Brzi Bravari Srbije
Veoma poznat
- Poruka
- 12.987
Pazi, lik je ladno napisao "Majino prorocanstvo"
tek sad videh! HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi, lik je ladno napisao "Majino prorocanstvo"![]()
....brate mili...
zakazujem rostiljanje kod mene u dvoristu...ko voli, nek' izvoli!

Slazem se a cini mi se da samo hrabrim sebe tako sto kao ne uzimam to za ozbiljno...mrzi me sada da dajem neko moje misljenje o kraju vremena koje predvidjaju maje, mada sam poprilicno uveren da se tako nesto moze desiti i jos jedna zanimljiva cinjenica u svemu tome je da nauka potpuno ignorise takve mogucnosti poput kraja vremena ili skoka u neku drugu dimeziju. da bi se stekao dojam o takvim stvarima tebao bi se imati bar kakav takav uvid o nultoj tacki energije http://en.wikipedia.org/wiki/Zero-point_energy i kakvu ulogu u tome ima zemlja pa i mi sami.
mrzi me sada da dajem neko moje misljenje o kraju vremena koje predvidjaju maje, mada sam poprilicno uveren da se tako nesto moze desiti i jos jedna zanimljiva cinjenica u svemu tome je da nauka potpuno ignorise takve mogucnosti poput kraja vremena ili skoka u neku drugu dimeziju. da bi se stekao dojam o takvim stvarima tebao bi se imati bar kakav takav uvid o nultoj tacki energije http://en.wikipedia.org/wiki/Zero-point_energy i kakvu ulogu u tome ima zemlja pa i mi sami.

))Pazi, lik je ladno napisao "Majino prorocanstvo"![]()

ako nista drugo valjalo bi bar razmisliti sta bi se moglo preneti sa sobom u neku drugu dimenziju))

Znakova...ne znam na kakve znake mislis?
Nigde ne pise pored puta " kraj je blizu"..

Pa ono tipa, jabuka se sama podelila na tri jednaka dela, ojarilo se jagnje sa dve glave, mačka omacila kučiće itd.

Ili Dulić vratio pare, Čanak prestao da bije , Tadić da se slika, Toma da nariče ,a Đilas da ukine bus-plus![]()

30. februar 2018.