4 znaka Zodijaka poslednjeg dana avgusta doživeće krizu zbog Plavog meseca

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
316.517
209657067564ec895801c8a384691816_640.jpg


Pun mesec koji nas očekuje 31. avgusta naziva se i plavim supermesecom, a on nam donosi velike krize.
Ne samo što je ovaj mesec obeležio retrogradni Merkur, kraj meseca će obeležiti kulminacija svih teških trenutaka koje smo imali prethodnih nedelja.
Ovaj pun Mesec je u znaku Riba, a samim tim ima veliki uticaj na naš emotivni i duhovni život. Sve ono što nas je mučilo može doći do faze kulminacije, a to donosi i pročišćenje za nas; ovo je težak period jer se talože i ljutnja i frustracije, tako da ne bi trebalo da donosite važne odluke.

Supermesec u Ribama najteže će pasti sledećim znacima:

BLIZANCI
Pun mesec vam donosi krizu na profesionalnom i karijernom planu. Neki Blizanci će dati otkaz, ali to nije dobra ideja u toku retrogradnog Merkura.
Krize na poslu su neizbežne, pa zato na red dolaze ideje o promeni profesije, ne samo radnog mesta.

DEVICA
Plavi supermesec vama donosi bračne krize i velika iskušenja. Potrudite se da ne odbacujete ono što imate tako olako.
Teški odnosi kod kuće prelivaju se i na posao, posebno na odnos sa poslovnim partnerima.

STRELAC
Plavi Mesec u Ribama donosi porodične probleme i brige. Saznajete 31. avgusta važnu stvar vezanu za jednog člana porodice.
Budite strpljivi i čekajte da ovaj period prođe, jer posle punog meseca biće vam samo lakše.

RIBE
Vama će ovaj period biti najgori i biće teže nego drugima. Ranjivi ste i skloni ishitrenim i ne tako mudrim odlukama. Preosetljivost će vas skupo koštati.
Ne donosite odluke u afektu.
 

Ovakve teme su zabava..ozbiljne teme neka otvore oni koji nisu ( citiram) "Nesvršeni i svršeni diplomci kvazi astroloških nauka."
Prenosiš tekst u kom se tako "zabavno" obraćaju osobama rođenim u znaku Riba riječima : "Vama će ovaj period biti najgori i biće teže nego drugima".
Ovo što su sebi dozvolili autori teksta je ispod svakog nivoa načina prenošenja astrološke informacije.Ovo je nedozvoljeno jer direktno negativno sugestivno utiče na one ljude koji su u pomenutoj grupaciji.
A ti si ovakvim "zabavnim" prenošenjem saučesnik u tome.
 

Back
Top