longhairchief
Obećava
- Poruka
- 56
Sve je receno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji je tvoj fetish, Unsaie ?zavisi... mislis li na fetis po definiciji ili po popularnom koriscenju termina?
jedno je ne, a drugo je da
Koji je tvoj fetish, Unsaie ?
Definicija i podjela fetisha, bar meni nije potrebna.
Jako dobro si objasnila.pa, gledaj, fetis je jedna stvar koja ti se svidja
na primjer stikle
i onda biras partnerke iskljucivo po stiklama,
odbacujes sve koje ih nemaju bez obzira na to kakve su zene
a primas sve koje imaju taj tip stikle bez obzira na to kakve su zene (i psihici i fizicki)
eto, to je fetis po definiciji
ako naletis na osobu koja ne poznaje ulicno degradiranje termina, vec samo pravu definiciju
doce do gadne zabune![]()
Jako dobro si objasnila.
Evo po toj definiciji ja ipak nisam fetishista, jer moja ljepsa polovina ne voli stikle i nosi ih ne tako cesto .A u stvari , ja obozavam vidjeti elegantnu zensku nogu u stiklama, naravno sto nije primarno.
Tvojoj definiciji bih samo dodao to da fetish ipak dovodi prije svega do SEKSUALNOG UZBUDJENJA.
[/U]
Guza, ruke, oci, kosa, noge, stopala, latex, kozxa... ima mali milion fetisha, pa cak i ja budem zatecen u spoznaji novih vrsta fetisha !
O tome cu vjerovatno kasnije nesto reci.
Mislim na tvoj fetish koji vidish na ( u ) muskarcima. Mozes kazati nesto i o zenama, ako hoces.to za uzbudjenje se ne govori, podrazumjeva se
heh,
ne mogu da ti ogovorim dok ne kazes na koji pol mislis![]()
Mislim na tvoj fetish koji vidish na ( u ) muskarcima. Mozes kazati nesto i o zenama, ako hoces.
Tvoj fetish spada u takozvane PARCIJALNE FETISHE i to u podgrupu zivih fetisha.Nista spec..grudi..stomak..prepone..guza..
Oh, nadam se da L upravo nosi ono sto ja volimu tom slucaju cu se uzdrzati, prica o L ovih dana me je sasvim dovoljno protresla
thank-you-very-much
a na listu za muskarce ces podugo da sacekas jer radim jos neke stvari atm
mzda veceras![]()
Oh, nadam se da L upravo nosi ono sto ja volim![]()
![]()
Da ali ima fetis grudi pune mleka..tako da je to onda uobicajeno..hm
Sto se fetisha tice, mogao bih napisati dotorat i to uz nekoliko stotina gigabajta fotografija i filmovasamo sekund - fetis je obicno nesto sto nije deo ljudskog tela, ili deo ljudskog tela koji nema funkciju u sex-u
tatoo, cezmice (haha - izvini), krzno , pirsing, latex, vezivanje, bicevanje...
u slucaju da je deo ljudskog tela koji nema funkciju u sex-u - usi, stopala...
kosa, brada, nokti i drugi produkti organizma - tesko da su pravi fetis - pre su sklonost... ali ajde da budu i oni fetis (vidis - obozavam jako duge nokte kod zena!)
noge, grudi, misici, usne itd - pa to je sasvim uobicajeno...
Ne... bez aspiracija na L . Ni u snu nisam pomisliomrsh!
to je bilo nisko... :nono:
grudi pune mleka ili debele zene?![]()
Mislis na fetish nezive prirode?Bas ovde na lj&s..licno nemam nijedan vantelesni fetis