ZamaloNik
Primećen član
- Poruka
- 636
....i opet, ima nas josMožda sam i bila...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....i opet, ima nas josMožda sam i bila...![]()
To se zove zivotna skola. Covek shvati da srecu cine male stvari, koje najcesce nemaju veze sa novcem. Treba vremena da bi se naucilo uzivati u zivotu, u okolini i jednostavno udisati zivot.iz godine u godinu zivot mi je sve kvalitetniji na svim poljima.
Svaka sledeca godina mi je najbolja. Formula koju koristim je optimizam, koji me stiti od raznih bolesti a biti zdrav je najvaznija stvar na svetu. Operisan sam od materijalizma pa mi se cini da sam prebogat i kada malo imam. Sam bog me je nagradio za to pa mi daje i sakom i kapom ......bar tako kaze okolina u kojoj zivim.
Znam da nista nije vecno i da ce jednog dana doci kriticne godine al , kako kazem, o tome i ne razmisljam jer sam optimista...........i tako, opet u krug.
uporedi ove dve fotografije. One sve govore. Drugi svetovi koji su nespojivi.To se zove zivotna skola. Covek shvati da srecu cine male stvari, koje najcesce nemaju veze sa novcem. Treba vremena da bi se naucilo uzivati u zivotu, u okolini i jednostavno udisati zivot.
Verovatno ovo ima veze sa onom narodnom, sve u svoje vreme.
Neka nas je.....i opet, ima nas jos![]()
Bas touporedi ove dve fotografije. One sve govore. Drugi svetovi koji su nespojivi.
Pogledajte prilog 1504644
Pogledajte prilog 1504645
Zivi, zdravi i sa "vracenom kilometrazom"Neka nas je.
Samo da smo živi i što zdraviji, koliko je moguće, s obzirom na "pređenu životnu kilometražu".![]()
Što te toliko uzbuđuje pređena kilometraža?Nemojte me podsjecati na tu predjenu kilometrazu
![]()
Evo, ZamaloNik će da ti objasni kako se vraća kilometraža, draga naša Gospođetino. On ima iskustva u tome.Zivi, zdravi i sa "vracenom kilometrazom"
Valjda sam negde zaostao prilikom prolaska kroz pubertet, pa se sad osecam kao da imam 35![]()
Ellena..hvala.....Dobro došao, @Veliki grešnik među nas, deklarisane 40+++...
Niko ovde nikome ne deli savete. Pričamo o čemu nam je volja, slušamo muziku, smejemo se, nekada požalimo na neku boljku. Kako ko...
Evo, sada čekamo da nam ZamaloNik objasni kako se vraća kilometraža.
A tebi svaka čast na životnom stilu i zdravlju, u paketu sa godinama. Ima tu i gena i mnogo toga još. Sve je to individualno.
Ali, sve čestitke na vitalnosti i duhu.![]()
Čitao sam o bitnosti gena ali i krvne grupe po pitanju zdravlja,ja sam 0+,kažu vrlo jaka krvna grupa.A tebi svaka čast na životnom stilu i zdravlju, u paketu sa godinama. Ima tu i gena i mnogo toga još. Sve je to individualno.
Či
Čitao sam o bitnosti gena ali i krvne grupe po pitanju zdravlja,ja sam 0+,kažu vrlo jaka krvna grupa.
te dve slike su idealne za uporedbu. Na prvoj slici priroda, miris lavandi, svez vazduh provanse, sede na zemlji, zdrava hrana, "Adam i Eva" sretni, posveceni jedno drugom, jednostavna ali lepa garderoba, osmeh na njihovim licima..............RAJ ............................Bas to
Ja sam vec godinama u modu sa gornje slike i nikad lepse se nisam osecao
Odgovor je vec dat, donekle. Radi ono sta ti se dopada, uzivaj u ljubavi, okolini i ljubi bliznjeg svog kad god mozesDobro došao, @Veliki grešnik među nas, deklarisane 40+++...
Niko ovde nikome ne deli savete. Pričamo o čemu nam je volja, slušamo muziku, smejemo se, nekada požalimo na neku boljku. Kako ko...
Evo, sada čekamo da nam @ZamaloNik objasni kako se vraća kilometraža.
A tebi svaka čast na životnom stilu i zdravlju, u paketu sa godinama. Ima tu i gena i mnogo toga još. Sve je to individualno.
Nadam se da su pročitali oni kojima je potrebno vraćanje kilometraže.Odgovor je vec dat, donekle. Radi ono sta ti se dopada, uzivaj u ljubavi, okolini i ljubi bliznjeg svog kad god mozes![]()