37 sekundi užasa snimak brutalnog prebijanja oca sa bebom na Vračaru: Prelazili ulicu na pešačkom kada je kolica udario nasilni tinejdžer (video)

Pa omladina gleda svo licemerje matorih....bas ono gleda....

I sad matori to pravdaju sa milion glupih razloga, kao red je ovo , a onda za svoje dupe to ne vazi...i tako stalno...
Jos se nekad i rugaju...
E pa sad klinci imaju novi uzor, Vucica, uzima i ruga se i jos zapisa po radnim i postenim ljudima i zamisli , jos mu se pridruze svi uljudni gradjani....ostane usamljen taj najgluplji , i najpametniji i najuredniji radnik...gradjanin...onaj koji je jedini normalan i uljudan iz ugla dece..
A deca nece da menjaju svet nego ce da ga promene samo u svojim slucajevima koji nastanu...

Inace situacija se gleda vrlo jednostavno .....jedno je nemar, drugo je nervoza, trece je pokusaj napada...
Nemar, ah tu su svi nemarni danas, standard SNS profesionalnosti , zabole tuki svakog za nesto uredjeno , cak se tako neki uredjen potez i prezire, jer takav radnik ce kad tad biti problem ili skup...
Tako da tu vozac ima polisu , jeste bio je mali nemar, nista se nije desilo , dobro sam prosao , da se desilo ne bih tako dobro prosao pa bih morao da se vadim ....ne postavlja se pitanje nepotrebne krivice, svako gleda da skine krivicu sa sebe, osim ako ne moze...

Nervoza, drugi deo , tu je klasicno ciji je duzi , gde ima mnogo nakaradnih misljenja, ali obicna boranija, tj obican narod tu ne upada u te trikove...Tu bi bilo dobro je , nisi zgazio bebu , sreca za bebu , i videli bi kako i muskarac i zena odlaze odmah sa bebom...
Ali ako je neko nahuskan da mora da brani brak, utisak macho mena, ili da je muskarac kod svoje zene, na drugi nacin a ne kitom...onda nastupa problem...
To je ovde slucaj...Slucaj je i kod obicnog otvaranja prozora u prevozu , to je cest slucaj...ali i kod cuvenog srpskog totema, a to je zastita deteta...na malo izmenjen nacin...ne stite dete razmisljanjem, vaspitanjem , nego pruzanjem utiska bezbednosti , sto je potrebno , za dete je potrebno ali kasnije u starijem uzrastu...

I treci deo situacije je sukob, tj fizicki nasrtaj...
tu osoba moze imati kriterijum da nije dozvoljeno bez obzira na razlog da dozvoli da neko preuzme inicijativu i ugrozi bezbednost i stabilnost odbrane te osobe..
Nikad ne znas danas kakva je budala preko puta tebe, i da li ce stati ako te nokautira i padnes na zemljju....jer se to ne desava...retko ko danas bije ferku i bez ostecenja da je tuca...

Dakle iz mnogo razloga se ne sme dozvoliti gubitak odbrane u konfliktnoj situaciji...
To znaci kad neko krene da ti ulazi u bliski prostor, koji je za mene 2m...zbog duzine ruku i kretanja tela, a za kik boksera je veroatno 1,3m ako je nizi , a 2m ako je visi....a rekao bih da je ovde 2m...
Bila je situacija kad je neki matorac od 44 cuveno godiste kad ne shvataju da nemaju vise brzinu i snagu mladica a zele da se duvaju pred pitchokama. ali ne pamecu , kao sto moze nego nekom snagom, da ne znas sta da radis...neces da ga patosiras, ali te ponasanjem i pretnjom dovodi u poziciju da ne mozes da zaobidjes....

A ova situacija mi je malo nejasna, tj nista se ne slaze, ono sto je opisano od strane svedoka, da je doslo do prebijanja i peglanja dok lezi na zemlji se ne vidi na snimku...

Da nije bio spreman ne fizicki nego mozgom da ne dozvoli da mu pridju dalje od noza
Post mi je posluzio samo da se osvrnem na upotrebu oruzja, procitao sam skoro celu temu.
.
Na pocetku odmah da razjasnimo reakcija "nasilnog tinejdera" je neodbranjiva, ne postoji ni jedan element kojim je razuman covek moze braniti, videcemo kako ce reagovati pravosude.

Pisao sam o razlici izmedu borilackih vestina i sportova tako da se ne bih ponavljao.

