330.000 деце силовано у католичкој цркви, скоро нико није одговарао, кад ће?

БелиВук

Domaćin
Banovan
Poruka
4.126
Ауторска: У Француској је 2021. године откривен извештај да је 216.000 деце било силовано од католичких свештеника од 1950. године. Укупно се процењује да је 330.000 деце било силовано ако се укључе и лаици који су радили за католичку цркву. Овај извештај је довео до тога да су само пар случајева могли бити предати тужиоцима, али су скоро све силеџије остале на слободу. Католичка црква је систематски крила силовања да би заштитила силеџије. Кад ће правда за силовану децу у католичкој цркви бити спроведена?

Ауторска: У Француској је 2021. године откривен извештај да је 216.000 деце било силовано од католичких свештеника од 1950. године. Укупно се процењује да је 330.000 деце било силовано ако се укључе и лаици који су радили за католичку цркву. Овај извештај је довео до тога да су само пар случајева могли бити предати тужиоцима, али су скоро све силеџије остале на слободу. Католичка црква је систематски крила силовања да би заштитила силеџије. Кад ће правда за силовану децу у католичкој цркви бити спроведена?
stavi 400 000 iljada.
Demontaza katolicke crkve u punom jeku.................u medijima.

Ovo je dokaz da zivot nije pravedan.Pa gdje je sad Bog da zastiti djecu od popova,koji predstavljaju njega?Moje licno misljenje je, da ukoliko je toliki broj zlostavljanja bio sirom svijeta,da su ti ljudi namjerno postavljeni na te pozicije da bi to radili.
Какво детињасто размишљање.

Moje licno misljenje je, da ukoliko je toliki broj zlostavljanja bio sirom svijeta,da su ti ljudi namjerno postavljeni na te pozicije da bi to radili.

Tako JE, navodno JE 30 000 komunistickih agenata posijano u katolicka sjemenista Kako bi iznutra unistili crkvu...

Stoka vatikanska bolesna

Krajnje je vreme da dozvole brakove u katoličkoj crkvi, pa da decu ostave na miru.

Gej brakove.
Ja razumem da ti stalo za gej brakove ali bi i ti mogao da razumeš da se trenutno razgovara o predatorima na decu.
Gej brakovi sa tom materijom imaju veze koliko i heteroseksualni brakovi.

Stoka vatikanska bolesna
medieval-torture-devices.jpg

Iron-Chair-medieval-torture-device.jpg

The-Collar-medieval-torture-device.jpg

Ovo poslednje se stavlja žrtvi rimokatoličkog učenja oko vrata i stegne.
Problemi nastaju kad treba da se spava ili jede...

Kada autor bolesnik smisli napravu onda jedva čeka da nahvata prvog grešnika na ulici da mu se naokajava grehova.

Kraće rečeno: brutalno ubistvo sa predumiśljajem

Tako JE, navodno JE 30 000 komunistickih agenata posijano u katolicka sjemenista Kako bi iznutra unistili crkvu...
A zasto ta moja teorija ne bi bila realna i istinita? Nije to samo u Francuskoj toliko svestenika to radilo,to je sirom svijeta.
Uostalom nije da se to desavalo samo po crkvama.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Savile_sexual_abuse_scandal
I brojni drugi politicari koji su uhvaceni sirom svijeta.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Category:Sexual_abuse_cover-ups

Ovo je dokaz da zivot nije pravedan.Pa gdje je sad Bog da zastiti djecu od popova,koji predstavljaju njega?Moje licno misljenje je, da ukoliko je toliki broj zlostavljanja bio sirom svijeta,da su ti ljudi namjerno postavljeni na te pozicije da bi to radili.
Popovi ne predstavljaju Boga....ne znam koji je problem da ljudi to shvate...

Back