4 С на улазу у парк....најновија вест

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Има да ангажују тим графолога........(који знају ћирилицу)... :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
Jes', vala, a helikopter sve vreme nadlece mesto zlocina, a pojavljuju se i ljudi u crnim odelima, tamnim naocarima i bubicama u usima koji kazu "Mi preuzimamo odavde."

..aj samo da se javim..da Vas- čitam..danas mi je dan drzavnosti...zavrsio s ručkom..idemo malo proslaviti..onako sve s juniform..i kolajnama...nista se ne sikirajte..sve ce to "tovari"..da "riješe"...prisješće..nekome..4c...
Vec od podne se pjanis od braniteljske penzije?

..aj samo da se javim..da Vas- čitam..danas mi je dan drzavnosti...zavrsio s ručkom..idemo malo proslaviti..onako sve s juniform..i kolajnama...nista se ne sikirajte..sve ce to "tovari"..da "riješe"...prisješće..nekome..4c...

..nemoj se previse ..nasladjivati..kod tebe mečka..u dvoristu...vec igra..kolo..bolje stavi jezu u guzu..pametnije ti je...:rtfm:..

Иво јесам ти казо немој шљивовицу на гладан стомак ,полако бре не залећи се

Хеј Љубо. Срећно ти било.....Поздрави тамо и кажи....
МАЧАК ЋЕ ОПЕТ ДОЋИ.......:per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back