5.октобар

Nisu bili jedinstveni jer Sloba je i tada imao 2.000.000 glasova
a pripazi ne rečnik Daćo ,

sada dolazi do konačnog raspada DOSa i onih koјi su bili za DOS
dolazi do raspada na osnovnom ideološkom principu

Ko bre? Šta bre? Kakvih 2 mil glasova čoveče??? Kakav rečnik, kao da je to bitno...

Nek se raspadne sve ovo, i treba kad je sranje... ja ti lepo kažem da se 5. 10. treba pamtiti kao jedinstvo Srba. Ostalo je sve manje bitno. Ti sloboni glasovi su bili prevara, retko ko je tada glasao za njega, sem onih tupih baba i budala što mu ljube slike, nije mu ostalo pristalica.

Који део народа либерлни или традиционалистичко националистички?

E sad,pa tada su svi bili pod utiskom Nato bombardovanja i verovatno su imali strah da se nesto tako ne ponovi i brze bolje su svi izasli na ulice a da polovina njih nisu ni znali sta cine.

Али народ није хтео те промене.
ХТЕО ЈЕ ПРОМЕНЕ НА БОЉЕ.
:hahaha::hahaha::hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::klap::klap:

Protiv pedera, da i razumem, kao i NATO-a posle svega... Ali da zatvorimo zemlju se može nazvati politikom mazohizma... To ne radi uveliko ni Belorusija...

necemo da zatvorimo zemlju ali necemo u eu i nato a vlast trebaju preuzeti zdrave snage koje ce raditi u interesu naroda...biti cemo neutralni a mozda bi se mogao ozivjeti i pokret nesvrstanih....ni svajcarska nije u eu i nato pa se tamo super zivi zasto to nemoze srbija

Ko bre? Šta bre? Kakvih 2 mil glasova čoveče??? Kakav rečnik, kao da je to bitno...

Nek se raspadne sve ovo, i treba kad je sranje... ja ti lepo kažem da se 5. 10. treba pamtiti kao jedinstvo Srba. Ostalo je sve manje bitno. Ti sloboni glasovi su bili prevara, retko ko je tada glasao za njega, sem onih tupih baba i budala što mu ljube slike, nije mu ostalo pristalica.

Даћо не лупја глупости .

Постојало је јединство ДОС а не Србије ДОС се сада коначно распао

којем делу ДОС ти припадаш ЛИБЕРАЛИМА ИЛИ ТРАДИЦИОНАЛИСТИМА?

lupas gluposti Milosevic je imao tada ogromnu podrsku u narodu,Srbija je bila podjeljena

necemo da zatvorimo zemlju ali necemo u eu i nato a vlast trebaju preuzeti zdrave snage koje ce raditi u interesu naroda...biti cemo neutralni a mozda bi se mogao ozivjeti i pokret nesvrstanih....ni svajcarska nije u eu i nato pa se tamo super zivi zasto to nemoze srbija
Da, ali je Švajcarska bogata zemlja, i ne bih imao ništa protiv da smo i mi u takvoj poziciji: ali mi nemamo sedišta međunarodnih banaka kod sebe, nemamo sporazum o bescarinskoj zoni sa drugim evropskim zemljama, i iznad svega, nemamo ni životni standard kao tamo...

Чињеница је да је било много народа на улицама ... и добро је што је било тако.

Али, Слобу није срушио ни народ, ни навијачи, ни огромна маса из унутрашњости ... Срушиле су га - ПАРЕ !!! Паре због којих су га издали, најближи сарадници и највећи послушници.
Дебело су подмићени шефови (и сви око њих) војске, полиције, дб-а, специјалних јединица ...
Па шта мислите, да милиција не би пуцала кад дође стани-пани, да су им шефови издали таква наређења? Она иста крввничка милиција која је, са уживањем, зверски пребијала људе, малолетну децу ... ??? Црвене беретке су могле са 2-3 хамера само да улете у масу ... и довољно.
А 6-и октобар је био најкритичнији по ДОС. Када се све као мало стишало, могле су режимске снаге да се организују, и да све врло брзо поврате на пређашње стање .... а нису.

Због пара, Слобу су издали његови најближи сарадници !
Због пара, Ђинђића су издали његови најближи сарадници !

Али, Слобу није срушио ни народ, ни навијачи, ни огромна маса из унутрашњости ... Срушиле су га - ПАРЕ !!! Паре због којих су га издали, најближи сарадници и највећи послушници.
Дебело су подмићени шефови (и сви око њих) војске, полиције, дб-а, специјалних јединица ...
Па шта мислите, да милиција не би пуцала кад дође стани-пани, да су им шефови издали таква наређења? Она иста крввничка милиција која је, са уживањем, зверски пребијала људе, малолетну децу ... ??? Црвене беретке су могле са 2-3 хамера само да улете у масу ... и довољно.
А 6-и октобар је био најкритичнији по ДОС. Када се све као мало стишало, могле су режимске снаге да се организују, и да све врло брзо поврате на пређашње стање .... а нису.

Ima istine, ali 5. oktobar zaista predstavlja jednu silu, koju nije bilo lako rasturiti. Mada jeste čudno koliko se vojska uzdržavala. Šestog ujutru, kad su se ljudi budili, svi su se pitali da li je sve bio samo san, da li je Milošević, kako se očekivalo, poslao oklopne trupe... A one su se povukle...

Ово се слажем.
Мене интересује део гласача и ти који су изашли на улице 5.10 који су били већина
националисти или либерали?

