26 ljudi bogatije od polovine sveta

...

Cobra, übernehmen Sie !!!

Можемо тако што ћемо да им престанемо да им дотирамо новац кроз НАША ДЕЛА и да освештавамо људе да не дају мозак њима. Једноставно мора да наступи СВЕТСКА ИНТЕЛКЕТУЛНА БЛОКАДА И БЛОКАДА РАДНИКА па ћемо да видимо докле ће да догурају. Значи ако си Тесла иди у њиву. :D

Можемо тако што ћемо да им престанемо да им дотирамо новац кроз НАША ДЕЛА и да освештавамо људе да не дају мозак њима. Једноставно мора да наступи СВЕТСКА ИНТЕЛКЕТУЛНА БЛОКАДА И БЛОКАДА РАДНИКА па ћемо да видимо докле ће да догурају. Значи ако си Тесла иди у њиву. :D

...

Slobo, ziv li si ???

...

Slobo, ziv li si ???

Радити и подржавати само и искључиво технологије које ће да омогуће транспарантност свега као што су на пример нове Huwaei камере које треба постављати на сваком ћошку и дати им приступ јавности на важним местима у граду. Да није камера који су носили појединци нико не би знао за оно аутустично дете које су тукли, о оним људима у парку, о разбијеној глави и осталим крвавим сликама. Трансператан систем ће уништити сам точак.

Биће да ће овај систем који држи у робовским ланцима целу планету и који одржавају 2000 година на апаратима бити коначно уништен!
Ozbiljno, zavezan si lancima?
Ne daju ti imati genijalnu ideju, napraviti odličan biznis i zaraditi brdo love?
Jesi probao1, pa su ti reiki: "ne možeš ti to robe, nazad u lance"

Druga stvar je što je Tihi ljut jer se ne može obogatiti švercanjem kozlića s Kosova, ali to i nije neka baš genijalna ideja koje se nitko nije dosjetio

Радити и подржавати само и искључиво технологије које ће да омогуће транспарантност свега као што су на пример нове Huwaei камере које треба постављати на сваком ћошку и дати им приступ јавности на важним местима у граду. Да није камера који су носили појединци нико не би знао за оно аутустично дете које су тукли, о оним људима у парку, о разбијеној глави и осталим крвавим сликама. Трансператан систем ће уништити сам точак.

...

Zagovar velikog brata i totlnu kontrolu...

Sta ti je sledeca stepenica???

Cipovanje???

Na taj način sve možeš da dokažeš.

Можеш да имаш најмодерније законе ако немаш добре информације нећеш моћи никада да их спроведеш.

1595257222199.png

Не треба да мрзиш боље од себе, Тикси.

Та псећа мржња нижих сталежа је тако досадна.

nema mrznje. Samo zelje da se isti adekvatno oporezuju. Skroz legitiman stav.

Svako bogatstvo iznad 1 milijarde dolara oporezovati po stopi od 60% a novac investirati u fond za razvoj siromasnih krajeva planete zemlje.

To je moj stav

Moze da ti se ne svidja, tvoje je pravo, ali mozes samo da mi pljunes pod prozor. Nista vise osim toga.

Svako bogatstvo iznad 1 milijarde dolara oporezovati po stopi od 60% a novac investirati u fond za razvoj siromasnih krajeva planete zemlje.

To je moj stav

Moze da ti se ne svidja, tvoje je pravo, ali mozes samo da mi pljunes pod prozor. Nista vise osim toga.
Dobro ali treba da ponudiš neko obrazloženje.

Da ne budeš kao ovaj kolega

Морам да приметим да не видим уопште ништа позитивно у идеји да су сви људи свуда и увек исте имовине, платежних способности, и сл.

Рецимо не Црвеним Кмерима, другари.

Nije to kmerstvo vec da se porez placa shodno svojim prihodima

Ja placam drzavi Srbiji poresku stopu od 70%

Toliko najmanje mi od iznosa moje NETO prihoda drzava Srbije uzme na ime poreza svakog meseca.

Pa od onoga sto mi ostane uzima PDV akcize taksu za ovo taksu za ono

Istom procentualnom formulom treba oporezovati i ultra bogate....

A ne samo sirotinju i srednji sloj.

Naravno ti si mrzitelj ljudi pa samim tim i srednjeg sloja i siromasnih razumem te.

Ali ti si manjina tako da nas zabole lakat sta i ti tebi slicne slugeranje ultra bogatih mislite :)

Prdi nam se od tvog misljenja :)

To je moj stav

...

Turcin ti uzimao desetinu a ti bi 60% ...

Golijska matematika je najzesca matemaika na ovom svetu ...

Dobro ali treba da ponudiš neko obrazloženje.

Da ne budeš kao ovaj kolega

Obrazlozenje je da se porez mora naplacivati procentualno u odnosu na prihode a ne u apsolutnim iznosima tako da sirotinji uzimas 80% onoga sto zaradi a ultra bogatima 0.8%

Kao sistem kaznjavanja za saobracajne prekrsaje u Svajcarskoj npr

Analiziraju ti imovinsko stanje pa ti odrezu kaznu

Nije ista kazna nekom ko radi za 3000 franaka i nekom ko prihoduje 300.000 mesecno

Back