40+... 10+... 10+... Životna škola

Pojma nemam, šta,gde, ko?
To se ja samokritikujem.
Niš' ne brini, Nedo.

Pa vidiš kako se ozbiljne teme otvaraju u ovom pdf-u, sve u cilju ozbiljnijeg i zdravijeg života kada prođu i te čarobne pedesete?
A ja zakasnila da na vreme to naučim, istekle pedesete, nahvatala što-šta bola, boli i boljki u životu, pa mi je malo i do osmeha, makar bio i virtuelni.
 
U julu punim 52. Stavljam svećice na tortu. 😊 Svi moji prijatelji sa Fejsa koje znam ili iz osnovne škole ili iz gimnazije ili sa trećeg mesta...ma bukvalno svi stavljaju fotke sa tortom i svećicama.

Pre neki dan vidim čoveka,napunio 55 godina i puna kuća balona sa dve petice.😊

Moja drugarica iz osnovne stavila na tortu i vatromet. Godinu dana mlađa od mene.

Mislim da su te generacije malo pre moje i malo posle, shvatile da su godine samo broj.
 
Da ne bi ovi u pedesetim godinama bili privilegovani čitavim pdf-om na njihov račun ;), evo jedne teme i za nas koji smo te godine već prošli.
Naravno, dobrodošli su svi, bez obzira na godine. :)

Dakle, kako se osećate u svojih 50+, 60+... godina?
Ili kako zamišljate sebe u tim godinama, ako do njih još niste stigli?
Imate li neko životno iskustvo da podelite sa mlađima, da im olakšate i rešite nepoznanicu šta će se to bitno promeniti kada jednom izađu iz tih "začaranih" 40+ godina?
Jer životno iskustvo je najbolji life coach.

Pričajte o čemu god želite, a da se tiče tih godina, puštajte muziku svoje mladosti ili sada omiljenu, recitujte omiljenje stihove, delite uspomene... Činite ono što će i Vama i drugima ulepšati druženje u ovoj temi, a ako uspemo za nijansu i realno ulepšati Vaš dan, pa to je onda prava stvar. :)
iz godine u godinu zivot mi je sve kvalitetniji na svim poljima.
Svaka sledeca godina mi je najbolja. Formula koju koristim je optimizam, koji me stiti od raznih bolesti a biti zdrav je najvaznija stvar na svetu. Operisan sam od materijalizma pa mi se cini da sam prebogat i kada malo imam. Sam bog me je nagradio za to pa mi daje i sakom i kapom ......bar tako kaze okolina u kojoj zivim.
Znam da nista nije vecno i da ce jednog dana doci kriticne godine al , kako kazem, o tome i ne razmisljam jer sam optimista...........i tako, opet u krug.
 

Back
Top