29-godišnja žena se upisala u srednju školu kao tinejdžerka kako bi ponovo proživela lepe dane

Sensei

Master
Moderator
Poruka
51.390
Dvadesetdevetogodišnja Južnokorejka koja je falsifikovala svoj rodni list kako bi se predstavila kao 16-godišnja tinejdžerka i upisala srednju školu u Nju Džersiju, tvrdi da je to uradila samo iz nostalgije.

U januaru ove godine Hiejeong Shin, 29-godišnja Južnokorejanka i legalni stanovnik Sjedinjenih Američkih Država, dospela je na naslovnice međunarodnih vesti nakon što je uhvaćena kako se pretvara da je 16-godišnja devojka u srednjoj školi u Nju Brunsviku. u Nju Džersiju.

Samo nekoliko dana u njenoj srednjoškolskoj avanturi, osoblje Nju Brunsvika otkrilo je da je lažirala svoj rodni list kako bi bila primljena. Otkriće je napravljeno tokom procesa provere, ali nedavno otkrivene informacije sugerišu da ju je prijavio i veliki broj studenata sa kojima je počela da se ponaša čudno.

Mlada Korejka tvrdi da nikada nije nameravala nikoga da povredi i da je samo želela da ponovi iskustvo kada se osećala najbezbrižnije.

u.jpg

Na izgled bi i mogla da prodje

Memnom

Elita
Poruka
17.316
Zasto ogranicavati godinama srednjoskolsko i visokoskolsko obrazovanje, to vec lici na usa i Srbiju...
Ovdje se ne radi o ogranicavanju nego o fasificiranju. To sta je ona zabrijala na nesto drugo ce sad najvjerojatnije platiti kaznu. Vecernje skole za odrasle postoje. postoje

lionagate

Primećen član
Poruka
604
U USA su relativno ceste (desi se bar jedna godisnje) afere sa nastavnicama koje sexualno iskoriscavaju tinejdzere, zavedu ih sa pozicija moci i starije iskusnije zene i to pretvore u neku vrstu sexualnog ropstva tinejdzera. Kad se tavo sta otkrije, razumljivo, da javnost eksplodira jer je to podrivanje skolskog sistema, odnosa izmedju odraslih i dece, odnosa izmedju roditelja/dece...

U ovom slucaju, sem falsifikata se ne moze nista drugo natovariti ovoj zeni na vrat, ne moze se dokazati neka njena namera zloupotrebe statusa "tinejdzerke" ali pretpostavljam da ce tuzilac probati da u sudjenej ubaci i psihologe koji ce da je "raskrinkaju" kao potencijalno sexualnu predatorku pa ce i na to da dobije koju godinu u kazamatima Sing-Singa (ili slicnog mesta).

Golub

Elita
Poruka
17.518
U USA su relativno ceste (desi se bar jedna godisnje) afere sa nastavnicama koje sexualno iskoriscavaju tinejdzere, zavedu ih sa pozicija moci i starije iskusnije zene i to pretvore u neku vrstu sexualnog ropstva tinejdzera. Kad se tavo sta otkrije, razumljivo, da javnost eksplodira jer je to podrivanje skolskog sistema, odnosa izmedju odraslih i dece, odnosa izmedju roditelja/dece...

U ovom slucaju, sem falsifikata se ne moze nista drugo natovariti ovoj zeni na vrat, ne moze se dokazati neka njena namera zloupotrebe statusa "tinejdzerke" ali pretpostavljam da ce tuzilac probati da u sudjenej ubaci i psihologe koji ce da je "raskrinkaju" kao potencijalno sexualnu predatorku pa ce i na to da dobije koju godinu u kazamatima Sing-Singa (ili slicnog mesta).
Pazi ovo
afere sa nastavnicama koje sexualno iskoriscavaju tinejdzere
zavedu ih sa pozicija moci i starije iskusnije zene i to pretvore u neku vrstu sexualnog ropstva tinejdzera
:lol:
Pa u ove formulacije može da poveruje samo neko ko
1) nikad nije bio normalan tinejdžer
2) nije nikad smatrao žene privlačnima (dakle 100% gej, ništa bisex)

Sprovedeš anketu na bilo kom mestu u svetu gde se mogu anketirati muškarci stariji od 40 godina i nezatrovani cancel kulturom, svi će reći da su kao tinejdžeri davili pitona na bar jednu nastavnicu u školi.
Tinejdžer kao sexualni rob :fdlan:
Pa ja sam kao tinejdžer mogao da ebem bez pauze za topli obrok, ne bi mi jedna bila dosta, mogao sam da opskrbim celu zbornicu ako zatreba, a moji drugari isto.

