?

Zashto su zhene generalno tolerantnije prema osobama homoseksualne orijentacije?

Зато што си онда сто посто сигурна да ти неће глумити неког ултра другара а овамо...z:mrgreen: он је мушко а опет ти је другарицаz:lol:

Pa što se onda plaziš? z:lol:
To ti je ujedno i odgovor, tj. nastavak na prethodne postove.
Muškarci se osećaju ugroženo, boje se startovanja pedera, da im ne bude ugrožena muškost jer je Balkan boy odgajan da nema razmene nežnosti među muškarcima jer se time narušava njihova muškost...i blablabla...sve u tom stilu...

Pa ni ja nisam tolerantnija prema homoseksualcima od muškaraca, samo ne bih išla da ih mlatim kako si ti lepo primetio za žene...Nek žive svoj život, ali ako je moguće u nekom getu. :D

ne, nije to

u svakom sluchaju, mene je podstaklo da otvorim ovu temu ovde zbog teme "gej tinejdzherke" na pdf TINEJDZHERI, gde je vishe od 70% klinki izjavilo da bi rado imalo odnos sa zhenom i da generalno nemaju nishta protiv toga :S

z:D Uf pa kad posecujes pdf tinejdzeri a mator si...pretpostavljam...eto ti pa ti sad razmisljaj ...A mogu misliti kako si zabalavio kad si video naslov " gej tinejdzerke" z:mrgreen:

Otkud ti to?????

Mislim da to i nije bas tacno. Jedino sto su fizicki slabije pa ne bi isle zbog toga da ih mlate ali da su tolerantnije i nisu.....isto su "tolerantne" koliko i muskarci.

Pa da su bas isto i nisu...bar vecina zena iz moje okoline nema ni najmanji problem s gejevima, bilo muskim, bilo zenskim.Dok s muskima je onako...vise da imaju problem neg da ga nemaju.

z:D Uf pa kad posecujes pdf tinejdzeri a mator si...pretpostavljam...eto ti pa ti sad razmisljaj ...A mogu misliti kako si zabalavio kad si video naslov " gej tinejdzerke" z:mrgreen:

ih, de mator, pa treca godina srednje, tek su krenuli da mi se obracaju sa VI u prodavnici :lol:
a nisam zabalavio jer sam video odma' ko je otvorio temu :mrgreen:

Ne osećamo se igroženim od strane gej populacije. Npr ako me startuje lezbejka, lepo joj kažem da nisam zainteresovana i to je to, dok bi za muškarca startovanje od pedera verovatno bilo uvreda, poniženje što je on uopšte pomislio da bi ovaj mogao da bude gej.

Зато што си онда сто посто сигурна да ти неће глумити неког ултра другара а овамо...z:mrgreen: он је мушко а опет ти је другарицаz:lol:

Svaka strejt zena kad se trudi da odrzava prisno drugarstvo sa strejt covekom ocekuje da se iz drugarstva razvije nesto vise, svesno ili podsvesno.
@topik
Ja nisam tolerantnija prema njima, nisam ni tolerantna. Kamoli da ih podrzavam. Kad kazem njima, mislim i na muske i na zenske podjednako.

I da, zabalavio je kad je video temu, posebno kad je video ko ju je otvorio.

zato što se pale na muškarce, pa im ideja o DVA gola tipa nije tako neprivlačna?
zato što su ****** muškarci bez svih odvratnih tipično muških osobina?
zato što ih boli dupe ko se sa kim tu.ca?

zene (ili bar većina njih) nisu okrutne, za razliku od muškaraca: u njihovoj prirodi je da budu nežne prema bilo kome ko je u manjini, opasnosti, neshvaćen i slično.

****** su muskarci sa svim odvratnim tipicno muskim osobinama(samim tim sto su muskarci) i pride pustaju dupe u opticaj.
Na ovo prvo su zene vekovima navikle; ovo drugo preliva casu - jer, potpuno su neupotrebljivi.

Svaka strejt zena kad se trudi da odrzava prisno drugarstvo sa strejt covekom ocekuje da se iz drugarstva razvije nesto vise, svesno ili podsvesno.
@topik
Ja nisam tolerantnija prema njima, nisam ni tolerantna. Kamoli da ih podrzavam. Kad kazem njima, mislim i na muske i na zenske podjednako.

I da, zabalavio je kad je video temu, posebno kad je video ko ju je otvorio.

Искрено мислим да то важи з амушкарце, жене нису баш толико...пуне хормона. Полазим од себе, кад се дружим са неким ликом који ми постане стварно добар друг, не значи да желим да му завучем језик у уста или шта већ. Да желим нешто више па не би ми ни био друг...

Flertovali ste, ili flertovacete sigurno, a za jezik u grlo ili "sta vec",(sta vec= seks), da li ce da se desi zavisi od stepena smelosti i medjusobne hemije.
Logika je prokleto jednostavna u teoriji.

Још је једноставније то што ја не фелртујем, не умем све и кад ми се неко стварно свиђа :zstidljivko:

Још је једноставније то што ја не флертујем, не умем све и кад ми се неко стварно свиђа :zstidljivko:

Back