S
srednjoskolka
Gost
Sta mislite dali veza izmedju petnaestogodisnjakinje i dvadestogodisnjaka moze da funkcionise.I po proceni koliko dugo moze da traje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne znam zasto maja deca dojaze na fojum....sto nisu u skojici...a tek domaciiiii-jojsrednjoskolka:Sta mislite dali veza izmedju petnaestogodisnjakinje i dvadestogodisnjaka moze da funkcionise.I po proceni koliko dugo moze da traje.
ajatolah:ja ne znam zasto maja deca dojaze na fojum....sto nisu u skojici...a tek domaciiiii-jojsrednjoskolka:Sta mislite dali veza izmedju petnaestogodisnjakinje i dvadestogodisnjaka moze da funkcionise.I po proceni koliko dugo moze da traje.![]()
ne mogu nego su slabi u skojici sa ocenama-ne uceAnonymous:ajatolah:ja ne znam zasto maja deca dojaze na fojum....sto nisu u skojici...a tek domaciiiii-jojsrednjoskolka:Sta mislite dali veza izmedju petnaestogodisnjakinje i dvadestogodisnjaka moze da funkcionise.I po proceni koliko dugo moze da traje.![]()
Neka deca mogu sve da postignu dedo
ajatolah:ne mogu nego su slabi u skojici sa ocenama-ne uceAnonymous:ajatolah:ja ne znam zasto maja deca dojaze na fojum....sto nisu u skojici...a tek domaciiiii-jojsrednjoskolka:Sta mislite dali veza izmedju petnaestogodisnjakinje i dvadestogodisnjaka moze da funkcionise.I po proceni koliko dugo moze da traje.![]()
Neka deca mogu sve da postignu dedo
ccc
---------------------------------------------Incognito:E i Zak nekome da ga 'zavuce'... bravo!![]()
Zak:---------------------------------------------Incognito:E i Zak nekome da ga 'zavuce'... bravo!![]()
Ti si na redu...![]()
Sta mislite dali veza izmedju petnaestogodisnjakinje i dvadestogodisnjaka moze da funkcionise.I po proceni koliko dugo moze da traje.