400 obraćanja na televiziji

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
412.279
Aleksandar Vučić se ove godine čak 400 puta obratio javnosti putem kablovskih i televizija s nacionalnom pokrivenošću;
od toga u poslednja dva meseca održao 100 obraćanja

Dobro ste pročitali.. 400 puta.Neka od njih našla su se i u izboru za Laž godine
U isto vreme prošle godine Vučić nam se do 3. oktobra obratio 251 put, što je za gotovo 49 puta više manje nego ove godine.
Predsednik je do kraja 2024. godine imao ukupno 354 televizijska performansa, a ako nastavi ovim tempom,
ove godine će sasvim izvesno premašiti tu brojku.link

Za 8 dana do 31.12. ima šanse da premaši cifru od 400
Kažu da je to svojevrstan rekord u svetu da od 365 dana u godini neko ima 400 nastupa na televiziji..
To je ujedno pokazni način kako zaglupiti i oblesaviti narod ..Živeli

1766578589870.png

Aleksandar Vučić se ove godine čak 400 puta obratio javnosti putem kablovskih i televizija s nacionalnom pokrivenošću;
od toga u poslednja dva meseca održao 100 obraćanja

Dobro ste pročitali.. 400 puta.Neka od njih našla su se i u izboru za Laž godine
U isto vreme prošle godine Vučić nam se do 3. oktobra obratio 251 put, što je za gotovo 49 puta više manje nego ove godine.
Predsednik je do kraja 2024. godine imao ukupno 354 televizijska performansa, a ako nastavi ovim tempom,
ove godine će sasvim izvesno premašiti tu brojku.link
Само?!
Мало је то.
Народ је жељан преЦедника више него 'леба и воде.

Za 8 dana do 31.12. ima šanse da premaši cifru od 400
Kažu da je to svojevrstan rekord u svetu da od 365 dana u godini neko ima 400 nastupa na televiziji..
To je ujedno pokazni način kako zaglupiti i oblesaviti narod ..Živeli

I jasan pokazatelj da ne radi nista drugo do sibicarenja i propovedanja.

On nije placen da glumi vaspitaca nacije koji se koristi kamerom jer nema mogucnost da sabije narod u magarecu klupu.

Valjda shvata da ga niko ziv vise i ne slusa.
Oni koji bi ga slusali su odavno po krstenici nagluvi.
Sam pita, sam odgovara, sam se svadja, zahvaljuje se samom sebi, preti, kuka, kmeci...

Back