Chan Shaolin Si
Primećen član
- Poruka
- 994
hipi... love, peace, unity..Chan Shaolin Si:
A shto gadan moze bitiiii... odesh na Adu Bojanu i :?Chan Shaolin Si:bas bi dobro bilo majku mu da nema podjela medju narodom
stvarno je covjek najveca zivotinja jes majke mi.
ian:A shto gadan moze bitiiii... odesh na Adu Bojanu i :?Chan Shaolin Si:bas bi dobro bilo majku mu da nema podjela medju narodom
stvarno je covjek najveca zivotinja jes majke mi.
rastamann:Vi se stvarno trudite da dobijete glavne uloge u nastavku "Chudesne shume"
Pa ne prodje ni jedan dan, a da se bar 20 puta ne zapitam "Shta ce ovaj magarac/kobila na planeti?"
Smem da se kladim da se isto i vama dogadja...
Ljudi, skontajte da je mrznja deo zivota i da nas i ona chini ljudima...
Uz to, gde bi ziveli da nema mrznje, ratova...bla,bla...
rastamann:Nismo se skontali...To bi bilo super...Samo mislim da je to nemoguce, s obzirom na nashu prirodu
rastamann:Ma ja mislim da ne mozesh ni tako da razmishljash...I mi smo Srbende bre, o chemu prichamo....Ja sam pola zivota proveo u USA...Veruj mi na rech, ljudi zive svoj zivot, bole ih ushi za sve...Doshli su nama glave Cobe i ljudi kao on u zadnjih 50 godina...
rastamann:Pa i mi smo ganjali sve oko nas za vreme Cara Dushana...moglo nam se...Zakon jacheg...
rastamann:Tu se slazem, definitivno...
ian:A shto gadan moze bitiiii... odesh na Adu Bojanu i :?
Japi:Bez politike ovde, molim. Bez obzira sto se slazete![]()
ian:A shto gadan moze bitiiii... odesh na Adu Bojanu i :?
Ne razumem ovo gadan, a i povezi mi to sa Adom, pliz :?
Imam prelepa secanja sa Ade :wink:
Moja baba je bila postena.Chan Shaolin Si:rastamann:Pa i mi smo ganjali sve oko nas za vreme Cara Dushana...moglo nam se...Zakon jacheg...
istina, al od kako postojimo mi smo püod okupacijom prvo nas karaju turci i to 500 godina pa onda dolaze austrougari oni su nas ****** kratko pa nas karaju Njemci i na kraju Amerikanci a ovi ce nas karat brate 1000 godina necemo se mi tek tako amera oslobodit ja ti kazem bas smo neki jadan narod.
sassa:Moja baba je bila postena.Chan Shaolin Si:rastamann:Pa i mi smo ganjali sve oko nas za vreme Cara Dushana...moglo nam se...Zakon jacheg...
istina, al od kako postojimo mi smo püod okupacijom prvo nas karaju turci i to 500 godina pa onda dolaze austrougari oni su nas ****** kratko pa nas karaju Njemci i na kraju Amerikanci a ovi ce nas karat brate 1000 godina necemo se mi tek tako amera oslobodit ja ti kazem bas smo neki jadan narod.:x
![]()