Даћо не лупја глупости .

Постојало је јединство ДОС а не Србије ДОС се сада коначно распао

којем делу ДОС ти припадаш ЛИБЕРАЛИМА ИЛИ ТРАДИЦИОНАЛИСТИМА?

Daćo? Mislim da si nešto promašio...

DOS-u ne pripadam i danas ne postoji DOS. To je zabluda koju pokušavaju da proture nacionalisti i oni koji bi i dalje da prave podele. Kao DOS je pro-američki, a ostali su pro-srpski... Mani se ti tih plitkih igrarija. Nisi ni ti toliko glup, pa nema ni potrebe da se takvim predstavljaš... Ja sam tradicionalista, ali nisam konzervativac, ja jesam demokrata, ali nisam liberal. Ja sam građanin Srbije koji svojoj državi želi dobro... I ne verujem u ta palamuđenja sa deklarisanjima i podelama, jer 5% Srba danas ne može da se svrsta u jednu grupaciju, jer je to kod nas jalov posao. Manite se ljudi više gluparija i mislite o svojoj budućnosti, sudbini i na kraju krajeva, džepu...

Dakle, 5. oktobra se desio narod koji se borio za sebe i to treba da se nastavi, bez obzira na frakciju kojoj pripada

Због пара, преврнуће се и овај БРОД, јер је препун оних
ШТО СУ ПУНИ КО БРОД.:hahaha::hahaha::hahaha:

To je istina...moralo je biti kooperacije među liderima DOS i ovih struktura. No, da do toga nije došlo, sumnjam da bi se narod povukao, samo bismo imali ono što smo gledali na TV u drugim zemljama. Građanski rat, narod bi sigurno oduzeo nešto tenkova...ne treba zaboraviti da mnogi i danas imaju neko svoje oružje kod kuće...bilo bi krvavo svakako...pitanje je kako bi se sve završilo, ali je sigurno da bi trebalo mnogo vremena da se ponovo uspostavi red u državi i prebroje žrtve...

Mešovito: bilo je i nacionalista, ali ne onakvih kakav je "1389" ili "Obraz"...

Чак шта више много екстремнијих ,цео ЧЕТНИЧКИ покрет је био на страни ДОСа
ДОС су подржавали и ПЕДЕРИ И НАВИЈАЧИ
кога је било више?

Daćo? Mislim da si nešto promašio...

DOS-u ne pripadam i danas ne postoji DOS. To je zabluda koju pokušavaju da proture nacionalisti i oni koji bi i dalje da prave podele. Kao DOS je pro-američki, a ostali su pro-srpski... Mani se ti tih plitkih igrarija. Nisi ni ti toliko glup, pa nema ni potrebe da se takvim predstavljaš... Ja sam tradicionalista, ali nisam konzervativac, ja jesam demokrata, ali nisam liberal. Ja sam građanin Srbije koji svojoj državi želi dobro... I ne verujem u ta palamuđenja sa deklarisanjima i podelama, jer 5% Srba danas ne može da se svrsta u jednu grupaciju, jer je to kod nas jalov posao. Manite se ljudi više gluparija i mislite o svojoj budućnosti, sudbini i na kraju krajeva, džepu...

Dakle, 5. oktobra se desio narod koji se borio za sebe i to treba da se nastavi, bez obzira na frakciju kojoj pripada

Помешаност идеологија је збуњивање које спроводе партије да би одржале власт
идеологије су чисте и једноставне
ТРАДИЦИОНАЛИСТА НИЈЕ СПОЈИВО СА ЛИБЕРАЛ

Помешаност идеологија је збуњивање које спроводе партије да би одржале власт
идеологије су чисте и једноставне
ТРАДИЦИОНАЛИСТА НИЈЕ СПОЈИВО СА ЛИБЕРАЛ

Pa tu si u pravu, al koja je poenta... Slobu su rušili i jedni i drugi, jer im je bio pun kufer Slobe... Sloba je spojio nespojivo. :D

Не ,него када ће почети да се уједињује у Србиј по томе како са неким исто видиш добро не како са неким некога мрзиш?

Мош ти да вичеш ДОС се распао давно не није ,ДОС се РАСПАО ПРЕКЈУЧЕ

ЗАТО МЕ ИНТЕРЕСУЈЕ КОГА ЈЕ 5.10.2000 БИЛО ВИШЕ ЛИБЕРАЛА ИЛИ ТРАДИЦИОНАЛИСТА?

Не ,него када ће почети да се уједињује у Србиј по томе како са неким исто видиш добро не како са неким некога мрзиш?

Мош ти да вичеш ДОС се распао давно не није ,ДОС се РАСПАО ПРЕКЈУЧЕ

ЗАТО МЕ ИНТЕРЕСУЈЕ КОГА ЈЕ 5.10.2000 БИЛО ВИШЕ ЛИБЕРАЛА ИЛИ ТРАДИЦИОНАЛИСТА?

Ama čoveče... Svi su rušili Slobu. I LIBERALI I TRADICIONALISTI, KONZERVATIVCI I LABURISTI, DEMOKRATE I KOMUNJARE.... Svi bre. Svi su živeli loše, sem par Slobinih pulena i njihovih štićenika. 5.10. su svi bili objedinjeni oko jedne ideje, a to je srušiti Slobu, pa da idemo dalje... Onaj bi držao sve u tamnici još 50 godina... Dakle, ne možeš da postaviš to pitanje na taj način.

PS.
ko više voli fudbal, tradicionalisti ili liberali?

Back