DaRkGuitaRist88
Ističe se
- Poruka
- 2.227
Kkupujem 4K Ultra HD Tv ali koristicu ga uglavnom preko Pc samo za gledanje filmova i onako kao monitor.
Necu prikljucivati dodatni kompjuterski monitor, dakle bice samo 4K tv prikljucen u komp kao monitor.
Imam graficku AMD Radeon R7 200 Series.
Ram memorija mi je 8gb.
Procesor AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor 3.80 GHz.
Pustao sam sad onako od you tube 4K klipove i secka tj zaustavlja sliku povremeno na sekundu, kad spustim rezoluciju ispod ide dobro a na 1080 ide savrseno.
Da li kad budem povezao komp sa tv HDMI kablom tv moze da povuce Pc da podrzi 4K rezoluciju videa da neometano normalno strimuje i pusta filmove i video klipove u 4K ili je potrebno da kupim novu jacu graficku, ram memoriju i procesor?
Ako je potrebna nadogradnja i koje komponente bi bile pozeljne uz ove specifikacije tv da bi moj pc mogao normalno na tom tv koji ce biti kao monitor da pusta 4K filmove i klipove?
Tv cu povezati HDMI kablom i tu nisam siguran koji da kupim takodje?
Necu prikljucivati dodatni kompjuterski monitor, dakle bice samo 4K tv prikljucen u komp kao monitor.
FOX Televizor 65WOS620D SMART 4K Ultra HD
E sad buni me to da li cu moci ja sa mog Pc da strimujem i pustam na primer da dobijem 4k rezoluciju na 4K tv a da mi pritom tv ne spusta zbog Pc rezoluciju na 1080?Imam graficku AMD Radeon R7 200 Series.
Ram memorija mi je 8gb.
Procesor AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor 3.80 GHz.
Pustao sam sad onako od you tube 4K klipove i secka tj zaustavlja sliku povremeno na sekundu, kad spustim rezoluciju ispod ide dobro a na 1080 ide savrseno.
Da li kad budem povezao komp sa tv HDMI kablom tv moze da povuce Pc da podrzi 4K rezoluciju videa da neometano normalno strimuje i pusta filmove i video klipove u 4K ili je potrebno da kupim novu jacu graficku, ram memoriju i procesor?
Ako je potrebna nadogradnja i koje komponente bi bile pozeljne uz ove specifikacije tv da bi moj pc mogao normalno na tom tv koji ce biti kao monitor da pusta 4K filmove i klipove?
Tv cu povezati HDMI kablom i tu nisam siguran koji da kupim takodje?