marsovac_CG
Početnik
- Poruka
- 12
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeli moguce odrzati ljubavnu vezu na daljinu![]()
Vezu da neko vreme al ne 'ljubavnu'
nego kakvu nego ljubavnu?
prijateljsku vezu?![]()
Jeli moguce odrzati ljubavnu vezu na daljinu![]()
...ljubav na daljinu moze da traje neko vreme, ali kad kod pozelis da je zagrlis ona nije pored tebe, da se sve svelo na tel razgovore i shvatices da to nije to... i da ljubav prolazi...
i vreme je relativno. sta znaci krace a sta duze vreme? za mene je duze vreme 7 godina, na primer, za nekoga 7 dana..
daklen, to je subjektivni dozivljaj situacije. ne meri se tu nista, ni kilometri, ni sati, ni dani, ni godine..
mere se otkucaji srca koja kucaju u istoj zelji...to je sve.
i vreme je relativno. sta znaci krace a sta duze vreme? za mene je duze vreme 7 godina, na primer, za nekoga 7 dana..
daklen, to je subjektivni dozivljaj situacije. ne meri se tu nista, ni kilometri, ni sati, ni dani, ni godine..
Od toga nema nistasvi ti pozivi..poruke..pisma..izlivi ljubavi vremenom se prorede..par meseci..ako taj neko ne dolazi skoro a neko ti privuce paznju posle mesec dana ode vo
![]()
mogu da zakazem konsultacije kod tebe???? sve znas ebemu misha.....cak vishe od mene.....
![]()
slazem se...upitanju je intenzitet a ne duzina te veze niti da li je ta osoba pored tebe stalno....ja sam tog coveka volela jache nego bilo koga i on je jos uvek deo mene....kao divna uspomena....istina, i daljina je bila otezavajuci faktor ali nikako nije bila razlog raskida......
aj moze..al bez shminke![]()