3DMax...KONSULTACIJE

JFront

Početnik
Poruka
23
Zdravo ljudi!
Radim na 3dmax-u nesto više od godine intenzivno ali mi još dosta stvari nije jasno možete li mi pomoći tj da mi kažete neke sajtove za tutorijale ali da su ti tutorijali opširni i precizni(ako je moguće domaće jer me mrzi da čitam engleski :mad: ) ili ako imate neki video tutorial da mi pošaljete....molim vas!ili da mi preko foruma objasnite evo npr kako da napravim travnatu površinu........ :? mičim se već jedno vreme oko toga!!!
 
@JFront : Prijatelju,vidi se da si nov na ovom forumu,pa ću te posavetovati nešto,nezavisno od postavljene teme.Vidim da si uzeo avatar koji već duže vreme koristi naš član i kolega GZ,pa ti najtoplije predlažem da odabereš neki drugi,a ima ih koliko ti duša želi.Znaš,ljudi se na forumima prepoznaju po svojim avatarima,tako da ukoliko češće posećuješ neki forum,kao što ja činim sa ovim,i nije potrebno da pročitaš njegov username,dovoljno je da vidiš avatar,i znaćeš o kom se članu radi.A mi smo odavno već navikli da GZ-a prepoznajemo po avataru koga si ti,verujem sasvim slučajno i iz neznanja preuzeo. Zato me poslušaj,pa ga promeni.I,naravno,bez ljutnje,jer je ovo moje obraćanje tebi,a i budućim,novim članovima,sasvim dobronamerno.Pozdrav.
 
Vidim da ti niko nije odgovorio pa reko ajde ja da ti pomognem jer i ja mnogo mrzim kada mi niko ne odgovara. Zovem se Stefan i 3ds-om se bavim vise od pola godine neprekidno (dan-noc). Turtorijale tesko da ces naci na srpskom ali imas jedan odlican sajt (DOMACI) na kome mozes sve da nadjes u vezi 3ds maxa. Sajt je www.dizajnzona.com, a sto se tice travnate povrsine imas plugin koji se zove hairfx_r6 i on ti odlican za to. Njega sam skinuo sa nekog Ruskog site a ako zelis mogu da ti ga posaljem na mail nije mnogo veliki.

Pozdrav i ziv bio!!!
 

Back
Top