4 tajne intimnosti koje muškarci često kriju od žena

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1. Žele "vatru" u odnosu
2. Vole kada žene preuzimaju kontrolu.
3. Muškarci mrze situaciju morske zvezde
4. Muškarci ne mogu da ženama čitaju misli
Ovo žene moraju da usvoje ako žele da njihov ljubavni život bude zanimljiv i zabavan za oboje a muškarcio treba da se potrude i to stave ženama do znanja :)

Jel tako ili nije ?
Ma sve je tako osim jedne sitničice.. :zkez:.. Ove kako kažeš "4 tajne intimnosti" jedinke m spola ovde ne da ne kriju nego bez ovoga i još jedno 10-ak dodatnih stavki žena bolje nos da ne pomalja.. to bre "ne izlazi mj-aču na oči ako nisi u fazonu da se vazda lupaš k*rcem po glavi.." (da ne davim sad.. detaljno opisano u Priručniku, poglavlje Uvek ti je do toga..)

Drugo nešto 'tedoh reći.. pravda za morska zvezda seks.. Razumem da je mj bulumenti nezamisliv.. ali ima nas koji u njemu uživamo.

Pretvaram se u zvezdu kad ne mogu da zaspim, kad sam slomljena temperaturom ili imam nesnosnu glavobolju.. on je bio zvezda kad je isuviše pospan ili umoran.. pisah o tome ovde.. davno nekad.

Još jedan ne baš čest ali jako lep pojavni oblik morska zvezda seksa su opklade (oblanda: seks/smejanje/seks/psovanje/seks/neki novi detaljčić/seks/zezanje/seks/faktor iznenađenja/seks/nema kraja nizu, uvek različito..) Totalno jedna rasterećujuća interakcija koja traje i traje i traje i u postorgazam prvim minutima obavezno zaspimo.. :heart:)
Kombinacija od bar deset mojih "pretnji": 'pamti pa vrati'.. 'jao šta me snađeee'.. 'ti nisi normalan'.. 'platićeš mi za ovo'.. 'ovo ti je sad opomena pred isključenje'.. 'ček bre, pa nismo se tako dogovorili' itd.

Predigra u pet narednih običnih seksova su repovi i "raskusuravanja" iz poslednjeg morska zvezda seksa.
Moj performans kako kad.. i ovako i onako.. ali zato kad ja dobijem opkladu (zvezda sam) on uvek maksimalno lud ali i posvećen.. opaka dominacija originalnosti.. :heart2:
Jbga.. seks u mono vezi je ko indijska serija.. sve živo se mora eksploatisati.. znam, znam, vama to dosadno.. Baš zato sam i pisala.. da dosađujem.. :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back