Zdravo svima. Htela bih pitati momke da li misle da je 4 godine velika razlika? Ja zavrsavam sada osmi razred,a decko koji mi se svidja cetrvrtu godinu. Meni su se oduvek svidjali stariji momci,odrasla sam bez oca,pa kako kazu psiholozi to je i normalno. Mogu slobodno da kazem da sam zrelija od svojih vrsnjaka,iz prstog razloga jer se ne slazem sa njima,dosadni su mi,a cinjenicu da sam dosta,dosta zrelija od njih potvrdjuje i jedan psiholog. No,dobro,decko je jako pametan i svidja mi se od maja ove godine. Javila sam mu se na fejsbuku i tu smo zapoceli kontakt. Posle toga smo se dogovorili da se nadjemo kako bih mu ja dala jedan crtez (lepo crtam),nismo bili dugo zajedno taj dan ali bio je jako ljubazan. Posle toga sam ga srela na jednom gradskom desavanju,i fino se pozdravio i ako je bio sa svojim drustvom. Cinjenica da sam imala visak kg kada smo se videli je prisutna,i mislim da bi mozda i to mogao biti razlog. Nismo se culi vec dva meseca,a on sada ima i devojku,i htela bih da pitam sve koji su voljni da daju svoj komentar,da li da se jace potrudim (uz to skinem visak kg) ili da jednostavno pokusam da zaboravim?