.22 caliber load

• Začetnik teme Začetnik teme 911 s
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

911 s

Zainteresovan član
Poruka
384
Da ne davim da ne duzim,o ovoj i slicnoj temi je bilo 100 puta rasprava,uglavnom ko veruje super,ko ne o5 super,imam penis od 22 cm i nekad bude malo "bolno" za devojku.
I pre sam u toku seksa znao da izgubim kontrolu,pa da devojke,zaboli da udjem "malo dublje",ali juce sam se totalno zaneo majmun i uleteo mnogo jako i koliko sam duboko mogao,ona je pocela da place :( bas mi je bilo ono ... nje.sra ...mada kada je proslo nastavili smo :per: ....Ne mogu da se obuzdam u poslednje vreme,i uopste gubim predstavu koliko "smem" :rumenko: :confused: .Ne treba mi savet tipa "dragi dnevnice sta da radim" ,nego me interesuje pre svega od forumashica koliko takve situacije mogu da budu odbojne za devojku :confused: ?

i ja imam isti problem, samo meni je u obimu oko 23, retko ko moze da poveruje dok ne vidi
i sad, svaka cura kad sazna ( a sazna se brze nego sto mozes da zamislis, znaci ogovaranje na visokom nivou) ona pozeli da proba to cudo
i uglavnom kad ga vide u pocetku se smeju dok je jos mlitav, al kad dodje do erekcije ondak vise nije zezanje, odno vrag salu sto bi se reklo
i tu sam sad isti ko ti, valjda se sjuri dole sva krv iz mozga i nema nazad, evo iskreno kazem mnogo mi je debeo pa nek pukne bruka
probali smo i sa lubrikantima, pa sam jos probo i sa starijim razradjenim da tako kazem zenama koje su prosle gomilu penisa
i bilo je tu komentara tipa - he nema te debljine koja umene nemosh utji, al posle shipak svaka je plakala i nije sedeti mogla xaxa :)
da li je ovo okej ili da menjam nesto u postu?

@Tema: Okreni ti ljubu pa da ti neko svirne 22,
vrištao bi i dozivao rodbinu :(

:mrgreen:

Gospodine "tvrdi" nije poenta u ljubi :mrgreen: ,i rekao sam ko hoce ko nece da veruje za 22 , video sam da je ovde popularno slikanje svojih "ljubimaca" :mrgreen: i kacenje tih slika,ozbiljan sam decko pami to nekako glupo :mrgreen: .Zanima me sta devojke o tome misle,jel to kod njih stavara odbojnost,pomisle da si bezosecajan...egoista :confused: ...tipa e sad kad si vrisnula vidim sta mogu da napravim i jedino mi je to vazno,tj podstrek za sledecu :confused: i onda sut karta :confused:
Nisam prvi put je8o pa da sam iznenadjen,i da mi treba objasnjenje kako se to radi :mrgreen: vec misljenje druge strane o takvim situacijama :confused:

@Zoki za Jordana u obimu svaka cast,svaka cast ;)

Gospodine "tvrdi" nije poenta u ljubi :mrgreen: ,i rekao sam ko hoce ko nece da veruje za 22 , video sam da je ovde popularno slikanje svojih "ljubimaca" :mrgreen: i kacenje tih slika,ozbiljan sam decko pami to nekako glupo :mrgreen: .Zanima me sta devojke o tome misle,jel to kod njih stavara odbojnost,pomisle da si bezosecajan...egoista :confused: ...tipa e sad kad si vrisnula vidim sta mogu da napravim i jedino mi je to vazno,tj podstrek za sledecu :confused: i onda sut karta :confused:
Nisam prvi put je8o pa da sam iznenadjen,i da mi treba objasnjenje kako se to radi :mrgreen: vec misljenje druge strane o takvim situacijama :confused:

@Zoki za Jordana u obimu svaka cast,svaka cast ;)

okej to sve stoji, al reci mi el ga drkas ikada? :rumenko:

Da ne davim da ne duzim,o ovoj i slicnoj temi je bilo 100 puta rasprava,uglavnom ko veruje super,ko ne o5 super,imam penis od 22 cm i nekad bude malo "bolno" za devojku.
I pre sam u toku seksa znao da izgubim kontrolu,pa da devojke,zaboli da udjem "malo dublje",ali juce sam se totalno zaneo majmun i uleteo mnogo jako i koliko sam duboko mogao,ona je pocela da place :( bas mi je bilo ono ... nje.sra ...mada kada je proslo nastavili smo :per: ....Ne mogu da se obuzdam u poslednje vreme,i uopste gubim predstavu koliko "smem" :rumenko: :confused: .Ne treba mi savet tipa "dragi dnevnice sta da radim" ,nego me interesuje pre svega od forumashica koliko takve situacije mogu da budu odbojne za devojku :confused: ?

neam pojma...potrudi se da se kontrolišeš i da joj ne zabijaš do želuca...misim...kad ti je već 25, 6 il kolko već...ne mora ceo...:lol:

Koliko ti 911 imas godina? Manje nego centimetara?

#include <iostream>
#include <stdlib.h>

using namespace std;

int main(int argc, char *argv[])
{
int duzina,godine;
cout<<"Molimo vas unesite duzinu vaseg polnog organa u cm"<<endl;
do{
cin>>duzina;
cout<<"Koliko imate godina?"<<endl;
cin>>godine;
if (duzina>22)
cout<<"preveliko"<<endl;
else if (duzina<22)
cout<<"premalo"<<endl;
else
cout<<"uneli ste ispravnu duzinu"<<endl;
}
while(duzina!=22);
{
if(godine<=duzina)
cout<<"malo vise..."<<endl;
else if(godine<30)
cout<<"Bravo kraljice,imam malo vise godina nego centimetara"<<endl;
else
cout<<"nisam bas toliko mator"<<endl;
}
system("PAUSE");
return 0;
}

skini dev c++,ovo sam samo onako za 2-3 minuta cisto da ti sto plasticnije objasnim :per:

#include <iostream>
#include <stdlib.h>

using namespace std;

int main(int argc, char *argv[])
{
int duzina,godine;
cout<<"Molimo vas unesite duzinu vaseg polnog organa u cm"<<endl;
do{
cin>>duzina;
cout<<"Koliko imate godina?"<<endl;
cin>>godine;
if (duzina>22)
cout<<"preveliko"<<endl;
else if (duzina<22)
cout<<"premalo"<<endl;
else
cout<<"uneli ste ispravnu duzinu"<<endl;
}
while(duzina!=22);
{
if(godine<=duzina)
cout<<"malo vise..."<<endl;
else if(godine<30)
cout<<"Bravo kraljice,imam malo vise godina nego centimetara"<<endl;
else
cout<<"nisam bas toliko mator"<<endl;
}
system("PAUSE");
return 0;
}

skini dev c++,ovo sam samo onako za 2-3 minuta cisto da ti sto plasticnije objasnim :per:

Ako ****** tako kako objasnjavas onda mi je jasna tvoja zabrinutost. 8-)

Ako ****** tako kako objasnjavas onda mi je jasna tvoja zabrinutost. 8-)

:think: :think: :think: ...ruku na srce,kod ima gresaka,ali za2 min dobro je.Ali da se ne opravdavam,imam malo vise godina nego cm-a.
Ovo drugo,mozes proveriti.Temu sam postavio,da cujem kakvo devojke imaju misljenje o takvim situacijama,da li velicina moze i da bude odbojna?Nisam hteo nikog da zezam ili vredjam,tebe najmanje.

stavi ga u lubenicu :confused:

Back