4 uredjaja u jednom firme Canon

NICS

Iskusan
Poruka
5.704
Jedan tip je napamet kupio multi uredjaj Canon, pre recimo nedelju dana ima u sebi fax, kopir, skener i stampac imao sam u rukama User Guide ali od silnog gledanja u uputstvo nisam se setio da pogledam njegov tacan naziv, Na netu nisam nasao nista slicno sve je pojedinacno a neznam ni kod koga je kupio.
ko zna za takvo nesto neki model. A ne mogu da ga doibjem telefonom :)

Jedan tip je napamet kupio multi uredjaj Canon, pre recimo nedelju dana ima u sebi fax, kopir, skener i stampac imao sam u rukama User Guide ali od silnog gledanja u uputstvo nisam se setio da pogledam njegov tacan naziv, Na netu nisam nasao nista slicno sve je pojedinacno a neznam ni kod koga je kupio.
ko zna za takvo nesto neki model. A ne mogu da ga doibjem telefonom :)

To ti treba za sebe?
Ako je tako možeš naći Lexmark all-in-one,s tim što onaj model na koji ja mislim nema fax...
ako ti ne treba fax,to je preva stvar...cena je neviđeno odgovarajuća...negde oko 60ak jevreja...rećiću ti oznaku sutra ;)

Buduci posloodavac kupio sve mi se cini onako otisao u prodavnicu a prodavac ko prodavac vidi dileju u na brzinu ga ubedi da je to najpopularniji multi uredjaj, mozda i gresim.Zato hocu da pogledam kakav je to mutli uredjaj jer do sada nisam imao nikad kontaktta sa necim takvim.
Upravo gledam linkove

Back