30 % plate moraju trošiti u Boksitu

A pošto nije, gorepomenuti je govedo.

Ima toga i u Srbiji.

Desilo mi se, znam o čemu pričam. Doduše, nije bilo 30% nego 2 do 3 hiljade i nije bilo ovako zvanično ali sa sugestijom da bi trebali da uzmemo jer je to neka kompenzacija, da pomognemo firmi, bla-bla. Mada se niko nije žalio jer je bilo skoro duplo jeftinije nego u prodavnici.

Desilo mi se, znam o čemu pričam. Doduše, nije bilo 30% nego 2 do 3 hiljade i nije bilo ovako zvanično ali sa sugestijom da bi trebali da uzmemo jer je to neka kompenzacija, da pomognemo firmi, bla-bla. Mada se niko nije žalio jer je bilo skoro duplo jeftinije nego u prodavnici.

Kamo srece kad bi svi trosili u nasim marketima novac bi ostao u Srbiji.

Poslednja izmena od moderatora:
Ti ces da mi kazes.[/QUOTE:
Zaista bih te zamolila da ne lupetaš... pojma nemaš ko je i šta je čovek.

On je izjavio s: Ponosan sam što ni ja ni moj sin nismo učestvovali u ratu...
Prema tome ne lupaj o manipulativnom lopovu koji se uvek krije iza nečega da bi sačuvao moć i novac.
Zbog takvih kao što je on i dupeuvlakača Srbi i jesu sirotinjski narod, bez morala. kriterijuma i znanja.

Надам се да су радници "Боксита" паметнији од џабалебароша са Крсте. Ако хоће радна места и плате куповаће робу коју сами производе, нарочито што имају и прехрамбене производе. Но, браниоци евроунијатства сматрају да треба пунити џепове иностраним фирмама. Паметно до лудила.

Što je opet donekle smisleno i daleko od ovog slučaja čistog ucenjivanja i reketiranja.

Zaista bih te zamolila da ne lupetaš... pojma nemaš ko je i šta je čovek.

On je izjavio s: Ponosan sam što ni ja ni moj sin nismo učestvovali u ratu...
Prema tome ne lupaj o manipulativnom lopovu koji se uvek krije iza nečega da bi sačuvao moć i novac.
Zbog takvih kao što je on i dupeuvlakača Srbi i jesu sirotinjski narod, bez morala. kriterijuma i znanja.

Pojma nemas samo lupetas kao i jos neki ovde ocigledno da ne znas ko je taj covek a mozda je i bolje da ne znas.

Надам се да су радници "Боксита" паметнији од џабалебароша са Крсте. Ако хоће радна места и плате куповаће робу коју сами производе, нарочито што имају и прехрамбене производе. Но, браниоци евроунијатства сматрају да треба пунити џепове иностраним фирмама. Паметно до лудила.

Pametno receno.

Pojma nemas samo lupetas kao i jos neki ovde ocigledno da ne znas ko je taj covek a mozda je i bolje da ne znas.

Jako dobro znam i ko je i šta je taj čovek... šuplje priče koje on priča su uvek samo za rad ličnog interesa.

Nema on pojma ni o čemu, sem da manipuliše... svako ko je nešto znao u tom rudniku bio je oteran, kopa rudu i prodaje je Glinici, a i to radi poliuspešno. Jer da je on "pokrenuo" taj rudnik do sada bi propao, ne bi znao ni kopanje rude organizovati da nije nasledjeno... Taj rudnik postoji od 1959. godine.
Dok je iza bila moćna država on se mogao razbacivati sa parama i glumiti finansijera. O
Pa taj čovek je "propao" u poslu sa malinama... i polupismeni zasade maline pa žive od toga...samo "njegova firma" nije našla interes, ali je našla interes da uzme povoljan kredit za te maline i posadi na otetoj zemlji.
On jedino zna oteti i upropastiti.
I radnici ne kupuju u toj robnoj kući "domaće" kupuju robu široke potrošnje... sem toga on kao veliki patriota je uvoznik kineske krš mehanizacije.

Jako dobro znam i ko je i šta je taj čovek... šuplje priče koje on priča su uvek samo za rad ličnog interesa.