Konfliktne situacije su dosta kompleksne sadrze vise aspekata u sebi jedan od njih je i psihicki, moze se upotrebiti noz cija je duzina seciva zakonom dozvoljena za nosenje, medutim, adekvatno ga moze primeniti samo neko ko je obucen za njegovu upotrebu inace je efekat kontraproduktivan pogotovu kod agresivnog i obucenog protivnika koji je i pod dejstvom odredenih supstanci koje pored opijata mogu biti i razni anabolici pogotovu testosteron, a najcesce u spomenutim situacijama i kombinovani.
Njihovoj upotrebi, testasterona ukljucujuci ostale anabolike, se pribegava posto velika vecina bez njega ne bi mogla razviti snagu i izgled koji poseduje sto dalje upucuje na njihov "mentalni sklop" koji njihovom primenom dodatno narusavaju.

Isto se odnosi i na upotrebu vatrenog oruzja u ovom slucaju pistolja.

Zaboravite na odbranu bez posledica..
Posledice odbrane na protivniku ostavljaju trajne posledice, ili im je ishoid fatalan, zavrsava se smrcu protivnika, nije poput scena koje vidate u filmovima.

Zakonske konsekvense kojima podlezu nisu usmerena vama u prilog.

Post mi je posluzio samo da se osvrnem na upotrebu oruzja, procitao sam skoro celu temu.
.
Na pocetku odmah da razjasnimo reakcija "nasilnog tinejdera" je neodbranjiva, ne postoji ni jedan element kojim je razuman covek moze braniti, videcemo kako ce reagovati pravosude.

Pisao sam o razlici izmedu borilackih vestina i sportova tako da se ne bih ponavljao.

Konfliktne situacije su dosta kompleksne sadrze vise aspekata u sebi jedan od njih je i psihicki, moze se upotrebiti noz cija je duzina seciva zakonom dozvoljena za nosenje, medutim, adekvatno ga moze primeniti samo neko ko je obucen za njegovu upotrebu inace je efekat kontraproduktivan pogotovu kod agresivnog i obucenog protivnika koji je i pod dejstvom odredenih supstanci koje pored opijata mogu biti i razni anabolici pogotovu testosteron, a najcesce u spomenutim situacijama i kombinovani.
Njihovoj upotrebi, testasterona ukljucujuci ostale anabolike, se pribegava posto velika vecina bez njega ne bi mogla razviti snagu i izgled koji poseduje sto dalje upucuje na njihov "mentalni sklop" koji njihovom primenom dodatno narusavaju.

Isto se odnosi i na upotrebu vatrenog oruzja u ovom slucaju pistolja.

Zaboravite na odbranu bez posledica..
Posledice odbrane na protivniku ostavljaju trajne posledice, ili im je ishoid fatalan, zavrsava se smrcu protivnika, nije poput scena koje vidate u filmovima.

Zakonske konsekvense kojima podlezu nisu usmerena vama u prilog.
Ok da ne bude zvake pametovanja o zakonu kljucem od auta nek mu iskopa oko
I ako kazes da ce zrtva vise najebati,pa onda cemo reci da smo mi prvi napali,da je taj mali zrtva

Sećam se davno išao sa drugarom da gledamo neki auto. Ja 25-6-7 godina tada sam bio pun snage trenirao non stop. Pomerao jugiće golim rukama. I mi gledamo audi on jadan nikakav ceo farban proviruje jeftin žuti špricgit i kažem idemo nije to za tebe. Kad skoči ovaj preprodavac od 60 godina i da me bije. I ja trči oko auta smejem se i svi prisutni, uđem u auto i tu on stane viče. I čovek osta živ.

Ja kad vidim koliko su ljudi glupi , ja bih uveo termin bahata odbrana, bahat napad...po uzoru na bahatu voznju...posto glupi ljudi rade te analogije kad ne mogu da shvate, onda bolje shvate preko analogija...

Jer mi je nekako siromasno da se odbrana gde ti nekog iz prevencije opalis tzv samar, , malo iz ramena...i kad nekog nabodes da ga probodes...

