Andjeo.
Zapamtite MILOSRDNI ANDJEO!
A to sto pored agresije na ovu drzavu koju ti podrzavas i koja je morbidno nazvana MILOSRDNI ANDJEO ti narod koji je bombardovan nazivash shizofrenim i njemu pripisujes bolest agresora.......to ti se adekvatno moze objasniti jedino lomljenjem nogu,bas kao i onim shiptarima u policiji.
Bolesnice.
Не ометај, не квари јој задовољство. Пусти нека лупета...Нису.Беко и Данко Ђунић су Ђинђићеви кумови.А Данко Ђунић је био један од шефова ЈУЛ-а.
Како год да се звала, не мења јој то злочиначки карактер. Била је то акција невиђене агресије и варварства у новије доба.
Комунизам,ројализам,национализам...итд.Ту су Хрвати паметнији од нас.Изнад свих њих је држава,а кад је држава и питању и комунисти и усташе су исти.Nije niko iz moje generacije. To je bilo normalno. Ova depresija je nenormalno stanje, ne prepoznajem Srbe. I opet nas nazivaju oni drugi Srbi nacionalistima, misleći na šovinizam. Komunizam je srpska sudbina.
Jesi li ti video bubasvabu? Sledeci put je pozdravi recima - 'de si brate/sestro...
Нису.Беко и Данко Ђунић су Ђинђићеви кумови.А Данко Ђунић је био један од шефова ЈУЛ-а.
Akcija se nije zvala Milosrdni Andje, nego Plemeniti Nakovanj. To sto je pisalo u novinama je jednako onome sto kaze tvoj ortak kada zajedno odete u kafanu pa komentarisete kako su sve zene ku.rve.
Jaguarka je legenda ovog foruma.
Zapamtite, Noble Anvil
A hoces da mi lomis noge pre ili posto te zakacim jednom rukom za obliznji civiluk?
Dobro.
ne menja cinjenicu da si ispuzao iz familije Blattodea
Ти брате ниси омашила ниједан скуп.![]()
Комунизам,ројализам,национализам...итд.Ту су Хрвати паметнији од нас.Изнад свих њих је држава,а кад је држава и питању и комунисти и усташе су исти.
Тачно, ниси морао бити др економских наука да би сабрао 2 и 2 и схватио да иза нереалних камата нема ничега.Опет из тебе зјапи РУПА!
КАКО да браниш Крајину из србије када су између у том тренутку ДВЕ МЕЂУНАРОДНО ПРИЗНАТЕ ДРЖАВЕ још 1992.. године ???
Када се 'ваташ за Језду и Дафину, одговори:
-ДА ЛИ ЈЕ У ВИШЕ НАВРАТА на тадашњем РТС-у становништво упозорено да то
није државна ђтедионица и да Народна банка не гарантује за КОЦКАРСКЕ улоге
српскИх КОЦКАРА који су превили сумануте комбинације да би "ставили у Дафину и Језду" ????
САМО ПОСЛЕДЊА АЛАВА СТОКА МОГЛА ЈЕ НАСЕСТИ НА КАМАТЕ ИЗ ТЕ ПРИЧЕ - и НЕКА ЈЕ; НЕКА КМЕЧИ !!
Данко Ђунић,не Ђинђић.Је л' знаш ко је Ђунић?Исто као Беко и Мишковић само се још ређе појављује у јавности.Đinđić nije bio u JUL-u. Uostalom, toliko je kratko bio na vlasti, da mu se ne može pripisati renesansa tih tipova.
Опет из тебе зјапи РУПА!
КАКО да браниш Крајину из србије када су између у том тренутку ДВЕ МЕЂУНАРОДНО ПРИЗНАТЕ ДРЖАВЕ још 1992.. године ???
Не ометај, не квари јој задовољство. Пусти нека лупета...![]()
У односу на многе друге, Срби су што се тога тиче прави анђели.Ok, sreca sto su Srbi miroljubivi hriscani koji nikada nikoga nisu ubijali pa su u stanju da hriscanski oproste.
А на Крстином ''штанду'' сте ти и Јомини делили банове и штитили част Јелене Триван.Ja sam na DSS štandu uzeo hemijsku, na DS štandu balon, na SPO štandu uzeh bokče,
od SPS-a kalendarče da skidam kolko mi još ostalo sa svima njima
...е,не знам колико је она ''тешка'' као и ова што је упропастила лутрију.
Anybody knows?У односу на многе друге, Срби су што се тога тиче прави анђели.
U pravu si sto se imena akcije tice.Akcija se nije zvala Milosrdni Andje, nego Plemeniti Nakovanj. To sto je pisalo u novinama je jednako onome sto kaze tvoj ortak kada zajedno odete u kafanu pa komentarisete kako su sve zene ku.rve.
Jaguarka je legenda ovog foruma.
Zapamtite, Noble Anvil
A hoces da mi lomis noge pre ili posto te zakacim jednom rukom za obliznji civiluk?