Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
pa ja nisam ni SRS ni LDP al koristim ovu priliko da se poserem po doticnoj emisiji i po celodnevnom prenosu skupstine kao i da porucim znojavom zadriglom krmetu "Tijanicu hebem ti mater seljacku"
toliko od mene
over and out
Kad treba da se skine neko sa polozaja opozicija se udruzuje i ne pita ko od njih koliko ima putera na glavi. Kad treba postaviti svog coveka na vlast,eeee onda zakrve i najrodjeniji u istoj partiji... Tako da ispada na kraju da ako hoces protiv nekog,prvo moras sa njim hleb da delis... Politika,fukara belosvetska...
Kakve ima veze sto su po tom pitanju jedinstveni...Mene vise brine sto svi u skupstini nisu zauzeli zajednicki stav(izuzev DSS-a,jer je Tijanic njihov covek).
pa ja nisam ni SRS ni LDP al koristim ovu priliko da se poserem po doticnoj emisiji i po celodnevnom prenosu skupstine kao i da porucim znojavom zadriglom krmetu "Tijanicu hebem ti mater seljacku"
toliko od mene
over and out