30 godina poslije

Ti si u malo žešćoj deluziji. Ništa što si ovdje napisao nije točno.
Nazivati činjenice glupostima je nešto što krasi i vaše cvijeće koje ste posejali ovde u pocesu prinudne repopulacije Srbije u kome je tokom titoističke ere oterano nekoliko miliona autohtonih Srba i dovedeno bar toliko ako ne i više kolonizatora pokupljenih s koca i konopca sa prostora recimo zapadnog Balkana.

To što ti pišeš je i njihova taktika, proglasiti činjenice gupostima što je bezočan prostakluk.
Srbi koji su, većinom kao kadar JNA, otišli iz Srbije, poslani su od strane perfidnih srpskih komunista u kolonizaciju Hrvatske. Naseljavalo ih se po Splitu, Zagrebu i Rijeci, da bi uskoro počeli dovoditi svoje obitelji, žene i djecu. To je bila tiha kolonizacija Hrvatske od strane Srba za vrijeme Titove Jugoslavije. Sve suprotno od onoga što si ti napisao.
Pre 80 godina Srbija je opljačkana od strane Brozove horde a elita joj je istrebljena u genocidu 1944. u kome je ubijeno bez suđenja 200 000 najviđenijih Srba. Sa druge strane ustaškom vrhu nikada nije ni suđeno niti je bio kažnjen na bilo koji drugi način. Povrh svega, titoisti su u Srbiji instalirali svoje kadrove koji su uspostavili nasledni vladavinu pa tako danas u vrhu vlasti imamo i jednu mentalno zaostalu osobu poreklom iz hrvatske čiji je đed bio jedan od ustaških preletača koji su 1944. ubijali i otimali vile po Dedinju.

Tako da vam je badava što su vas primili u eu jer niste u stanju da se civilizujete.
Ustaškom vrhu je suđeno i kažnjeni su. Izvukao ih se tek dio na čelu s Pavelićem i Didom-Kvaternikom. Brojni vrlo visoki ustaški politički dužnosnici i vojni zapovjednici su uhvaćeni te obješeni ili streljani. Tvoje tvrdnje nemaju osnove u stvarnosti.

Nemam nameru da pojedinačno odgovaram na uvrede, kvalifikacije i ostale besmislice ožalošćenih.

Vaše koprcanje na ovu temu samo ukazuje na to da nemate niti jedan smislen argument protiv onoga što sam napisao jer jednostavno ne postoji.

Vi ste bili i ostali najveći generator divljaštva na Balkanu ali ste za to umesto kazne dobili nagradu samo iz tog razloga što ste pokazali ogroman zločinački entuzijazam u obavljanju najnižih i najprljavijih poslova u lokalu za velike sile.

To vam je u drugoj polovini XX veka oblikovalo mentalitet odnosno na već postojeće divljaštvo je nakalemljena nacistička doktirna prikrivena iza komunističke no vama je patološko licemerje i onako deo karaktera.

Tako da radite i mislite šta vam volja. Drago mi je što sa vama nikada više nećemo biti ni u kakvoj zajedničkoj državi niti uniji.

Za početak 80 godina poslije, da podjemo kronološkim redom. Prije nekoliko dana čitam dnevne novine u kavani, najvišeme zanima članak o 80-išnoj obljetnici bitke na Sutjesci, Nije ovo o 1943-oj nego o 2023-oj, u 2023-oj na Tjentištu su ogromne slike Draže Mihajlovića četničkog vodje iz WW2 čie snage su partizani razboili na Sutjesci. Uz Dražu tu su i Ratko Mladić i Radovan Karadžić, ratni zločinci iz ovoga rata osudjeni od strane suda UN-a. Partizanska borba je ispala uzaludna, nacionalisti su ipak pobijedili.

