3 horoskopska znaka koji zapravo znaju da kažu "NE"

Sensei

Master
Moderator
Poruka
63.439
Mnogima je teško da kažu "ne", ali ne toliko ovim znacima.
1701198225014.png


Čitaj ispod za detalje
 
Poslednja izmena:
Image1.jpg


Bik

Bikova reputacija da su i direktni i tvrdoglavi čini ih apsolutnim stručnjacima u postavljanju granica.

Nemaju problema da povuku liniju i da se drže svoje strane, niti im smeta da je primenjuju ako neko pokuša da je pređe.

Oni zaista cene kontrolu nad svojim životom i odbijaju da dozvole drugima da zadiraju u njihovo lično vreme.

Ako ne žele da se druže određenog dana, reći će vam, što ih čini vrednim prijateljem, jer nikada nećete biti ostavljeni da nagađate kada je u pitanju da li zaista žele da provode vreme sa ti.
 
1701198600276.png


Škorpija

Zatvorena priroda Škorpije manje proizilazi iz snažnog osećaja nezavisnosti i želje za samim vremenom poput Bika, već više iz želje da se zaštite.

Škorpije su poznate po tome što imaju meke centre pune ljubavi okružene čvrstim zidovima; zidove koje su godinama pažljivo gradili da niko drugi ne može da ih pređe bez njihove izričite dozvole.

To sve znači da su odlični u postavljanju granica.

Oni više vole da drže ljude na pristojnoj udaljenosti da se ne bi povredili, majstori u čuvanju svojih tajni i privatnosti izuzetno blizu svojih grudi.
 
Image1.jpg


Vodolija

Vodolija je brza i odlučna u pogledu svojih granica. Podižu ih i postavljaju u letu, odmah prepoznajući kada im je nešto previše neprijatno i zaustavljaju to tu i tamo. Nemaju problema sa podsećanjem ljudi na svoje granice i retko daju drugu šansu onima koji ih krše.

Vodolije su proračunate u tome kako se nose sa svojim ograničenjima i odbijaju da se stide što ih primenjuju kada je potrebno.

Ponekad, međutim, Vodolije mogu postati previše menadžerske u pogledu svojih granica. Njihovim znakom vlada planeta Saturn — koja je zapravo planeta granica i ograničenja — tako da je logično da dozvoljavaju da ove granice igraju veliku ulogu u njihovim životima.
 

Back
Top