Gost 436569

Domaćin
Poruka
3.580
Pazi ovo

:lol:
Pa u ove formulacije može da poveruje samo neko ko
1) nikad nije bio normalan tinejdžer
2) nije nikad smatrao žene privlačnima (dakle 100% gej, ništa bisex)

Sprovedeš anketu na bilo kom mestu u svetu gde se mogu anketirati muškarci stariji od 40 godina i nezatrovani cancel kulturom, svi će reći da su kao tinejdžeri davili pitona na bar jednu nastavnicu u školi.
Tinejdžer kao sexualni rob :fdlan:
Pa ja sam kao tinejdžer mogao da ebem bez pauze za topli obrok, ne bi mi jedna bila dosta, mogao sam da opskrbim celu zbornicu ako zatreba, a moji drugari isto.

Šta je cancel kultura? Ako te ne mrzi da kuckaš, da ne guglam sad 🙏

Gost 436569

Domaćin
Poruka
3.580
ima da googlash
I to shto sve na googletu ima da se nadje, a neke mrzi chak i da kliknu, instant znanje, recenzije klasika za potrebe izrade domatjeg zadatka - to je isto deo cancel kulture

Danas sve mora da ima spešl naziv.

“Pa iako je cancel kultura posljednjih godina uzela zamah, za mnoge je to samo imenovanje nečega štooduvijek postoji. Oblici kulture otkazivanja su postojali kroz cijelu ljudsku povijest. Primjerice, u starom Rimu postojala je praksa damnatio memoriae, nepodobnima su se rušili spomenici, „brisala“ imena s ploča te je svaki spomen ili trag na tu osobu bio izbrisan. Slično se događalo u Hrvatskoj sa spomenicima žrtvama fašizma o čemu smo već nebrojeno puta pisali. Sjedinjene Američke Države sa svojim spomenicima upravo pokušavaju slično pa se na „meti“ našao i Meštrovićev spomenik Indijancima u Chicagu.”

Izvor https://lupiga.com/vijesti/cenzura-ili-pravda-sto-je-cancel-kultura-i-sto-nam-ona-donosi

Golub

Elita
Poruka
17.518
Danas sve mora da ima spešl naziv.

“Pa iako je cancel kultura posljednjih godina uzela zamah, za mnoge je to samo imenovanje nečega štooduvijek postoji. Oblici kulture otkazivanja su postojali kroz cijelu ljudsku povijest. Primjerice, u starom Rimu postojala je praksa damnatio memoriae, nepodobnima su se rušili spomenici, „brisala“ imena s ploča te je svaki spomen ili trag na tu osobu bio izbrisan. Slično se događalo u Hrvatskoj sa spomenicima žrtvama fašizma o čemu smo već nebrojeno puta pisali. Sjedinjene Američke Države sa svojim spomenicima upravo pokušavaju slično pa se na „meti“ našao i Meštrovićev spomenik Indijancima u Chicagu.”

Izvor https://lupiga.com/vijesti/cenzura-ili-pravda-sto-je-cancel-kultura-i-sto-nam-ona-donosi
Vidiš Radmila kako možeš kad hoćeš :ok:

cronnin

Veoma poznat
Moderator
Poruka
13.370
Šta je cancel kultura? Ako te ne mrzi da kuckaš, da ne guglam sad 🙏

Цанцел култура је метод терора над јавним личностима, чији се ставови разликују од жељеног неолибералног наратива, а реализује се њиховим изопшавањем из медија, разним врстама уцена, притисака, путем отказа и сл.