- Poruka
- 4.542
VagaKoji si znak ?

VagaKoji si znak ?
Pa uopšte se ne nerviram, već se zayebavam.Možda zato jer oni sebi sami prave problem a ne drugima u tolikoj meri. I što se nerviraš , ovo je samo zabavaMog znaka nema ni na pozitivnim, ni na negativnim listama pa ipak ne verujem u teoriju zavere kilostera
![]()
Tvrdoglavi ste.
Al na lep načinTvrdoglavi ste.![]()
I miAl na lep način![]()
Mi smo etalon za neravnodušnostOvan
"Ovnovi važe za veoma tvrdoglave osobe. Oni uvek traže pravdu, čak i tamo gde je nema. Oni će vam dokazivati da niste u pravu sve dok ne odustanete. Takvu tvrdoglavost, kao kod ovog znaka, nećete sresti ni kod Škorpije. Rođeni u ovom znaku, često pokazuju svoju nepristupačnost i ravnodušnost što mnoge ljude dovodi do ludila"
"Ravnodušnost"..![]()
A ne desava ti se da se blatantno iskljucis kad neko prica o necemu sto te smara?Mi smo etalon za neravnodušnost![]()
Ipak se trudim da ne povredim. Kako to izgleda sa strane , e to ne znam. Samo isključivanje može i da se izvede galantno ,možda sam i bila takva ,možda me je i profesija korigovala..ali apsolutno si u pravu : ne da se isključim , nego..nisam tu.A ne desava ti se da se blatantno iskljucis kad neko prica o necemu sto te smara?
Da, ali drugim ljudima to mozda deluje kao ravnodusnost.Nekako pre nepristupačnost nego ravnodušnost.
Barem je iskrena. U suprotnom bi to bila gluma .Samo je plasiranje emocije drugačije,.nije zgodno to uraditi uz tresak i bum ,to stoji.Da, ali drugim ljudima to mozda deluje kao ravnodusnost.
Izvinjenje prihvaćeno,mada sam već u nekom postu naglasila da je malo zabavnog karaktera, ovakve generalizacije upućuju ne neobavezno tumačenje horoskopaŽelim da uputim izvinjenje autorki ovog teksta za neprimjerene riječi koje sam impulsivno uputio u svom ranijem obraćanju.Nijesam imao nikakvu namjeru prema njoj lično već sam mislio da je tekst PRENESEN it medija kako sam navikao da čitam na temi o astrologiji.Dakle,nepromišljeno sam uputio lične neprimjerene kvalifikacije a želio sam isključivo da ukažem na nestručnost objave.Nažalosr,dozvolio sam impulsu da bude brži od razuma.
Hvala.
Razumio sam.Opet kažem,sam sam kriv jer naiđem u medijima (pa i na Forumu ima jedan broj njih koji nekritički prenose tuđe tekstove) na svašta što nema utemeljenja u astrološkoj logici a što ljude koji pročitaju svjesno/nesvjesno navodi da donose pogrešne zaključke o nekad mnogo ozbiljnim temama poput pitanja plodnosti,sinastrija itd.Zato želim da ljudi steknu prava saznanja koja mogu da im budu od pomoći i koristi.Ta saznanja se nalaze isključivo u tradicionalnoj ili IZVORNOJ astrologiji.Ovo što imamo u medijima je iskrivljena i zloupotrijebljena astrološka nauka.Izvinjenje prihvaćeno,mada sam već u nekom postu naglasila da je malo zabavnog karaktera, ovakve generalizacije upućuju ne neobavezno tumačenje horoskopa![]()
Svaki ovan ikada 😂Barem je iskrena.
Volim helanke,farmerice, trenerice ,haljine ,haljinice ,sve volim.Svaki ovan ikada 😂
Malo takta nije na odmet. 🤷
Uzgred, jel volis trenerke (pre svega donje delove) i jel te strasno iznervira kad te neko slucajno zakaci tokom mimoilazenja?
Slazem se......Nigdje bika,jarca,lukave djevice ili samozaljubljene vage i na smrt opasne male "ribice"......Pa nisam.
