37. Ватерполо Европско првенство, јануар 2026 у Београду

Meni ne donosi hleba sport,niti sam govorio o tome. Već o tome da je globalno vaterpolo kao sport mnogo manje atraktivan od ostalih kolektivnih sportova posebno fudbala.
Пишеш,не говориш а ватерполисти богато живе што значи да ту има довољно пара и спортови се не упоређују ни по једном критеријуму.

Jel neko za paprikaš ?

1769431620656.png

Пишеш,не говориш а ватерполисти богато живе што значи да ту има довољно пара и спортови се не упоређују ни по једном критеријуму.
UPravo sam ti bio naveo kriterijume. Svetsko prvenstvo u fudbalu je ubedljivo najgledaniji sportski događaj na planeti,gledaniji i od Olimpijskih igara a kamoli od nekog tamo prvenstva u vaterpolu.To ti verovatno nije dovoljno dobar kriterijum.I tu bi završio sa argumentima.

UPravo sam ti bio naveo kriterijume. Svetsko prvenstvo u fudbalu je ubedljivo najgledaniji sportski događaj na planeti,gledaniji i od Olimpijskih igara a kamoli od nekog tamo prvenstva u vaterpolu.To ti verovatno nije dovoljno dobar kriterijum.I tu bi završio sa argumentima.
Ниси у праву и слободан си да грешиш,одјава - сп има тридесет шест репрезентација и њих прате народи из тих држава а колико има нација на ОИ.
Изванредно је да нема пара за ватерполо као за фудбал јер онда ватерполо неће постати као фудбал (погледати серију ФИФА гејт).

Ниси у праву и слободан си да грешиш,одјава - сп има тридесет шест репрезентација и њих прате народи из тих држава а колико има нација на ОИ.
Изванредно је да нема пара за ватерполо као за фудбал јер онда ватерполо неће постати као фудбал (погледати серију ФИФА гејт).
Ватерполо најстарији олимпијски спорт, пусти 🤡 имау три пута мање медаља од Србије а играју 10 година дуже. па мора да прди

ПОБЕДА 12-11! Суђење срамно оно бруталити играли смо 4 минута са играчем мање и извукли победу!
Шта се догодило са судијама и одакле им идеја да тимовима не свирају шта треба а нашима и нешто бесмислено?

Ne kaže se džabe da je žena "uvek u pravu".

Čekam prvi neuspeh (ne daj Bože da se desi) pa da glodarska sekta napravi juriš na ovu temu.
Živi bili pa videli.
није било прилике да крене "акција" лелекања као на ОИ прошле године сад су кренули после Холадније мало али су се сетили да ће испасти јадни, бедни и смешни па су обуставили "акцију" :hahaha: :hahaha:

1769455005794.png

1769455029439.png
vkpar1.png

Back