Nema on pojma ni o čemu, sem da manipuliše... svako ko je nešto znao u tom rudniku bio je oteran, kopa rudu i prodaje je Glinici, a i to radi poliuspešno. Jer da je on "pokrenuo" taj rudnik do sada bi propao, ne bi znao ni kopanje rude organizovati da nije nasledjeno... Taj rudnik postoji od 1959. godine.
Dok je iza bila moćna država on se mogao razbacivati sa parama i glumiti finansijera. O
Pa taj čovek je "propao" u poslu sa malinama... i polupismeni zasade maline pa žive od toga...samo "njegova firma" nije našla interes, ali je našla interes da uzme povoljan kredit za te maline i posadi na otetoj zemlji.
On jedino zna oteti i upropastiti.
I radnici ne kupuju u toj robnoj kući "domaće" kupuju robu široke potrošnje... sem toga on kao veliki patriota je uvoznik kineske krš mehanizacije.

E vidis kad je Sarajevo htelo da otme taj rudnik uoci rata Rajko Dukic i gradjani su se suprostavili zasto je bio i uhapsen a sto se bavi biznisom njegova stvar, koliko je uspesan i to je njegova stvar ako kraducka postoje zakoni u Republici Srpskoj pa neka odgovara.

Ahura Boksit nije privatizovan i on nije vlasnik. Kao drugo Boksit ima i druge djelatnosti i firme ne samo rudnik. Kao trece Miici su realno rupcaga od koje su on i Boksit napravili pristojno mjesto. Da je Dukic najbolji covjek nije ali Milici imaju koristo od Boksita.

Bas tako,novac kvari coveka a dobra dela ostaju vjeki vjekova.

- - - - - - - - - -

Djavolcicu izbrisi i post gde coveka nazivaju da je govedo.

E vidis kad je Sarajevo htelo da otme taj rudnik uoci rata Rajko Dukic i gradjani su se suprostavili zasto je bio i uhapsen a sto se bavi biznisom njegova stvar, koliko je uspesan i to je njegova stvar ako kraducka postoje zakoni u Republici Srpskoj pa neka odgovara.

Pa ni tada nije bilo baš tako... i tada je bilo mahinacije i utaje... no dobro prodata je priča kako se eto spašava SRBIN na čelu jedne uspešne firme.
Interes je pre rata bio da se od rupčage napravi pristojno mesto, i pokaže se da se i u socijalizmu može lepo živeti - što realno i jeste bilo tako.
No vreme je pokazalo da to nije zasluga Dukića, jer da jeste kada se konačno dokopao vlasništva što nije nešto unapredio, što se mesto nije povećalo, otvorile nove fabrike za vreme kad nestane rude?
Ništa on nije uradio. Šuplja demagogija i lični interesei.
Privoditi ljude na poligraf, ucenjivati, vikati, iskorištavati, zastrašivati , a posle izigravati sevetca. Taj čovek je zaslužio da se ispita svaka deonica kojui je on kupio u rudniku, sve mahinacije, pljačke, tokovi novca,

Pa ni tada nije bilo baš tako... i tada je bilo mahinacije i utaje... no dobro prodata je priča kako se eto spašava SRBIN na čelu jedne uspešne firme.
Interes je pre rata bio da se od rupčage napravi pristojno mesto, i pokaže se da se i u socijalizmu može lepo živeti - što realno i jeste bilo tako.
No vreme je pokazalo da to nije zasluga Dukića, jer da jeste kada se konačno dokopao vlasništva što nije nešto unapredio, što se mesto nije povećalo, otvorile nove fabrike za vreme kad nestane rude?
Ništa on nije uradio. Šuplja demagogija i lični interesei.
Privoditi ljude na poligraf, ucenjivati, vikati, iskorištavati, zastrašivati , a posle izigravati sevetca. Taj čovek je zaslužio da se ispita svaka deonica kojui je on kupio u rudniku, sve mahinacije, pljačke, tokovi novca,

Jok nije bilo tako vec kako ti kazes da nije bilo njega i pametnih srba oko njega Srebrenica,Milici,Vlasenica bi sad bili u Federaciji a sta bi bilo sa Bijeljinom,Bratuncem o tome samo mogu da nagadjam.

Jok nije bilo tako vec kako ti kazes da nije bilo njega i pametnih srba oko njega Srebrenica,Milici,Vlasenica bi sad bili u Federaciji a sta bi bilo sa Bijeljinom,Bratuncem o tome samo mogu da nagadjam.

