kakva tema...sta je ovom autoru...kanda je cepnuo radzu...ako...i meni "osmeh na usnama titra,popio sam bogme oko pola litra"

e sad...yioim slazem se sa tobom.ipak valja napomenuti da razumevanje,postovanje,pozrtvovanje...trebaju biti obostrani...jer ako neko,kome se posvecujemo i za kog se zrtvujemo,u najmanju ruku,podnistava nasu licnost,ili jednostavno ne trudi se da uzvrati bilo cime,vec se zadovoljava svakavim oblicima dominacije,svakako je bezvredan.pa pravo je cudo kada jedna takva zena sprovodi svoju hegemoniju biva obozavana.ako je pak muskarac dominatni faktor odjednom boluje od truma,kompleksa cega vec.inspiracija za ovu temu,nazalost,vuce se iz rl-a.od prilicno primera evo jednog...covek,koji je po svemu bio pater familias,nalazi novu zenu...i nestaje ceo predhodni zivot sa svim akterima...nestaju roditelji,praroditelji,sabraca,uzi clanovi porodice..."od andjela postaje mrzovoljna krava"...sto rita,bije,ujeda...a od ljudskih karakternih osobina vice,vredja i tera svoje...i na svoje stavlja primarnost i veto..."ko da ga omadjijala" rekla bi moja baba...nadam se da sam vam malo priblizio moje pitanje ?!