Toliko o Sutjesci, sada o Neretvi. Najveći grad na Neretvi je Mostar kojeg sam danas posjetio. Iskustvo je bilo zanimljivo, zapravo pomalo nadrealno. Počevši od Međugorja prema kojem po vrelom suncu hodaju hodočasnici s krunicama da bi uskoro čuo molitve hodža s minareta pomiješanog s zvonjavom s katoličkih crkava, kuksuzni aparmani i srušene zgrade iz rata.. U starom gradu isto zanimljivo, hodaju istom ulicom mladi turisti goli do pasa i turistkinje samo u grudnjaku, i žene u burkama. Pažnju mi privukli plakati o nekom komadantu ABIH koji je poginuo pri deblokadi Mostara 30.06. Pojma nisam imao kakva je to bila deblokada i guglam mu ja ime i vidim da je to bila akcija ABIH protiv HVO-a koji je držao položaje oko Mostara. U istočnom Mostaru heroj, nekoliko ulica dalje ratni zločinac, nadrealno :worth: :worth::worth: Pri povratku prema Splitu primjetio sam u mjestu Grude nekakve ratne grafite i doslovno stotine zastavica nekadašnje tvorevine "Herceg Bosne", uz nekoliko divovskih istih takvih zastava.Ali to je sve ništa prema onome vidjenim na teritoriju RH, članice EU-a. Nekakav divovski crni plakat s hrvatskim vojnikom ispod kojega između ostaloga piše i "Za dom spremni", inače odnedavno zabranjen pokliču u RH.

I di smo 30 godina poslije? Izgleda na nekom lošem mistu:think:
draza ratni zlocinac?

lepo pakovanje anti srba

sorry, draza je od usa dobio orden o zaslugama u borbi protiv fasizma

dakle laz!

Nemam nameru da pojedinačno odgovaram na uvrede, kvalifikacije i ostale besmislice ožalošćenih.

Vaše koprcanje na ovu temu samo ukazuje na to da nemate niti jedan smislen argument protiv onoga što sam napisao jer jednostavno ne postoji.

Vi ste bili i ostali najveći generator divljaštva na Balkanu ali ste za to umesto kazne dobili nagradu samo iz tog razloga što ste pokazali ogroman zločinački entuzijazam u obavljanju najnižih i najprljavijih poslova u lokalu za velike sile.

To vam je u drugoj polovini XX veka oblikovalo mentalitet odnosno na već postojeće divljaštvo je nakalemljena nacistička doktirna prikrivena iza komunističke no vama je patološko licemerje i onako deo karaktera.

Tako da radite i mislite šta vam volja. Drago mi je što sa vama nikada više nećemo biti ni u kakvoj zajedničkoj državi niti uniji.
Deluzije. Da imaš što odgovoriti, odgovorio bi. Znaš da si izgubio raspravu pa bježiš podvijena repa. :kafa:

draza ratni zlocinac?

lepo pakovanje anti srba

sorry, draza je od usa dobio orden o zaslugama u borbi protiv fasizma

dakle laz!
Da, Draža je ratni zločinac. Surađivao je s nacistima i ustašama, pobio mnoštvo Srba partizana i komunista, ali i pripadnike ostalih naroda. To što su mu Amerikanci htjeli oprati biografiju, jer se borio protiv komunizma je stvar američke propagande i reklame. Tako su radili i sa ostalim zločincima. Uznosili ih dok su im trebali, odbacivali ih kad im više nisu bili potrebni. Nije Amerima bitno tko je zločinac, njima je samo stalo do doktrine - neprijatelj mog neprijatelja (komunizam) je moj prijatelj.

jok

u svetu je odlikovan posthumno ko borac protiv fasista

tvoj pavelic je odlikovam takodje al od hitlera licno u ruke dobio pistolj sa posvetom

mani nas te titoosticke mantre
Draža je zločinac. Amerikanci su odlikovali i podržavali mnogobrojne zločince, od kartelskih bosova do Al-Quiadinih vođa i saudijskih serijskih ubojica. Ordenje nema veze s činjenicom da je Draža ratni zločinac. Amerikanci su ga podržavali samo zato što se borio protiv komunizma.

Draža je zločinac. Amerikanci su odlikovali i podržavali mnogobrojne zločince, od kartelskih bosova do Al-Quiadinih vođa i saudijskih serijskih ubojica. Ordenje nema veze s činjenicom da je Draža ratni zločinac. Amerikanci su ga podržavali samo zato što se borio protiv komunizma.
jok
veczaro sto se borio protiv nemaca

za razliku od pavelica kojem je hitler licno davao poklone

Back