Pešadinac
Domaćin
- Poruka
- 3.792
Prava reč, postavljač. Otišao u teretanu da diže tegove.jeste primetili da nema postavljaca teme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prava reč, postavljač. Otišao u teretanu da diže tegove.jeste primetili da nema postavljaca teme.
pa taj brka.Prava reč, postavljač. Otišao u teretanu da diže tegove.![]()
Po cemu ti je ovo traumom i sto mislis da je posljedicom necegaAj ne veruješ meni da je realna...jesi li pročitao sve komentare pa da vidiš da mnogi misle da je realna?
Realna je druže itekako, ima puno ljudi koji su doživeli raznorazne traume u životu koje su ostavile posledice po recimo seksualno ponašanje...
Ovakve zavrse na Only Fans.Nisam uspela da nadjem da li već postoji ista ili slično tema,pa sam otvorila novu... Naime, imam 30 godina i nevina sam. Upoznala sam momka pre 3 godine i nakon nekoliko meseci dopisivanje smo se videli. Stariji je od mene 3 godine. Ubrzo nakon toga je želeo sex, na šta nisam pristala jer se nismo valjano ni upoznali, na šta je odreagovao bez ikakve ljutnje i rekao da sve razume i poštuje. Mislila sam da se više neće javljati, ali se naše dopisivanje i povremeno viđenje nastavilo, bez iakakvih pritisaka i spominjanja sexa sa njegove strane. Za to vreme je imao privatnih i poslovnih teškoća, i uvek sam mu pomogla koliko sam mogla i bila uz njega, što mislim da je doprinelo da se više povežemo. Poslednjih meseci često spomene da me želi,da mu se jako svidjam, da ću da mu budem žena, da sanja da ima decu sa mnom jer sam stabilna osoba i vaspitana da negujem porodične vrednosti. I on se meni jako sviđa, mada moram priznati da u početku nije bilo tako, ali me je kupio strpljivošću, što nije na početku otišao i završio priču za svagda. O svemu pričamo, poveravamo se jedno drugom, ali imam osećaj da sam neiskrena što mu nijednom za sve ovo vreme nisam priznala da sam nevina, i da mi to predstavlja problem da spavam sa njim. Desi mi se da imam jaku željom za sexom, i da prihvatim njegov poziv, ali kad treba da se desi, ohladim se i kažem mu da nisam spremna. Iskreno, imam problem da prevazidjem momenat da sam i dalje nevina i da ako mu to priznam da će se šokirati i pomisliti da nisam normalana. Moram napomenuti da jako dobro izgledam, izgledam mladje, ostavljam utisak kao da sam imala desetoricu, a u stvari je on meni prvi. Neretko pomislim da je možda i svestan svega toga, samo ne želi da mi kaže. Molim vas da mi pomognete kako da mu kažem da sam nevina. Želela bih da čujem mišljenja muškaraca kako biste reagovali da vam devojka nešto tako prizna. I molim vas bez osude, jer zaista želim da ova veza ima srećan kraj.
Tako to rade trolovi, klasična fora.jeste primetili da nema postavljaca teme.
Oterali ste devojku...a mogo je neko verovatno da dobije pristup da pogleda gde boli...jeste primetili da nema postavljaca teme.
...baš ste baksuzi...Sada kada si propala potencijalno vidis pravi odnos ljudi prema tebi koliko si im bitna,i treba da malo razmislis i zapitas se
Ček , znači nije Nina postavila temu .jeste primetili da nema postavljaca teme.
Reci mu bice odusevljen ozb,danas naci nevinu djevojku je kao kisa u Sahari,a svaki muskarac zeli kraj sebe nevinu djevojku,a to je super tesko naci,vidjeces kako ce momak tvoj njezno i sa mnogo postovanja da te tretira kada mu kazes da si nevina,vecina nacetih zena koje su prosle sito i reseto mogu takav odnos samo da sanjaju, nikada nece biti postovane kao nevina zena ali nikada,jos ako si zadrzala onu mladalacku dobrotu,tvoj je decko onda pravi sreckovicMislite šta želite, ali nikakav brka, trol, ili šta već ne stoji iza ovog profila. Pročitala sam svaki komentar, sugestiju, i nije mi bila namera da se oko ovoga toliko polemiše. Temu sam pokrenula iz razloga što je prvenstveno anonimno, i što mogu čuti mnogo mišljenja, svesna da će biti onih komentara koji prijaju i obrnuto. I to je život, smeša lepog i ružnog. Ne ljutim se na komentare koji se odnose na to da treba da potražim pomoć psihijatra, što ću sigurno i učiniti, i to nije sramota, jer kad bi pola nas tako razmišljalo, bolest duše (da tako nazovem) ne bi bila tabu tema. Napominjem da moj život ni malo nije bio lak, finansijske teškoće, bolest člana porodice, uskraćenost u materijalnim stvarima su nešto što je uticalo da u godinama kada svi uživaju i ni o čemu ne razmišljaju, usmerila sam na obrazovanje, posao, svesna činjenica da to mogu postići samo ako se "namučim". Možda upravo zato što sam tako prošla, pre ću uvek pomoći drugima nego sebi, a pomoć gotovo nikad zatražiti, i u okruženju stvoriti sliku kako je meni odlično, što je on često spomenuo da treba sebe i svoje potisnute želje da stavim na prvo mesto. Zvuči čudno, ali zaista želim da sve ovo o čemu sam i pokrenula temu uspe, jer ljubavi, poverenja i poštovanja nam ne manjka, pogotovo sa njegove strane. Ne želim da postoje tajne sa moje strane prema njemu, a i zaista želim da prvi put bude sa njim.
Cekaj da ponesem stemajz i cekic.Ček , znači nije Nina postavila temu .
Moze da mi se javi u PP, nikad nije kasno.Oterali ste devojku...a mogo je neko verovatno da dobije pristup da pogleda gde boli......baš ste baksuzi...
![]()
Ti si ludReci mu bice odusevljen ozb,danas naci nevinu djevojku je kao kisa u Sahari,a svaki muskarac zeli kraj sebe nevinu djevojku,a to je super tesko naci,vidjeces kako ce momak tvoj njezno i sa mnogo postovanja da te tretira kada mu kazes da si nevina,vecina nacetih zena koje su prosle sito i reseto mogu takav odnos samo da sanjaju, nikada nece biti postovane kao nevina zena ali nikada,jos ako si zadrzala onu mladalacku dobrotu,tvoj je decko onda pravi sreckovic
I ne slusaj savjete zena sa ove teme,nisu normalne nimalo,izdeformisane su duhovno i izgubile su sebe od silnog promiskuiteta,nista te pametno nece savjetovati
Ja ti kao muskarac kazem,da za muskarca nema nista ljepse nego da zna da je djevojka nevina
Ti vidim valjas se od smijehaTi si lud![]()
"kao luda na analitickog 12"Ti vidim valjas se od smijeha

Broj apostola.sta mu znaci to 12.

Ispeci pa reci
Broj 12 símbolise prirodne cikluse,prirodni visi um,simbolise prirodne zakoneBroj apostola.![]()
Ima dileme a danasnje drustvo trazi nemislece bice od akcije koje samo koristi situaciju i ulazi u vezu,cim previse razmisljas veze izmicu a vrijeme leti...nije naišla
na prvoga...
...misliš na vodonik 12...?Broj 12 símbolise prirodne cikluse,prirodni visi um,simbolise prirodne zakone
Vracanje prirodi, sve ono sto danasnji ljudi ne poznaju