- Poruka
- 5.576
I ti bi malo lezilebario?
Не разумеш. Сваки пут када дође до екононског краха капиталисти ударе неки ресет и то тако раде годинама. Време је СЛОМИМО ТОЧАК.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti bi malo lezilebario?
Не разумеш. Сваки пут када дође до екононског краха капиталисти ударе неки ресет и то тако раде годинама. Време је СЛОМИМО ТОЧАК.
...
Cobra, übernehmen Sie !!!
Можемо тако што ћемо да им престанемо да им дотирамо новац кроз НАША ДЕЛА и да освештавамо људе да не дају мозак њима. Једноставно мора да наступи СВЕТСКА ИНТЕЛКЕТУЛНА БЛОКАДА И БЛОКАДА РАДНИКА па ћемо да видимо докле ће да догурају. Значи ако си Тесла иди у њиву.
...
Slobo, ziv li si ???
I onda, sta će biti? Siromašni če postati bogati, ili kakoНе разумеш. Сваки пут када дође до екононског краха капиталисти ударе неки ресет и то тако раде годинама. Време је СЛОМИМО ТОЧАК.
I onda, sta će biti? Siromašni če postati bogati, ili kako
Ozbiljno, zavezan si lancima?Биће да ће овај систем који држи у робовским ланцима целу планету и који одржавају 2000 година на апаратима бити коначно уништен!
Ozbiljno, zavezan si lancima?
Ne daju ti imati genijalnu ideju, napraviti odličan biznis i zaraditi brdo love?
Jesi probao1, pa su ti reiki: "ne možeš ti to robe, nazad u lance"
Dobro, I tko ti točno nije dao da razviješ i unovčiš svoju fantastičnu ideju? U 2020? Gdje ti je sve na dohvatu ruke?Ланци не морају да буду видљиви. Најбољи ланци су они који нису видљиви.
Радити и подржавати само и искључиво технологије које ће да омогуће транспарантност свега као што су на пример нове Huwaei камере које треба постављати на сваком ћошку и дати им приступ јавности на важним местима у граду. Да није камера који су носили појединци нико не би знао за оно аутустично дете које су тукли, о оним људима у парку, о разбијеној глави и осталим крвавим сликама. Трансператан систем ће уништити сам точак.
Dobro, I tko ti točno nije dao da razviješ i unovčiš svoju fantastičnu ideju? U 2020? Gdje ti je sve na dohvatu ruke?
...
Zagovar velikog brata i totlnu kontrolu...
Sta ti je sledeca stepenica???
Cipovanje???
Na taj način sve možeš da dokažeš.Ланци не морају да буду видљиви. Најбољи ланци су они који нису видљиви.
овај систем... који одржавају 2000 година на апаратима бити коначно уништен!
Не хвала.
Na taj način sve možeš da dokažeš.
О да хоће. И свако ко је Србин и српског рода његова МОРАЛНА обавеза је да уништи римски систем.
Више волим Римљане од тебе, да будем брутално искрен.
Не треба да мрзиш боље од себе, Тикси.
Та псећа мржња нижих сталежа је тако досадна.
Dobro ali treba da ponudiš neko obrazloženje.nema mrznje. Samo zelje da se isti adekvatno oporezuju. Skroz legitiman stav.
Svako bogatstvo iznad 1 milijarde dolara oporezovati po stopi od 60% a novac investirati u fond za razvoj siromasnih krajeva planete zemlje.
To je moj stav
Moze da ti se ne svidja, tvoje je pravo, ali mozes samo da mi pljunes pod prozor. Nista vise osim toga.
Морам да приметим да не видим уопште ништа позитивно у идеји да су сви људи свуда и увек исте имовине, платежних способности, и сл.
Рецимо не Црвеним Кмерима, другари.
nema mrznje. Samo zelje da se isti adekvatno oporezuju. Skroz legitiman stav.
Svako bogatstvo iznad 1 milijarde dolara oporezovati po stopi od 60% a novac investirati u fond za razvoj siromasnih krajeva planete zemlje.
To je moj stav
Moze da ti se ne svidja, tvoje je pravo, ali mozes samo da mi pljunes pod prozor. Nista vise osim toga.
Dobro ali treba da ponudiš neko obrazloženje.
Da ne budeš kao ovaj kolega