Da nije bilo njega možda bi i Srebrenica i Milići i Vlasenica sada imali par pristojih fabrika, Sreća pa na Alpro u Vlasenici nije mogao staviti šapu... Došli bi neki normalnoi ljudi, kupili već postojeće fabrike, ili pokrenuli nešto, kao što je stočarstvo, voćarstvo, došli bi korektni koncesionare, koji bi unapredili, a ne unazadili taj kraj i tretirali taj narod tamo kao ljude i to ne bi bila poslednja vukojebina Evrope.
Imaju relativno pristojne resurse: šumu, rudu, banjske izvore, potenicijal za hidro energiju, pa čak i neki turizam, skijanje, planinarenje...
Još u srednjem veku to je bio kraj za koji su se otimali i bio je izvor bogatsva svih kraljeva kako god se oni zvali bosanski ili srpski ... Bio je nekada centar...a sada je rupa i to zahvaljujući pametnima kao Dukić .

Bas tako,novac kvari coveka a dobra dela ostaju vjeki vjekova.

- - - - - - - - - -

Djavolcicu izbrisi i post gde coveka nazivaju da je govedo.

Ne nazivaju ga, nego ga ja nazivam.
Ali, pošto je dozvoljeno pisati mu ode i hvalospeve, koje, gle čuda, podržava i đavolčić :lol:, a nije dozvoljeno izneti drugačiji stav, onda će on ostati heroj privatizacije, a nikako ratni profiter koji je to kamuflirao patrotizmom i srpskim interesima.

Čak i da to zanemarimo, ovo je tema o njegovom konkretnom postupku sada, a ne o minulom radu.

Evo đavolak, briši, kažnjavaj, i brani zemljaka. Čak si krajnje naivno pokušao to opravdati kako ne veruješ u priču jer je BN plasira, a stoji obavijest na sajtu firme... o, cirkusa. :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Ne nazivaju ga, nego ga ja nazivam.
Ali, pošto je dozvoljeno pisati mu ode i hvalospeve, koje, gle čuda, podržava i đavolčić :lol:, a nije dozvoljeno izneti drugačiji stav, onda će on ostati heroj privatizacije, a nikako ratni profiter koji je to kamuflirao patrotizmom i srpskim interesima.

Čak i da to zanemarimo, ovo je tema o njegovom konkretnom postupku sada, a ne o minulom radu.

I zato sad, još jedared: za to što radnike ucenjuje i preti otkazima ako ne ostave trećinu plate kod njega, on je govedo.
A oni koji podržavaju tako najprizemnije robovlasništvo, pa čak i da je do tog postupka bio svetac, nisu ništa bolji.

Evo đavolak, briši, kažnjavaj, i brani zemljaka. Čak si krajnje naivno pokušao to opravdati kako ne veruješ u priču jer je BN plasira, a stoji obavijest na sajtu firme... o, cirkusa. :lol:

Nije on nevinasce ima on i losega u svojoj biografiji sta je uradio ali koliki je doprinos dao u ratu ne mogu da ga mrzim.

Nije on nevinasce ima on i losega u svojoj biografiji sta je uradio ali koliki je doprinos dao u ratu ne mogu da ga mrzim.

Pa on je izjavio da je ponosan što ni on ni njegov sin nisu učestvovali u ratu.... i kako mu ti sada imputiraš zasluge.
Ako su te zasluge po potrebi, sad ih ima sad ih nema, onda ni nisu zasluge-

Možda je za mnoge sramote tog rata upravo on zaslužan.

Shvati ''generali' ne idu u rovove da ginu.

Generali nakon rata pišu memoare, ne kupuju deonice i ne izdaju se za uspešne privrednike, to rade samo jajare... a to što smo dozvolil da nam takvi gospodare i još ima onih koji im nalaze neke zasluge - to već nije problem jajare koja se uzdigla na lestvici društvene hijerarhije.

Iz ovog rata on je u tom kraju izašao bogatiji i moćniji, a ceo narod siromašniji i jadniji i 20. godina nakon završetka nije se dalje makao. To ti valjda nešto govori za koga je i za čiji interes zaslužan i radio "general".

I ovu temu shvatam ne kao pokušaj tamo nekih sumnjivih medija da okaljaju nekoga ko se izdaje za narodnog spasitelja, već da osudimo manipulatore, bahate jajare i pomognemo ljudima koji su samo našom i svojom glupošću i neznanjem postali zatočenici i žrtve likova kao što je ovaj .

Back