M
Miki...miki
Gost
Imam bar 5 kg viška.
183 cm...95 kg...49 g... lav/djevac.
Ljp.
183 cm...95 kg...49 g... lav/djevac.
Ljp.
a sa cega se hrane lame, budisti na tibetu.......? piju samo cajeve i satima zure u jednu tacku, fizicka aktivnost na nuli..............a nemaju pojma koliko vekova vec zive i zdravi su ko dren. Imaju zdrav duh, pozitivnu energiju.ishrana je najbitnija.. lik piše kako ishrana nije bitna.. .
Tu smo negdje vele štovani kolega.185 cm 100 kg![]()
piju čajeve i jedu rižu.. ne jedu gmo gvna-..po tvojoj priči mogu svaki dan jesti sve što hoću i biću zdrav??!! da l si normalan jbt!??!a sa cega se hrane lame, budisti na tibetu.......? piju samo cajeve i satima zure u jednu tacku, fizicka aktivnost na nuli..............a nemaju pojma koliko vekova vec zive i zdravi su ko dren. Imaju zdrav duh, pozitivnu energiju.
pa nisam mislio na bas svu hranu iz prodavnice. Mislim na onu standardnu, nezagadjenu, hranu iz nasih sela. Ocu reci, mos jesti masno, slatko, slano............kolko oces a da ti nista nije , ako imas pozitivnu energiju.piju čajeve i jedu rižu.. ne jedu gmo gvna-..po tvojoj priči mogu svaki dan jesti sve što hoću i biću zdrav??!! da l si normalan jbt!??!
"Pozitivna energija" je ustvari bazalni metabolizam.pa nisam mislio na bas svu hranu iz prodavnice. Mislim na onu standardnu, nezagadjenu, hranu iz nasih sela. Ocu reci, mos jesti masno, slatko, slano............kolko oces a da ti nista nije , ako imas pozitivnu energiju.
A moz da pazis kolko oces na hranu, da si na najstroze dijete.........dzaba, ako si baksuz, nerviras se stalno, pun si negativne energije, depresije..........samo vodu da pijes pa ce naguras secer, zakrecenje krvnih sudova, pritisak.............
Sta je lepo i normalno, to je relativno...kazu da bi bio normalan da bih trebao smrsati osamdesetak kilograma...mada grese...nisam ni sa tom normalnom kilazom bio niti lep niti normalan pa sumnjam da cu i sad biti ako smrsam...ovako bar misle da je moja prosto prosirena figura kriva za ovo olicenje Bozije nakaze...kazu ono utesno kad vise nista lepo o nekom nema da se kaze...Ima dobru dusu...elegantno prepunjen, kad im nesto od mene treba...Jedino u cemu se svi slazu da sam dobar. kazu...Dobar, los primer...![]()
Kako"više ništa lepo o nekom nema da se kaže"?Zar stvarno smatraš da je izgled toliko bitan?kazu da bi bio normalan da bih trebao smrsati osamdesetak kilograma...mada grese...nisam ni sa tom normalnom kilazom bio niti lep niti normalan pa sumnjam da cu i sad biti ako smrsam...ovako bar misle da je moja prosto prosirena figura kriva za ovo olicenje Bozije nakaze...kazu ono utesno kad vise nista lepo o nekom nema da se kaze...Ima dobru dusu...elegantno prepunjen, kad im nesto od mene treba...Jedino u cemu se svi slazu da sam dobar. kazu...Dobar, los primer...![]()
E,ovo je već bolje razmišljanje.Bitan je ali ne presudan...Mnoge lepotice i lepotani ostaju iskoristeni i sami zato sto im je lepota bila jedino sto su imali...Mi sto smo "onako" moramo da se potrudimo malo vise na drugim poljima tako da nam prosecnost cesto dobro cini...Ostvarenom coveku na bilo kojem planu ne smeta kilaza, sem zdravstveno naravno...
poželjno je da se i drugi članovi uključe u diskusiju , podela mišljenja i saveti međusobom