30 godina u proslost

Kad bi sad mogli da se vratite recimo 20... 30 godina unazad..sta biste prvo uradili?

Ja bih definitivno otisao po eurokrem i coca-colu..kako mi fali taj originalan ukus .. sadasnji nije ni prineti tom :)

Svi seleberitiji koji mi se svidjaju bili su u najboljim godinama onomad. Bili ajdol, Kijanu Rivs...

Inace, kad bi mi dao potpunu apsolut slobodu da biram sta bih radila tada, onako kao na lutriji da sam izvukla, bila bih reditelj ili fotograf osamdesetih, dizajner enterijera i garderobe sedamdesetih i domacica pedesetih i sezdesetih -al u pinap fazonu. :mrgreen:

Kad bi sad mogli da se vratite recimo 20... 30 godina unazad..sta biste prvo uradili?

Ja bih definitivno otisao po eurokrem i coca-colu..kako mi fali taj originalan ukus .. sadasnji nije ni prineti tom :)

Покупио бих све Политикине Забавнике до којих бих могао да дођем...
И од тад бих почео да их скупљам...
А не од 1988... С прекидима... :(

Verovatno , ako je o hrani rec, trazila da mi ispeku one tadasnje virsle "carnexove" na plotnu , na koje me je baka navukla dok sam bila mala i pila onaj jogurt u tetra paku ali trouglastom, ne znam da li se secate i jela onaj sladoled sto je neko pomenuo u onim lopticama koje smo skupljali posle svakog pojedenog sladoleda i uzela onaj slaodeld "Cmok" koji sada nema veze sa onim i popila jedan "Jupi " sok ...Ma verovatno i ostala u tom vremenu gde sam se osecala tako sigurno i ususkano ...

i pila onaj jogurt u tetra paku ali trouglastom, ne znam da li se secate ..

kazu da je taj oblik bio daleko kvalitetniji nego sadasnji i odrzavao je jogurt (a mislim i da su mali sokovi isto bili u tom pakovanju) svezijim zbog "piramidalnog" oblika koje odrzava svezinu.

Ako se ne varam preslo se na "kutijasto" pakovanje iz ekonomskih i prakticnih razloga.

Svi seleberitiji koji mi se svidjaju bili su u najboljim godinama onomad. Bili ajdol, Kijanu Rivs...

Inace, kad bi mi dao potpunu apsolut slobodu da biram sta bih radila tada, onako kao na lutriji da sam izvukla, bila bih reditelj ili fotograf osamdesetih, dizajner enterijera i garderobe sedamdesetih i domacica pedesetih i sezdesetih -al u pinap fazonu. :mrgreen:

Bila preksinoc na Biliju:lol:

Mnogo sta bih uradila, ali kad se spominje hrana, onda...trouglasti jogurti i carnex pasteta, cokoladice zivotinjsko carstvo i 505 sa crtom!!! :lol:

Back