******...

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E dobila sam objašnjenje da je to ‚‚hebi ga‚‚...pa..... hebi ga...:mrgreen::zcepanje:

Ja to nikad nisam rekla nekome kao objašnjenje za nešto što je neprijatno za reći....to je baš pedderski jer zapravo i nemaš objašnjenje, već kao ajd da skratim- pa hebi ga:(...u stvari to lažno predstavljanje nekoga žaljenja za nečim, recimo kao: žao ti što moraš da odhebeš nekoga:roll:...msm ***** ti je žao, nije ti žao samo se foliraš.:kafa:

:eek: Jesi li sigurna da se iza zvezdica krije "јеbi ga"? :rumenko:
A što tog nekog njega, šta je on kriv? Ja bi rekao "јеbem mu patka". :rumenko:

Ozbiljno, kad se dospe u situaciju da se stvari raščišćavaju nije bitan vokabular, nego uloženi napor da se to obavi kako valja, volja da se to uradi. A ako postoji ikakva šansa da ne dođe do objašnjavanja, treba je iskoristiti.

ja te nista ne razumem?verovatno je neka psovka u pitanju?:think:tvoje pitanje je sta?:dontunderstand:

Prvo da rastumachim - u ovom slucaju to "******" ili u prevodu "*******" oznacava u stvari izvinjenje... Nesto kao "pa eto...".

I nije odhebavanje, nego kulturno odbijanje. Prvo se sve lepo kaze, na primer
"krivo mi je sto ne mogu da ti odgovorim onako kako bi ti volela, ali bolje je ovako nego da kazem nesto zbog cega bi kasnije bilo zao i tebi i meni"
pa tek onda ide "******"
i nema tu objasnjavanja
a nema ni psovki

ako je ****** psovka, onda ******...

a moje pitanje bilo je da li ste u skorije vreme bili u situaciji opisanoj u pasusu iznad
i komentar na takve situacije

Poslednja izmena:
Prvo da rastumachim - u ovom slucaju to "******" ili u prevodu "*******" oznacava u stvari izvinjenje... Nesto kao "pa eto...".

I nije odhebavanje, nego kulturno odbijanje. Prvo se sve lepo kaze, na primer
"krivo mi je sto ne mogu da ti odgovorim onako kako bi ti volela, ali bolje je ovako nego da kazem nesto zbog cega bi kasnije bilo zao i tebi i meni"
pa tek onda ide "******"
i nema tu objasnjavanja
a nema ni psovki

ako je ****** psovka, onda ******...

a moje pitanje bilo je da li ste u skorije vreme bili u situaciji opisanoj u pasusu iznad
i komentar na takve situacije
:)
Eh Zeksonja, druže moj, pa ja se svako malo nekom izvinjavam, gori sam i od Tadića po tom pitanju.
Bolje je ne naći se u takvoj situaciji, da je sreće, pa da možemo bez ******.

:)
Eh Zeksonja, druže moj, pa ja se svako malo nekom izvinjavam, gori sam i od Tadića po tom pitanju.
Bolje je ne naći se u takvoj situaciji, da je sreće, pa da možemo bez ******.

:lol: ja sam jednom pjanom drugaru rekao nesto slicno kad je poceo svima da se izvinjava :lol:

a ozbiljno, cura se zapalila jako, pise kako me voli i pati i katastrofa jedna
ali to nista nije realno
a nema onog lepka tu, dizvines
mozda je pogresan trenutak, sto nije cekala lepo da se napijem k'o covek

****** :mrgreen:

Back