darda
Elita
- Poruka
- 15.521
to je svojstveno woke levicarskom nato junastvu ubijanje slabih i nemocnih sirom svetaPre 20 godina sam čitao da će deca i mladi da tuku i ubijaju stare. To je to smradikalsko junaštvo i čojstvo!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je svojstveno woke levicarskom nato junastvu ubijanje slabih i nemocnih sirom svetaPre 20 godina sam čitao da će deca i mladi da tuku i ubijaju stare. To je to smradikalsko junaštvo i čojstvo!
Post mi je posluzio samo da se osvrnem na upotrebu oruzja, procitao sam skoro celu temu.Da nije bio spreman ne fizicki nego mozgom da ne dozvoli da mu pridju dalje od noza
Ok da ne bude zvake pametovanja o zakonu kljucem od auta nek mu iskopa okoPost mi je posluzio samo da se osvrnem na upotrebu oruzja, procitao sam skoro celu temu.
.
Na pocetku odmah da razjasnimo reakcija "nasilnog tinejdera" je neodbranjiva, ne postoji ni jedan element kojim je razuman covek moze braniti, videcemo kako ce reagovati pravosude.
Pisao sam o razlici izmedu borilackih vestina i sportova tako da se ne bih ponavljao.
Konfliktne situacije su dosta kompleksne sadrze vise aspekata u sebi jedan od njih je i psihicki, moze se upotrebiti noz cija je duzina seciva zakonom dozvoljena za nosenje, medutim, adekvatno ga moze primeniti samo neko ko je obucen za njegovu upotrebu inace je efekat kontraproduktivan pogotovu kod agresivnog i obucenog protivnika koji je i pod dejstvom odredenih supstanci koje pored opijata mogu biti i razni anabolici pogotovu testosteron, a najcesce u spomenutim situacijama i kombinovani.
Njihovoj upotrebi, testasterona ukljucujuci ostale anabolike, se pribegava posto velika vecina bez njega ne bi mogla razviti snagu i izgled koji poseduje sto dalje upucuje na njihov "mentalni sklop" koji njihovom primenom dodatno narusavaju.
Isto se odnosi i na upotrebu vatrenog oruzja u ovom slucaju pistolja.
Zaboravite na odbranu bez posledica..
Posledice odbrane na protivniku ostavljaju trajne posledice, ili im je ishoid fatalan, zavrsava se smrcu protivnika, nije poput scena koje vidate u filmovima.
Zakonske konsekvense kojima podlezu nisu usmerena vama u prilog.
Mozda ne zna, ja sam npr bio iznenadjen prvih 4,5 puta , stvarno iznenadjen..Ko god trenira neki sport i uradi ovako nešto trebalo bi da se kvalifikuje kao pokušaj ubistva oružjem. Sa predoumišljajem.
Ili da se proglasi neuračunljivim na 20 god i u ludaru.
Drzava ne postoji.Tu se samo radi o nekim ljudima koji su na celu drzave da klepaju provizije od poslova sirom Srbije i da dizu cene i namete i ugradjuju se na ledjima naroda koji pati i krvari.Kao što sam već pisao, Srbija je zrela za jednu dobronamernu vojnu diktaturu čiji bi osnovni cilj bio da narod nauči lepom ponašanju.
Ili to, ili da se narodu ili barem pojedinim građanima sa čistim dosijeima dozvoli nošenje vatrenog oružja, čisto da ljudi ne stoje sa strane i gledaju dok se ovakve stvari dešavaju. Jer država očigledno nije u stanju da garantuje bezbednost svojim građanima.
Ja bih prva tako reagovala, ne znam šta je sa ljudima koji brane klinca, doživeli smo da deca treniraju kik boks da bi mogla da nas biju na ulicu...Pa ono, samo mu je isao autom na dete u kolicima. Stvarno sram bilo oca koji je reagovao burno kad mu ugrozis dete u kolicima.
I crni kais za pantalone.Karatista je dužan da kaže imam crni pojas u karateu a ovaj ako nastavi jbg.
vuciceve hurve!Baš me zanima ko je bio u sudskom veću Prvog osnovnog suda koje ga je oslobodilo
Imaš tinejdžere mutante kako ih ja zovem.Cekaj bre ne razumem ...jel taj otac ima ruke i noge, da dozvolim da me neki klinac bije ....pa ja sam se tukao sa 4 vise puta a kamoli sa 1 na 1 pa nisam dao na sebe.
A možda je momak mislio da je na demokratskim blokadama svega i svačega jer ima prednost koju sam sebi dodelio?Pre 20 godina sam čitao da će deca i mladi da tuku i ubijaju stare. To je to smradikalsko junaštvo i čojstvo!
Tako ti je kako ti je možeš samo da cviliš. Od demokratije se još niko leba nije najeo.od kriminala jeste.A možda je momak mislio da je na demokratskim blokadama svega i svačega jer ima prednost koju sam sebi dodelio?
Najelii su se olovaTako ti je kako ti je možeš samo da cviliš. Od demokratije se još niko leba nije najeo.od kriminala jeste.