Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 96.198
Ko vlada u Čačku?Kod Velje na volej
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko vlada u Čačku?Kod Velje na volej
...
Dosta je što je Enis:Да је жив, светски путник Јованча Мицић из Јагодину би сигурно био на нашој страни.
![]()
![]()
Vučićev kontramiting u Jagodini: "Gotovo sam zaplakao kad sam vas video, zna moja Srbija kako je napadnuta"
![]()
Ko je dao pravo SNSovcima da ograničavaju slobodu kretanja stanovnicima Jagodine?
15 tona zlata? Smešno malo, čak i za Srbiju.
Samo njega? Oni bi, al’ neće Kinezi.Đuka je vlasnistvo drzave...treba ga drzava prodati Kinezima...
...
Došli ljudi, dobro je za ugostitelje. Sad je članstvo sa ugostiteljskim kapacitetima dobilo finansijski podstrek da nastavi.Jagodina po popisu iz 2022. ima 65.000, a danas doslo 100.000 i to u onako uskim ulicama.
Ugledaju se na nestranačke studente…Ko je dao pravo SNSovcima da ograničavaju slobodu kretanja stanovnicima Jagodine?
Ma teško da bi bilo baš poluprazno, nisu hteli da ispadne da oni traže incidente.Ispada da su izabrali Jagodinu za kontramiting kako bi ispalo da je više ljudi nego što zapravo jeste. Zamislite da su ovo negdje u Beogradu probali organizovati pa bilo bi poluprazno.
Stvarno? Jurenju?Sve smo blizi onom Bakicevskom
Pa zar to nije u stvari i cilj?
Svi pitali za tebe što nisi bio.kako ej proslo u jagodini jel zna ko?
Naravno. Spontani studentski protesti spontano do obijene revolucije, a ovi spontano i spokojno gledaju šta rade Dinko & Co...
Moje mačke organizuju blokade do ispunjenja zahteva: da se odmah pohapse svi koji čuvaju pse. Odlučile njih dve na plenumu.
Ma nemoj. Podmeće vam neko da vaši Čanak, Mila i Ješić zahtevaju otcepljenje Vojvodine?