nikadvise90te
Ističe se
- Poruka
- 2.016
A krvavo mi je sto hrvatska panduracija radi uvidjaj na grafitu.
Dobro nisu vojsku pozvali, ebote...
Има да ангажују тим графолога........(који знају ћирилицу)...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А тек кад дува трамунтан
Stvarno da umreš od smeha. Tako bi isto bilo smešno da neko nacrta šahovnicu na ulazu na Kalemegdan. Smešno do bola..............
tramontana ljulja, jugo nagurava
..aj samo da se javim..da Vas- čitam..danas mi je dan drzavnosti...zavrsio s ručkom..idemo malo proslaviti..onako sve s juniform..i kolajnama...nista se ne sikirajte..sve ce to "tovari"..da "riješe"...prisješće..nekome..4c...
..nemoj se previse ..nasladjivati..kod tebe mečka..u dvoristu...vec igra..kolo..bolje stavi jezu u guzu..pametnije ti je.....
.
opet neki nisu popili tabletice . . .
.
Lupas ...kako isto ...to tamo su okupiurane Srpske teritorije
Jes', vala, a helikopter sve vreme nadlece mesto zlocina, a pojavljuju se i ljudi u crnim odelima, tamnim naocarima i bubicama u usima koji kazu "Mi preuzimamo odavde."Има да ангажују тим графолога........(који знају ћирилицу)...
Vec od podne se pjanis od braniteljske penzije?..aj samo da se javim..da Vas- čitam..danas mi je dan drzavnosti...zavrsio s ručkom..idemo malo proslaviti..onako sve s juniform..i kolajnama...nista se ne sikirajte..sve ce to "tovari"..da "riješe"...prisješće..nekome..4c...
..aj samo da se javim..da Vas- čitam..danas mi je dan drzavnosti...zavrsio s ručkom..idemo malo proslaviti..onako sve s juniform..i kolajnama...nista se ne sikirajte..sve ce to "tovari"..da "riješe"...prisješće..nekome..4c...
..nemoj se previse ..nasladjivati..kod tebe mečka..u dvoristu...vec igra..kolo..bolje stavi jezu u guzu..pametnije ti je.....
Kako znaju da to nisu četiri slova C?
C kao cipela
Stvarno da umreš od smeha. Tako bi isto bilo smešno da neko nacrta šahovnicu na ulazu na Kalemegdan. Smešno do bola..............
Има да ангажују тим графолога........(који знају ћирилицу)...
pa ja mislim da tamo takvih nema
Мало графита и ома мобилизација у Далмацији ,страх ,комплекс ,мржња шта ли је?
Nedavno sam čitao tekst iz jednih hrvatskih novina u kojima se žale na ogromnu prodaju ćiriličnih knjiga u Hrvatskoj, višestruko veću od broja preostalih Srba, pa se pitaju ko, i zašto toliko čita ćirilične knjige u lijepoj njihovoj
Nedavno sam čitao tekst iz jednih hrvatskih novina u kojima se žale na ogromnu prodaju ćiriličnih knjiga u Hrvatskoj, višestruko veću od broja preostalih Srba, pa se pitaju ko, i zašto toliko čita ćirilične knjige u lijepoj njihovoj
a šta da ti kažem
To je sada srbska suma!!! Hrvati patite !!!