37 sekundi užasa snimak brutalnog prebijanja oca sa bebom na Vračaru: Prelazili ulicu na pešačkom kada je kolica udario nasilni tinejdžer (video)

mario80

Legenda
Poruka
66.534
https://www.blic.rs/vesti/hronika/3...bijanja-oca-sa-bebom-na-vracaru-video/72xxbbs

Dragan R. (37) prelazio je sa suprugom i bebom od sedam meseci ulicu na pešačkom prelazu, kada je automobil u kojem je bio tinejdžer Lazar T. (19) krenuo da se isparkirava. Vozilo je zakačilo kolica sa bebom, nakon čega je usledilo brutalno prebijanje njenog oca. "Blic" je eksluzivno došao do snimka nasilja nad nesrećnim čovekom koji je završio u komi u kojoj je bio četiri dana zbog preloma lobanje.

Screenshot_2024-07-26-15-58-28-259-edit_com.miui.gallery.jpg

Baš me zanima ko je bio u sudskom veću Prvog osnovnog suda koje ga je oslobodilo
Štoooo? Slobodno sudijsko uverenje je zakon. Zar sudija majić nije ekstra lik kada je pustio sve koljače na slobodu.
Još mu i film snimate kao pristojnom sudiji.

Štoooo? Slobodno sudijsko uverenje je zakon. Zar sudija majić nije ekstra lik kada je pustio sve koljače na slobodu.
Još mu i film snimate kao pristojnom sudiji.
Taj Majic je klasican ubaceni element,prepoznali su da ima pricu koja prolazi kod naroda i guraju ga da zamlacuje Vuciceve protivnike.

Ponavljam,ako hocete da sredite drustvo,procesljajte i zatvorite sve boks,kik boks klubove,leglo i rasadnik kriminalaca
Bukvalno zatvoriti taj klub i sve članove pozvati na ispitivanje radi dodatnih informacija, oca, brata, majku sve rodjake ispitati da se sazna od koga je nasledio nasilništvo, a onda i sve s kojima je bio u kontaktu od srednje škole.

Cekaj bre ne razumem ...jel taj otac ima ruke i noge, da dozvolim da me neki klinac bije ....pa ja sam se tukao sa 4 vise puta a kamoli sa 1 na 1 pa nisam dao na sebe.

Nema tu dozvolio da ta bije, neko ko trenira bilo sta neko vreme i zna da se bije coveka u jednom udarcu moze da slozi, sto se ovom coveku i desilo. Vidis da je kroz sekund pao i ostao da lezi tako, verovatno ga pogodio u vilicu.

Nema tu dozvolio da ta bije, neko ko trenira bilo sta neko vreme i zna da se bije coveka u jednom udarcu moze da slozi, sto se ovom coveku i desilo. Vidis da je kroz sekund pao i ostao da lezi tako, verovatno ga pogodio u vilicu.
Covek uvek treba da bude spreman na sve, lepo kaze Mario da narod treba da bude naoruzan da bi tamo isao bezbedno pogotovo Vracar, Zemun, Surcin....

I opet dolazimo do toga da bi stradao kasnije od tog treninga iako ti mislis da je pametno iskoristio tu plemenitu vestinu

Udario kolica sa bebom, krvnički tukao oca, a sad traži lekara: Evo šta se dešava s nasilnikom iz Beograda​

https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...ra-evo-sta-se-desava-s-nasilnikom-iz-beograda
1720726753novi-pazar-hapsenje-fotorina3-620x350.jpg

Lazar Timotijević (19) iz Beograd izneo odbranu, pa ga sudija Prvog osnovnog suda pustio na slobodu​

RINA
Vozač "audija" Lazar Timotijević (19) iz Beograda koji je uhapšen pod sumnjim da je na ulici pretukao Dragana Radojevića (36) koji je gurao bebu u kolicima, u policijskom pritvoru tražio je, nezvanično, lekara jer se nije osećao dobro.

Nakon ukazane pomoći Timotijević je vraćen u pritvorsku jedinicu.

Covek uvek treba da bude spreman na sve, lepo kaze Mario da narod treba da bude naoruzan da bi tamo isao bezbedno pogotovo Vracar, Zemun, Surcin....

Sve to stoji, ali niko ne ocekuje kad ides sa detetom i zenom ne bi ocekivao da ce neko da te napadne i udari.

Svima nam je jasno da nema vise nekih kodeksa, ali kod ovih generacija srednjih godina i starijih, kojima pripada ovaj covek koji je prebijen, nije bilo normalno prebiti nekoga ni kad ide sa devojkom, sestrom, a ne sa detetom.

Kod nas se znalo i kad sretnes tipa kog juris sa devojkom ne bijes ga, sto nju da traumiras.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/3...bijanja-oca-sa-bebom-na-vracaru-video/72xxbbs

Dragan R. (37) prelazio je sa suprugom i bebom od sedam meseci ulicu na pešačkom prelazu, kada je automobil u kojem je bio tinejdžer Lazar T. (19) krenuo da se isparkirava. Vozilo je zakačilo kolica sa bebom, nakon čega je usledilo brutalno prebijanje njenog oca. "Blic" je eksluzivno došao do snimka nasilja nad nesrećnim čovekom koji je završio u komi u kojoj je bio četiri dana zbog preloma lobanje.

Pogledajte prilog 1585080

Блиц нам ових дана нуди заиста јединствене снимке. ФАЛА БРАЋИ ИЗ БЛИЦА!

I opet dolazimo do toga da bi stradao kasnije od tog treninga iako ti mislis da je pametno iskoristio tu plemenitu vestinu

Ko smatra da je pametno iskoristio? Sta ima pametno u prebijanju coveka sa zenom i detetom? Ja sam rekao da ovaj jadan covek nije imao ni sansu na opasku drugih “sto se nije branio”, jer nije ni imao kad.

Ko smatra da je pametno iskoristio? Sta ima pametno u prebijanju coveka sa zenom i detetom? Ja sam rekao da ovaj jadan covek nije imao ni sansu na opasku drugih “sto se nije branio”, jer nije ni imao kad.
Da nije bio spreman ne fizicki nego mozgom da ne dozvoli da mu pridju dalje od noza

Back