5.октобар

Ima istine, ali 5. oktobar zaista predstavlja jednu silu, koju nije bilo lako rasturiti. Mada jeste čudno koliko se vojska uzdržavala. Šestog ujutru, kad su se ljudi budili, svi su se pitali da li je sve bio samo san, da li je Milošević, kako se očekivalo, poslao oklopne trupe... A one su se povukle...

te operqativne radnje i vrbovanja ljudi su radili CIA spijuni ali bez NAVIJACA nebi bilo rusenja rezima,oni su uradili glavni posao posle je Cia samo usppostavila vlast

Ama čoveče... Svi su rušili Slobu. I LIBERALI I TRADICIONALISTI, KONZERVATIVCI I LABURISTI, DEMOKRATE I KOMUNJARE.... Svi bre. Svi su živeli loše, sem par Slobinih pulena i njihovih štićenika. 5.10. su svi bili objedinjeni oko jedne ideje, a to je srušiti Slobu, pa da idemo dalje... Onaj bi držao sve u tamnici još 50 godina... Dakle, ne možeš da postaviš to pitanje na taj način.

PS.
ko više voli fudbal, tradicionalisti ili liberali?
BRAVO! :klap::klap::klap:

Ово се слажем.
Мене интересује део гласача и ти који су изашли на улице 5.10 који су били већина
националисти или либерали?
Ма било је - дробено ..... све могуће сорте.
Sloba je spojio nespojivo. :D
Он бре био ко Тито :eek:
Због пара, преврнуће се и овај БРОД, јер је препун оних
ШТО СУ ПУНИ КО БРОД.:hahaha::hahaha::hahaha:
'Бем ти ову нашу белу лађу ... :sad2:

Tačno, to se stekao utisak još 2001/02...

znalo se to pre ko je pratio..CIA mediji glas amerike i radio slobodna evropa su otvoreno objavljivali da se nekoliko hiljada Srba obucava u CIa kampovima po Madjarskoj,znao je to i Slobin rezim,milione dolara su slali u Srbiju svojim marionetama ,otporu,dosu,nvo,i drugim svojim spijunima

znalo se to pre ko je pratio..CIA mediji glas amerike i radio slobodna evropa su otvoreno objavljivali da se nekoliko hiljada Srba obucava u CIa kampovima po Madjarskoj,znao je to i Slobin rezim,milione dolara su slali u Srbiju svojim marionetama ,otporu,dosu,nvo,i drugim svojim spijunima
Ali opet, nije milion ljudi obučavala CIA... I bio bi mazohizam da je Sloba opstao...

Ama čoveče... Svi su rušili Slobu. I LIBERALI I TRADICIONALISTI, KONZERVATIVCI I LABURISTI, DEMOKRATE I KOMUNJARE.... Svi bre. Svi su živeli loše, sem par Slobinih pulena i njihovih štićenika. 5.10. su svi bili objedinjeni oko jedne ideje, a to je srušiti Slobu, pa da idemo dalje... Onaj bi držao sve u tamnici još 50 godina... Dakle, ne možeš da postaviš to pitanje na taj način.

PS.
ko više voli fudbal, tradicionalisti ili liberali?

Па због таквог твог схватања одатле и конфликт у размишљању,
Не нису сви сви били обједињени
Био је уједињен ДОС
Да био је микс папзјанија
али основна подела јесте

традиционалисти и либерали којих је било више?
и одговори а не серендај

Није нас држао у тамници и све о чему пишеш а болдовано је, није тема отвори па ћемо о томе

Poslednja izmena:
Ниси написао први пример,
Не ја,не правим поделе.
Никада нисам ни био за ДОС,ви сте се прекјуче поделили
за коју си страну ти?

Ko se podelio i kako? Nisam baš u toku.
Ja nisam za stranu, već za sebe... Ja sam bio za DOS, ali nisam za ove sada. Niti za jedne.

Пошто нисам учествовао у поменутим дешавањима,интересује ме по вама које у стварио изнео на својим плећима 5.10.2000?
Национално свесни или либерално демократски учесници,националисти или глобалисти?

Ми, обични обесправљени грађани који смо се борили за бољу будућност и боље сутра и милијарде евра инвестиција, европски систем вредности а добили корумпирану, недемократску, антисрпску власт у којој је тадашња персонификација режима министар полиције, а крила Жарко Обрадовић и Милутин Мркоњић. :dash::dash:

Пошто нисам учествовао у поменутим дешавањима,интересује ме по вама које у стварио изнео на својим плећима 5.10.2000?
Национално свесни или либерално демократски учесници,националисти или глобалисти?

5.10,2000 je izvela MI-5 sa CIA-sektorom *PRIVREDNI RAZVOJ BALKANA 2050*
i jos nekoliko tajnih obavestajnih agencija.CELA operacija je nazvana *3YU*.
ILI po srpski receno Trtiju- EBES NAS - da ne kazem FRIJU -iliti slobodna Jugoslavija.
Mozete kako hocete da prevedete.

Ko se podelio i kako? Nisam baš u toku.
Ja nisam za stranu, već za sebe... Ja sam bio za DOS, ali nisam za ove sada. Niti za jedne.

:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:
Ja sam bio za to da DOS smeni Miloševića, i posluži kao prelazna vlast ka stručnjacima koji bi počeli da zaista reformišu zemlju... Ali, avaj, vlast je baš slatka...

Уопште не битно за кога гласате ,али је битно за државу Србију за коју идеологију је била већина гласача дос-а јер сада долази до профилисања идеолошких партија
а те партије ће бити већина.

Ми, обични обесправљени грађани који смо се борили за бољу будућност и боље сутра и милијарде евра инвестиција, европски систем вредности а добили корумпирану, недемократску, антисрпску власт у којој је тадашња персонификација режима министар полиције, а крила Жарко Обрадовић и Милутин Мркоњић. :dash::dash:

Па јеси традиционалиста или либерал?

Уопште не битно за кога гласате ,али је битно за државу Србију за коју идеологију је била већина гласача дос-а јер сада долази до профилисања идеолошких партија

Tacno dzaba nama izlasci i glasanje kad se vec zna da ce DEMOKRATE jopet pobediti.

Ni za koga, razočaran sam u sve...

Back