5, 50, 500, 5000 Srba Kurti da pobije nijedan Srbin neće prstom maknuti sve do samog Vučića

Dosta je nevinih ljudi stradalo da bi mi sada nekim šizofrenim teorijama ogrešili dušu.
To je fakat.
slazem se, ali ovo nije igra gde je rezultat nebitan...to sto ti pominjes sizofrene teorije, to je nekulturno prema meni...jedna od tih mojih teorija, je verovatno realna...ovo moze prerasti u nesto mnogo krvavije...ako imas prave podatke, a zivis u KM, iznesi...samo nemoj, da ugrozis svoju bezbednost

AUTORSKA
Peta Srpska žrtva zvanično potvrđena od strane Prištine a naš predsednik nije proglasio dan žalosti za Srbiju.
Da li je on toliko moćan da može tako da se ponaša bez posledica po svoju vlast?
Sram vas sve bilo svi vi koji kažete da se plašite Boga i da ste spremni da poginete za časni krst.
Najbolje su primeri škole na Severu Kosova gde direktor nije postavljen od strane SNS-a oni nisu radili a onu gde su postavili SNS-ovci radile su.
Vucica briga za Srbe kako u Srbiji tako i na Kosovu.
Njega samo interesuje kako ispuni obecanja zapadu koji ga je doveo na vlast.
U tom cilju on je spreman da zrtvuje poslednjeg Srbina pre nego sto pobegne iz zemlje.
Ocigledno je da Srbiji ocajno treba vojni puc koji ce da skloni veleizdajnika Vucica sa vlasti.

Sve je to krivica katastrofalne politike Vučića, da nije prisilio Srbe da izađu iz kosovske policije, ne bi bilo ni ovoga.
Da nisu izašli onda bi Srbi ubijali Srbe.
Bitna je bila opština gde su Srbi morali da izađu na izbore izaberu vlast i onda blokiraju rad bojkotom i paralizom institucija,
I tako sve dok ne ispunu naše zahteve.
Ali Vučić nije slušao nas Srbe na Kosovu već samo sebe.

slazem se, ali ovo nije igra gde je rezultat nebitan...to sto ti pominjes sizofrene teorije, to je nekulturno prema meni...jedna od tih mojih teorija, je verovatno realna...ovo moze prerasti u nesto mnogo krvavije...ako imas prave podatke, a zivis u KM, iznesi...samo nemoj, da ugrozis svoju bezbednost
Nemaš opravdanja tako da se žališ na mene.
Sve je šizofreno što može da ljaga i opravdava brutalno ubijanje Srba.
Dalje neću.

Srbija i Srbi nisu zvanično priznali u UN da su šipari država sa zvaničnom policijom.
To što imaju nato za tatu ne opravdava ih pravno pred svetskim mnjenjem.
Nema veze čija je policija, isto bi bilo i da je srpska policija.

Ako pucaš na policiju, upucaju te.

To je neko univerzalno pravilo, zar se ne slažeš. Važi gde god ima policije, u Japanu i na Madagaskaru.

Nema veze čija je policija, isto bi bilo i da je srpska policija.

Ako pucaš na policiju, upucaju te.

To je neko univerzalno pravilo, zar se ne slažeš. Važi gde god ima policije, u Japanu i na Madagaskaru.
Na severu gde su 99 posto Srbi a poslata čista šiptarska policija a gde su mnogi već neosuđene ubice Srba još od 99- te nema nikakvog osnova više da te podržavam ili slušam.

Na severu gde su 99 posto Srbi a poslata čista šiptarska policija a gde su mnogi već neosuđene ubice Srba još od 99- te nema nikakvog osnova više da te podržavam ili slušam.
Kakve veze ima koji je procenat ovih ili onih, policija je policija. Ne pucaju ni Mađari na srpsku policiju u Subotici. Ako zapucaju - zna se šta ih čeka.

zasto negiras ustavni poredak Srbije ? Ne postoji nnikakvo Kosovo

To je okupirana teritorija Srbije od strane nacista iz NATO pakta
Kosovo i Metohija su okupirani deo Srbije,Srbija je u ratu sa Amerikom i to je fakat.
Izdajnička vlada postavljena od strane okupatora ispunjava sve njihove zahteve.
Mi nismo jaki da ratujemo protiv Amerike i moramo čekati da se u svetu promeni neki odnos snaga,da se prepakuju interesne zone.
Vučić i vlad, se pitaju koliko i mi sa foruma.
Ovo je samo kratki deo srpske istorije,bilo je ovoga,nije nam prvi put ali Srbija opstaje,samo mudro i hrabro,proći će i ovo.

Kakve veze ima koji je procenat ovih ili onih, policija je policija. Ne pucaju ni Mađari na srpsku policiju u Subotici. Ako zapucaju - zna se šta ih čeka.
Skini ružičaste naočare.
Da ti pojasnim,to nije policija,to su okupatorske snage organizovale kriminalnu grupu,obukli im uniformu i pustili ih da haraju okupiranom teritorijom ali i dalje su oni okupatori,nepriznati od Saveta Bezbednosti.

Ti ako vidiš da je zvanična policija tvoj problem a nama UN daje za pravo da je pravno nikada ne prihvatimo.
Imamo prava da i mi njih ubijamo jer su za nas okupatori.
Oni nas tretiraju za teroriste e tako ćemo i mi njih.

Back