48 uvati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pipi, nemoj religiju da mešaš u ovo, ljubim te...

kada bismo se oslanjali na religiju onda ni ovaj pdf ne bi trebalo da postoji... :)

A religija je inace nesto na sta bi se covek trebo osloniti i shvatiti kao pravedno.

Iz onog raskosa se vidi debelo zlo i pokvarenost. Istinski religiozan covek moze biti samo siromasan covek.

da li ste nekad, kad ste bili mali ili tinejdžeri ili... nekad, šta ja znam kad... zacrtali sebi neku granicu u broju onih koje ćete u'vatiti tokom svog života?

koji je to broj za vas granica preko koje ne biste išli?

i onako uopšteno za celu ljudsku vrstu... kada po vašem mišljenju broj promenjenih partnera prelazi u promiskuitetno ponašanje?

(dok sam pisala ovo, shvatila sam da n'umem iz prve da izgovorim promiskuitet:neutral:)

Nisam zacrtala neku granicu...zamisli zacrtam kod npr dvadesetog lika...i upoznam potencijalnog 21. koji je prespreman i ne mogu biti s njim...zbog neke debilne granice koju sam sebi nametnula...jok...

Mmmm...kada postaje promiskuitetno ponashanje? Shta ja znam...svako vece novi? Ma bole me brige...ja da osudjujem nekoga zbog toga shto se gotivi? Ne pada mi na pamet...

a tako smo debilni da to nije normalno...mislim mentalitet nash debilni...mene su prozivali "ku*vom" ja nevina bila ebote...:roll:

da li ste nekad, kad ste bili mali ili tinejdžeri ili... nekad, šta ja znam kad... zacrtali sebi neku granicu u broju onih koje ćete u'vatiti tokom svog života?

i onako uopšteno za celu ljudsku vrstu... kada po vašem mišljenju broj promenjenih partnera prelazi u promiskuitetno ponašanje?

(dok sam pisala ovo, shvatila sam da n'umem iz prve da izgovorim promiskuitet:neutral:)

Kul pitanje.....Iskreno nisam nista zacrtavao.

Ne znam na ovo odg. Blokada .

Кад сам била мала мислила сам да ће наићи један једини.
Да ћу се наравно удати за њега и да ћемо бити срећни до краја живота.
Касније сам схватила да се то броји.
И ако пређе неку цифру, постајем *****. :neutral:

Е сад, немам ја ту неку магичну бројку.
Неко је промискуитетан након 10 партнера а неко ни са 50 не изгледа тако.
Питање је како се приступа некој вези.
Када се иде само на секс и мења "партнере" без емоција, његово се понашање може назвати промискуитетно.
А има и оних заљубљивих. Мењају често а за свакога мисле да је то то. У ствари, они очајно траже пажњу.

toliko mushkaraca na planeti..a tako malo vremena..ja nisam zacrtala broj..al htela bi da ***** svakog ..u mashti naravno..svaki mushkarac s moje strane se posmatra tako..ybga..samo mi ushao juche u kucu neki mlad sveshtenik..i skapirao je shta moj pogled govori..Bozze me oprosti..al gledao me pravooo u zenice..jao shta bih ja njemu radila :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back