- Poruka
- 48.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
strah ih je da bi mogli pasti sa trona mocnog pola sa visuljkomZashto su zhene generalno tolerantnije prema osobama homoseksualne orijentacije?
Zashto su zhene generalno tolerantnije prema osobama homoseksualne orijentacije?
Zashto su zhene generalno tolerantnije prema osobama homoseksualne orijentacije?
A zašto su muškarci generalno tolerantniji prema lezbejkama nego prema pederima?![]()
Pa što se onda plaziš?mislim da nisu![]()
ne, nije to
u svakom sluchaju, mene je podstaklo da otvorim ovu temu ovde zbog teme "gej tinejdzherke" na pdf TINEJDZHERI, gde je vishe od 70% klinki izjavilo da bi rado imalo odnos sa zhenom i da generalno nemaju nishta protiv toga :S
Otkud ti to?????
Mislim da to i nije bas tacno. Jedino sto su fizicki slabije pa ne bi isle zbog toga da ih mlate ali da su tolerantnije i nisu.....isto su "tolerantne" koliko i muskarci.
Uf pa kad posecujes pdf tinejdzeri a mator si...pretpostavljam...eto ti pa ti sad razmisljaj ...A mogu misliti kako si zabalavio kad si video naslov " gej tinejdzerke"
![]()
tinejdžeri bi mogli da imaju sex sa svim i svačim u tim ludima godinama( u svojim glavama ofcourse)...
a i riba si ako kažeš da bi mogla da budeš i sa ženom iako nisi homo...onda u društvu budeš veća faca...ne veruj svemu što piše na forumu...![]()
Pa poznato je da više strejt muškaraca doživi neko gej iskustvo nego strejt žena...tu opet dolazimo do one priče o latentnoj homoseksualnosti...
Зато што си онда сто посто сигурна да ти неће глумити неког ултра другара а овамо...он је мушко а опет ти је другарица
![]()
Svaka strejt zena kad se trudi da odrzava prisno drugarstvo sa strejt covekom ocekuje da se iz drugarstva razvije nesto vise, svesno ili podsvesno.
@topik
Ja nisam tolerantnija prema njima, nisam ni tolerantna. Kamoli da ih podrzavam. Kad kazem njima, mislim i na muske i na zenske podjednako.
I da, zabalavio je kad je video temu, posebno kad je video ko ju je otvorio.