Bas kao sto nije isto kad si borac, sportas , zovi kako god hoces, kad su ti ruke oruzje...nema sanse da me iko ubedi da ja ako mogu rukama da dizem jednom rukom u ramenu 50kg i da udaram nek bude sa tih 50kg silom, to je skoro 500N, da je to isto kao neki klinac koji udara sa 100N ili 40N, vidjao sam i to ...jedne nove godine biju se klinci njih 20 gledam udaraju se prvo sakicama, kao mala deca od 6 godina...drugo niko se ne cima...ne oseti udarac...a sve 20 godina...tako se pogodilo...
Mislite da su tada zandarmereija primenila silu tabananja nad tim klincima..nisu...
Ja nezniju akciju od strane 20 zandarmera nisam video...ali procenili ljudi da rade sa decom i nisu hteli da primene silu...

Znaci nije do godina, nije do miroljubivosti , iste budale i ti klinci sto mozes da ga gledas kako te udara 10 puta i samo eventualno stegnes trup da te ne nabode slucajno...
I kad neko trenira MMA, to je totalno druga prica...sve i da sam utreniran, opet se ne bih zezao sa osobom koja voli da prima batine...i da ih daje...
Jos ako nemaju pojma za meru , a nemaju , to MMA i znaci...nema sta da se prica..
Ali poenta je bahata odbrana i bahati napad...

Ko god trenira neki sport i uradi ovako nešto trebalo bi da se kvalifikuje kao pokušaj ubistva oružjem. Sa predoumišljajem.
Ili da se proglasi neuračunljivim na 20 god i u ludaru.
Mozda ne zna, ja sam npr bio iznenadjen prvih 4,5 puta , stvarno iznenadjen..
Moj prvi nokaut je bio moj, znaci tip me patosirao i smestio nogama uvis u prostor za korpu za otpatke...toliko mali prostor...
Moj prvi udarac drugom je bio opet nokaut, ali nije mi bilo jasno zasto se ne dize , nisam ga jako udario...
Posle naucis da tvoje nije jako , obara druge ljude pa se ne dizu posle...ali im ne nanosi trajne posledice...cak i kad nisu utrenirani...
Ali se secam da sam par puta bio iznenadjen sto padaju i ne dizu se...a bas nisam hteo da ih jako udarim...

Mada, popucala lobanja..hmmm..to ovde ne pije vodu..ali kazem, naivno , ja sam bio iznenadjen prvih 5 puta , drugi put je bio samar, otvorena saka, i tip lezi...malo nizi od mene...i ja mislim lezi , odmara, bridi mu lice pa mu krivo...kad ono tip broji do 15 u nesvesti...A to je kad se ne bijes sa namerom cesto pa nemas pojma kakvi su obicni ljudi...a MMA tek nema pojma kakvi su obicni ljudi...on se srece sa drugacijim ljudima..

Kao što sam već pisao, Srbija je zrela za jednu dobronamernu vojnu diktaturu čiji bi osnovni cilj bio da narod nauči lepom ponašanju.

Ili to, ili da se narodu ili barem pojedinim građanima sa čistim dosijeima dozvoli nošenje vatrenog oružja, čisto da ljudi ne stoje sa strane i gledaju dok se ovakve stvari dešavaju. Jer država očigledno nije u stanju da garantuje bezbednost svojim građanima.

Kao što sam već pisao, Srbija je zrela za jednu dobronamernu vojnu diktaturu čiji bi osnovni cilj bio da narod nauči lepom ponašanju.

Ili to, ili da se narodu ili barem pojedinim građanima sa čistim dosijeima dozvoli nošenje vatrenog oružja, čisto da ljudi ne stoje sa strane i gledaju dok se ovakve stvari dešavaju. Jer država očigledno nije u stanju da garantuje bezbednost svojim građanima.
Drzava ne postoji.Tu se samo radi o nekim ljudima koji su na celu drzave da klepaju provizije od poslova sirom Srbije i da dizu cene i namete i ugradjuju se na ledjima naroda koji pati i krvari.

Pa ono, samo mu je isao autom na dete u kolicima. Stvarno sram bilo oca koji je reagovao burno kad mu ugrozis dete u kolicima.
Ja bih prva tako reagovala, ne znam šta je sa ljudima koji brane klinca, doživeli smo da deca treniraju kik boks da bi mogla da nas biju na ulicu...

Cekaj bre ne razumem ...jel taj otac ima ruke i noge, da dozvolim da me neki klinac bije ....pa ja sam se tukao sa 4 vise puta a kamoli sa 1 na 1 pa nisam dao na sebe.
Imaš tinejdžere mutante kako ih ja zovem.
Puni govana u sebi ali imaju predugačke ruke i noge.
Još ako je "tatin sin"...

Back