Da. To i meni smeta, Mito.
Jer, to su sve komunisticka deca, koja su svoje titule i status stekli na i pod krilima tate komuniste, pa su se onda preobukli u demokratske odore i postali veeeeliki pobornici demokratije.
S.M. je bio ********* i bandit, ali to je sasvim druga prica.
Mene, u stvari, najvise nervira, to sto DOS ekipa, (tzv "naprednjaci") smatraju da su se oni nesto kao fol borili protiv SM, i da su oni zasluzni za njegov pad.
A nisu.
Oni su samo PROFITIRALI na padu SM.
...
Jer, nije liberalna elita oborila milosevica, nego chetnicka gulija sa Jelice. Drazina vojska. Koja je samo cekala (jos od 45) da se "crvenoj azdaji" krvi napije.
Pa ako nije mogao deda, MOGU JA.
I to je najprostija stvar koja se ikada desila.
...
Samo, tu ima jedan mali problem.
Kada su, uvece, petog, momci koji su bandu oborili, poslati svojim kucama, iz missijih rupa su izmileli "eksperti" i "elita" koja je vlast preuzela.
...
Zao mi je samo sto je narod naseo na njihovu propagandu.
Jer njihova filozofija zivota je slicna onoj koju je propagirao P.T. Burnamm - uvek mogu da unajmim jednu polovinu siromasnih gradjana da pobije onu drugu polovinu siromasnih...
...
Oni su samo iskoristili prave junake petog oktobra, da za njih odrade prljav posao... jer se oni istog gnusaju... oni zive u "visokim sferama" u "elitnim krugovima" ... oni imaju "skrivena znanja"... koja su plebsu nedostupna... sljam.
...
Peti oktobar je jedna sveobuhvatna, specificna i NIPOSTO JEDNOSTAVNA, tacka nase istorije oko koje ce se jos dugo, dugo, lomiti koplja...
Meni je, danas, licno, zao sto sam disao suzavac petog. Za dzabe.