4 С на улазу у парк....најновија вест

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A..za pokrajinu Zagorje cete da stavite pajceka?:rotf:
evo ući
Grb Republike Hrvatske povijesni je hrvatski grb, koji se nalazi na hrvatskoj zastavi. Ima oblik štita te je dvostruko podijeljen vodoravno i okomito u dvadeset pet crvenih i bijelih (srebrnih) polja, tako da je prvo polje u gornjem lijevom kutu štita crvene boje. Iznad štita nalazi se kruna s pet šiljaka, koja se u blagom luku spaja s lijevim i desnim gornjim dijelom štita.

U krunu je smješteno pet manjih štitova s povijesnim hrvatskim grbovima, koji su poredani od lijeve na desnu stranu štita ovim redom: najstariji poznati grb Hrvatske, grbovi Dubrovačke Republike, Dalmacije, Istre i Slavonije.

ne za pokrajinu zagorje ce staviti...tablu speka i casu gemista ,iiili nije ni los pijani zagorec sa crvenim slinavim nosem:zcepanje:

mi možemo stavit tablu špeka i čašu gemišta. nego dali će te vi to moć stavit na vašem grbu pošto imate 2 miliona muslimana koji ne konzumiraju špek? ups... možda i oćete ... možda ih neće toliko biti

mi možemo stavit tablu špeka i čašu gemišta. nego dali će te vi to moć stavit na vašem grbu pošto imate 2 miliona muslimana koji ne konzumiraju špek? ups... možda i oćete ... možda ih neće toliko biti

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:...hajoooj ,ala ti zivis u ne znanju....mi goozo sarena ,nemamo 2 miliona muslimana, nismo francuska...
osim toga mnogi muslimani konzumiraju svinjetinu, to doobro znamo ,pa zive sa nama;)
''ups''...:rotf:,ta rec kao ono oznacava, al se zaje.bah...pa i jesi sarenice...jer sa zadnjom recenicom vidis krv i rat ,taman ono sto vama rvatima pristaje.;)
nego ,ipak se ti zapitaj nece li ti muslimani iz evrope i vas da posete kad dodje vreme:zper:.......jadan zagorec, kaj bu onda on delal,ne !?
u gostima vec imate zabare, i eto ti venecijanskog lava na sahovnici ,1og dana;)
pa austri....sa cenim orlicem:per:.........
pa ugari sa oznakom krune.............
imat cete najsareniju i najlepsu zastavu u evropi;)..........a, jos vasa:rotf:

:rotf::rotf::rotf::maramica::vatromet:.............daj nadji ceo tekst,

''krpal'':hahaha:

Ja sem Varaždinec

Ja sem Varaždinec, Varaždinec,
Domovine sin.

Imal jesam jen škrlak, puhnul vetar, zel ga vrag!

Imal jesam jen kaput, zakrpan po tristo put!

Imal jesam kišobran, na sto mesta zakrpan!

Imal jesam sto jezer, neki vrag ih z torbe zel!

Ali nije sasvim autentican ......

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ja sem Varaždinec

Ja sem Varaždinec, Varaždinec,
Domovine sin.

Imal jesam jen škrlak, puhnul vetar, zel ga vrag!

Imal jesam jen kaput, zakrpan po tristo put!

Imal jesam kišobran, na sto mesta zakrpan!

Imal jesam sto jezer, neki vrag ih z torbe zel!

Ali nije sasvim autentican ......

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

:hahaha1::cepanje::hahaha1::cepanje:....bogo moj dragi....
''skrlak''
''puhnul''
''z torbe zel''
''zel ga vrag''

brate, alal im vera na jeziku...kad bi ratovali, niko im sifrante ne bi provalio...
ipak je bolje da im na zastavi stoji koza -istra, nego da imaju pijanog zagoreca,ne !
''uvrtnjak''
''zrakomlat''
''gladilo''
''zeleno cetveronozno stapikalo''
''milokliz''
........................................
........................................itd,itd.......
jooj, kako ono kazu za pistolj ???:think:

:hahaha1::cepanje::hahaha1::cepanje:....bogo moj dragi....
''skrlak''
''puhnul''
''z torbe zel''
''zel ga vrag''

brate, alal im vera na jeziku...kad bi ratovali, niko im sifrante ne bi provalio...
ipak je bolje da im na zastavi stoji koza -istra, nego da imaju pijanog zagoreca,ne !
''uvrtnjak''
''zrakomlat''
''gladilo''
''zeleno cetveronozno stapikalo''
''milokliz''
........................................
........................................itd,itd.......
jooj, kako ono kazu za pistolj ???:think:

Ima još što ne razumiješ.
Jel znaš što znači "sto jezer"? :per:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/srpski-ocili-na-marjanskim-vratima/454273.aspx

Srpski ocili na marjanskim vratima

NEKOME je noćas bilo dosadno pa se pozabavio ispisivanjem četiri ćirilična slova S na ulazu u splitsku park šumu Marjan. Simboli su ispisani na kolniku ceste, te kombiju za iznajmljivanje bicikli parkiranom kod marjanskih vrata.

Splitska policija je na mjestu događaja, rade očevid.

Веровали или не.
Ово је сврстано у најновије вијести, под ЦРНА ХРОНИКА.
СТРАШНО. :hahaha::hahaha::hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf: ne mogu da verujem :hahaha::hahaha::hahaha:

Sigurno su vec naoruzani

defcon_5-x23zj4-d.jpg

ocekujem da uskoro nikne i jedna manja cetnicka druzina u doticnoj sumi ,tako to ide

To je sada srbska suma!!! :rtfm: Hrvati patite !!!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/srpski-ocili-na-marjanskim-vratima/454273.aspx

Srpski ocili na marjanskim vratima

NEKOME je noćas bilo dosadno pa se pozabavio ispisivanjem četiri ćirilična slova S na ulazu u splitsku park šumu Marjan. Simboli su ispisani na kolniku ceste, te kombiju za iznajmljivanje bicikli parkiranom kod marjanskih vrata.

Splitska policija je na mjestu događaja, rade očevid.

Веровали или не.
Ово је сврстано у најновије вијести, под ЦРНА ХРОНИКА.
СТРАШНО. :hahaha::hahaha::hahaha:

bwahahahah:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back