Jer kad god se pravi nekakva lista nosilaca loših astroloških osobina i drugih veneričnih oboljenja uvek nabroje dominantne i intelektualno jake znakove.
E ako to nije zavera horoskopskih kilostera ja ne znam šta je.
Zamisli jednog raka kojem su glavno oruzije pasivna agresija i emocionalna ucena ili sludjenu ribu, pa samozaljubljenu, histeričnu devicu i nikad ih nema na tim listama.![]()
Slazem se......Nigdje bika,jarca...
Samozaljubljena vaga jedino može da razbije ogledalo i nikog višeSlazem se......Nigdje bika,jarca,lukave djevice ili samozaljubljene vage i na smrt opasne male "ribice"......
Pa,iako to zvuči mnogima na ovom forumu bzv,ništa o nekom ne znači to koji mu je sunčev znak.Glavno je da znaš za sebe ili drugog u kom znaku i polju u karti su mu faktori uma.Onda imaš nešto jasniju predstavu kakva je osoba koja stoji iza karte.Faktori uma i njihovi vladari pokazuju racionalni i duševni dio svakog od nas i kod svakog od nas su različito postavljeni.Najveći broj karata od onih koje sam vidio su karte u kojima je nešto oštećeno,ili emocionalni ili racionalni dio.Neki se rode kao oštećeni iako se neće složiti svi s tim.Jako rano se kod nekih to pokaže.Što opet ne znači da će ostati isti do kraja.Zato su bitni vladari tih faktora jer oni pokazuju u šta se čovjek vremenom mijenja,na bolje ili lošije.Slazem se......Nigdje bika,jarca,lukave djevice ili samozaljubljene vage i na smrt opasne male "ribice"......
Još jedan glup članak.. Nema nigde Virgo.. Čuj kako Blizanac može biti težak karakter kad ga i nema. Lol.. Zezam se. Al ovo pisala baba kurana za Informer čim nema Device.Lav
Lavove često opisuju kao egoistične i arogantne jer uvek pronađu način da svu pažnju usmere na sebe. Ako ne dobiju dovoljno pažnje, postaju ljuti i agresivni. Lavovi se najčešće bave sobom i nemaju volje ni vremena da se posvete drugima pa ih većina doživljava kao sebične. Zbog svega toga lako je smetnuti s uma koliko mogu biti velikodušni i saosećajni kada im je stalo do nekoga.
Blizanci
Ljudi ih doživljavaju kao lažljivce koji krše obećanja i beže od obaveza. Često im se zamera što uživaju u ogovaranju i ne znaju čuvati tajne. Okolina ih vidi kao dvolične, površne i neiskrene ljude na koje se ne može osloniti. Zbog tih je mana lako zaboraviti na pozitivne strane Blizanaca, na primer na njihovu inteligenciju, duhovitost i optimizam.
Ovan
Ovnovi važe za veoma tvrdoglave osobe. Oni uvek traže pravdu, čak i tamo gde je nema. Oni će vam dokazivati da niste u pravu sve dok ne odustanete. Takvu tvrdoglavost, kao kod ovog znaka, nećete sresti ni kod Škorpije. Rođeni u ovom znaku, često pokazuju svoju nepristupačnost i ravnodušnost što mnoge ljude dovodi do ludila
Škorpija
Ljudi zamišljaju Škorpije kao posesivne i ljubomorne. Inteligentni su i pronicljivi, ali mnogi veruju da to koriste kako bi manipulisali drugima i sebično ostvarili svoje ciljeve. Uživaju reputaciju najopasnijeg znaka kojem se nije poželjno zameriti. Mnogi zbog toga zadrhte na sam spomen ovog mračnog i osvetoljubivog znaka, koji u stvarnosti nije ni približno toliko opasan kao što se misli.
Vodolija
Vodolije često veruju u to da samo oni znaju kako treba postupati u određenim situacijama. Iz sve snage će i vas ubeđivati u to. A osim toga Vodolije su veoma impulsivne. Do besnila ili tačke ključanja, mogu dovesti i najmirniju osobu. Oni lako mogu da okrivite nekoga za svoje postupke i ne vole da slušaju pravdanja.