- Poruka
- 42.590
meni se danas javio jedan glas iz daleke proslosti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u je, ala si ti mator..Kad bi sad mogli da se vratite recimo 20... 30 godina unazad..sta biste prvo uradili?
Ja bih definitivno otisao po eurokrem i coca-colu..kako mi fali taj originalan ukus .. sadasnji nije ni prineti tom![]()
u je, ala si ti mator..
nista ne bih promenio, i tada kao i sada sam ziveo punim plucima..
voljela bih obici beogradske kafane
voljela bih obici Jugoslaviju, vidjeti kakava je bila u tim iole srecnim vremenima
zagrlila bih Miku Antica
U-jeee, ti ko proročica Kleopatra.meni se danas javio jedan glas iz daleke proslosti.![]()
Kad bi sad mogli da se vratite recimo 20... 30 godina unazad..sta biste prvo uradili?
Ja bih definitivno otisao po eurokrem i coca-colu..kako mi fali taj originalan ukus .. sadasnji nije ni prineti tom![]()
Kad bi sad mogli da se vratite recimo 20... 30 godina unazad..sta biste prvo uradili?
Sta bih prvo uradio?
Ubio bi moju zenu.
Da me ne muci tolike godine u buducnosti....![]()
i pila onaj jogurt u tetra paku ali trouglastom, ne znam da li se secate ..
Svi seleberitiji koji mi se svidjaju bili su u najboljim godinama onomad. Bili ajdol, Kijanu Rivs...
Inace, kad bi mi dao potpunu apsolut slobodu da biram sta bih radila tada, onako kao na lutriji da sam izvukla, bila bih reditelj ili fotograf osamdesetih, dizajner enterijera i garderobe sedamdesetih i domacica pedesetih i sezdesetih -al u pinap fazonu.![]()
Bila i ja 21. ali nazalost ne na Biliju, samo na njegovom koncertu
![]()