2111111......

Slavik

Zainteresovan član
Poruka
240
Da li postoji neki program koji sprečava dialerima uašem kompu(ukoliko ih imate) da se konektuju na udaljene servere. Ja imam Check Dialer 1.0. Da li neko ima iskustava sa njim i kakav je po vašoj ocjeni. Juče mi je detektovao neki broj 211111(ili nešto čisto). Da li neko zna, koji ej to broj?

Check dialer v1.0. je veoma koristan i dobar program za zaštitu vašeg računara(čitaj novčanika)od nekontrolisanih i neželjenih konekcija vašeg telefonskog broja sa udaljenim i skupim destinacijama.Koristim ga već oko tri meseca,i u tom periodu nije bilo ni jedne neželjene konekcije,odnosno odbio je takve pokušaje,za razliku od vremena kad ga nisam imao,i kada je bilo šokova sa tel.računom.Kao što si i sam video,sve zavisi od toga kako formiraš "crnu" i "belu" listu.U crnu unosiš brojeve koje ne želiš da program izvrši (prvenstveno unesi 9#####,jer je to broj za konekciju sa inostranstvom),a u belu listu unesi brojeve tvog internet provajdera.Sve van toga tvoj Check Dialer će odbijati i o tome te izveštavati,kao što te je izvestio i o broju 2111111... koji si naveo,i čije biranje i konekciju je sprečio.Zato uživaj i ne brini.

Back