S
srednjoskolka
Gost
Sta mislite dali veza izmedju petnaestogodisnjakinje i dvadestogodisnjaka moze da funkcionise.I po proceni koliko dugo moze da traje.
ja ne znam zasto maja deca dojaze na fojum....sto nisu u skojici...a tek domaciiiii-jojsrednjoskolka:Sta mislite dali veza izmedju petnaestogodisnjakinje i dvadestogodisnjaka moze da funkcionise.I po proceni koliko dugo moze da traje.
Neka deca mogu sve da postignu dedoajatolah:ja ne znam zasto maja deca dojaze na fojum....sto nisu u skojici...a tek domaciiiii-jojsrednjoskolka:Sta mislite dali veza izmedju petnaestogodisnjakinje i dvadestogodisnjaka moze da funkcionise.I po proceni koliko dugo moze da traje.![]()
ne mogu nego su slabi u skojici sa ocenama-ne uceAnonymous:Neka deca mogu sve da postignu dedoajatolah:ja ne znam zasto maja deca dojaze na fojum....sto nisu u skojici...a tek domaciiiii-jojsrednjoskolka:Sta mislite dali veza izmedju petnaestogodisnjakinje i dvadestogodisnjaka moze da funkcionise.I po proceni koliko dugo moze da traje.![]()
Nasa generacijaca za razliku od vasu je ocigledno napredna.Pa ako vi niste mogli sve da postignete ne znaci da i mi ne mozemo.Stvarno mi je zao sto spadas u zaostalu generaciju.ajatolah:ne mogu nego su slabi u skojici sa ocenama-ne uceAnonymous:Neka deca mogu sve da postignu dedoajatolah:ja ne znam zasto maja deca dojaze na fojum....sto nisu u skojici...a tek domaciiiii-jojsrednjoskolka:Sta mislite dali veza izmedju petnaestogodisnjakinje i dvadestogodisnjaka moze da funkcionise.I po proceni koliko dugo moze da traje.![]()
ccc
---------------------------------------------Incognito:E i Zak nekome da ga 'zavuce'... bravo!![]()
He he... ma zao mi je sto te tucem sa 2:0, pa cu cekati tebe da ga meni zavuces...Zak:---------------------------------------------Incognito:E i Zak nekome da ga 'zavuce'... bravo!![]()
Ti si na redu...![]()
ja sam u vezi koja se moze nazvati "5 godina razlike" ali u mojim i u njenim trenutnim godinama je ta razlika ok... a i ne primecuje se nikako... (recicu da je ona starija od mene 5 godina) ali 15-ogodisnjakinja i 20-ogodisnjak - cisto iskoriscavanje i glupiranje.Sta mislite dali veza izmedju petnaestogodisnjakinje i dvadestogodisnjaka moze da funkcionise.I po proceni koliko dugo moze da traje.