čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Iznela sam ga ja, Ulubila sam par kompleta posuđa lupajući njime
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iz svega je stajala CIA,sve je to finansirala,otpor i druge organizacije,obucavali su ih u Madjarskoj ali 5 oktobbra udarana pesnica odnosno oni koji su srusili Slobin rezim su bili navijaci ....NAVIJACI su srusili rezim da nije bilo navijaca ovi takjozvani dosovci nikad nebi srusili Milosevica i pored miliona dolara koje je CIA slala u Srbiju
Upravo tako. Klučne figure, a Điki je lepo umeo da ih nagovori.
To isto je uradio i sa Koštunicom dr Vojislavom ... Sve ih je iskoristio.
Da nije tog dana izaslo 500 000 hiljada ljudi na ulice BG mogao je pokojni Djindjic angazovati jos 10 Legija ,Pavkovica i fr,dr,pr Kostunica i nista se ne bi desilo.
Doslo narodu iz "pedu" u glavu,pun mu "racku" bio vise sankcija,rata u kojem nismo ucestvovali,a mrtvacki kovcezi svakodnevno stizali u Srbiju...sverc komerca svega i svacega,bombardovanja itd..itd..da ne nabrajam sve sta se desavalo tih "divnih" `90.god. ,pod mudrim nam rukovodstvom Cobija i njegove "crvene vestice sa Dedinja"...
Tebi je kliker baš nula.U Kini su prosto izgazili studente i nikom ništa.Šta bi ti i tvoji paćenici mogli da je neko rešio da pobije koju hiljadu ljudi?
iz svega je stajala CIA,sve je to finansirala,otpor i druge organizacije,obucavali su ih u Madjarskoj ali 5 oktobbra udarana pesnica odnosno oni koji su srusili Slobin rezim su bili navijaci ....NAVIJACI su srusili rezim da nije bilo navijaca ovi takjozvani dosovci nikad nebi srusili Milosevica i pored miliona dolara koje je CIA slala u Srbiju
Jesu qr.ac... Slobu je srušio narod kome je bilo pun ku**c brljoka i sra.nja
Jesu qr.ac... Slobu je srušio narod kome je bilo pun ku**c brljoka i sra.nja
Iznela sam ga ja, Ulubila sam par kompleta posuđa lupajući njime
Срушили су га споља али је неко изнео изнео то наплећима
националисити или либерали ко је био већина тада?
... Doslo narodu iz "pedu" u glavu,pun mu "racku" bio vise sankcija,rata u kojem nismo ucestvovali,a mrtvacki kovcezi svakodnevno stizali u Srbiju...sverc komerca svega i svacega,bombardovanja itd..itd..da ne nabrajam sve sta se desavalo tih "divnih" `90.god. ,pod mudrim nam rukovodstvom Cobija i njegove "crvene vestice sa Dedinja"...
Слажем се потпуно
Срушили су га споља али је неко изнео изнео то наплећима
националисити или либерали ко је био већина тада?
Pa tema je klasična provokacija i podela medju Srbima. 5. oktobar treba pamtiti kao jedinstvo Srba. Tad su skoro svi Srbi bili nacionalisti i demokrate, ili bilo šta drugo, ali bili su jedinstveni, kao nikad u istoriji. Sad neko ko pokušava da to pripiše samo jednoj ili drugoj strani, može da mi se napase srpskih jaja, jer je pi*kurina koja opet pravi podele...
Dovoljno smo se istrošili- nema više te energije. A tada je ta energija bila usmerena protiv Miloševića, a protiv koga sada da je usmerimo kada su nam svi krivi i razjedinjeni smo?Значи да се спремамо о5, пошто је сад још горе ...
spolja su sve to finansirali i organizovali preko svojih marioneta ali da nije bilo navijaca i nacionalista koji su jurisali na policiju rezim nikad nebi pao,svi imali svoje motive ,navijaci i nacionalisti su bili nezadovoljni losom nacionalnom politikom i gubitkom kosova,rsk itd dok su ovi CIA marionete rusili rezim za interese Amerike,stvaranje jos jedne marionetske drzavice
Па уједините сеDovoljno smo se istrošili- nema više te energije. A tada je ta energija bila usmerena protiv Miloševića, a protiv koga sada da je usmerimo kada su nam svi krivi i razjedinjeni smo?
Mi se nikada ujedinjujemo bez protivnika. A sada ne znamo koga pre da bijemo...Па уједините се
Пошто нисам учествовао у поменутим дешавањима,интересује ме по вама које у стварио изнео на својим плећима 5.10.2000?
Национално свесни или либерално демократски учесници,националисти или глобалисти?
Mi se nikada ujedinjujemo bez protivnika. A sada ne znamo koga pre da bijemo...
Izneo ga je obican narod xD
Dovoljno smo se istrošili- nema više te energije. A tada je ta energija bila usmerena protiv Miloševića, a protiv koga sada da je usmerimo kada su nam svi krivi i razjedinjeni smo?
Izneo ga je obican narod xD
Protiv pedera, da i razumem, kao i NATO-a posle svega... Ali da zatvorimo zemlju se može nazvati politikom mazohizma... To ne radi uveliko ni Belorusija...zna se protiv koga protiv zapada ,nato pakta,eu i njegovih marioneta u srbiji raznih nvo,b92,kvazi demokrata,pedera itd
Али народ није хтео те промене.
ХТЕО ЈЕ ПРОМЕНЕ НА БОЉЕ.
Мазохизам?Protiv pedera, da i razumem, kao i NATO-a posle svega... Ali da zatvorimo zemlju se može nazvati politikom mazohizma... To ne radi uveliko ni Belorusija...